Autor |
Poruka |
xy Ukupno postova: 26 Spol: Nebitno
|
Dakle, gdje u Osijeku kupiti hranu koja nije toliko otrovana toksinima kao ona u velikim supermarketima, gdje kupiti deterdžent za rublje koji nije proizveden u velikim trgovačkim tvrtkama, gdje kupiti čisti organski sapun? |
|
_________________ Život je lijep! |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Navodno na Gundulićevoj imaš trgovinu zdravom hranom hranom za ostako neznam,za čisti organski sapun neznam ja sam godinama tražila tko ga pravi i nisam našla,slučajno pronašla na tavanu kad sam uselila u kuću,adje neka sam i ja imala nekakve koristi od zlih baka. |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
|
Hvala ti na brzom odgovoru.
Gdje otprilike u Gundulićevoj? Blizu čega?
Misliš li da je bakin način pravljenja sapuna potpuno organski?
a da potražimo nekog bapca koji to još zna raditi? |
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
hehehe može, može bacamo se u traženje babca, a kažu da ni nije problem ni napraviti,kakav god organski ili ne sapun je kažu zdraviji za korištenje od svega što mi koristimo,
trgovina ugao Gundulićeve i Anine ,na uglu je trgovina Tamara a pored nje je ta koju tražiš. |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
|
ma da, izluđuje me ideja kako perući rublje sa poznatim deterdžentima u stvari trujem i sebe i obitelj
pokušavam naći nešto alternativno, a zdravije od ovoga što sada radim...
naravno, ne odustajući od kvalitete...
javim ti kad nadjem bapca |
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Probaj HARMONIJA kod Trznice, pored birca Feral! |
|
|
|
|
|
|
bravo!
sutra sam u obilasku trgovina i u potrazi za nekim praktičnim stvarima npr. zubna pasta bez fluora... |
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
Ako se ne varam, trgovina u kojoj se prodaju isključivo ekološki uzgojena hrana i namirnice nalazi se u Sunčanoj ulici... Ne znam da li je još uvijek tamo ali znam da je bila. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
rale
Ukupno postova: 92 Spol: Nebitno
|
xy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma da, izluđuje me ideja kako perući rublje sa poznatim deterdžentima u stvari trujem i sebe i obitelj
|
interesantno... |
|
_________________ RaLe@deviantART |
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
Svebor je napisao/la: ›
Ako se ne varam, trgovina u kojoj se prodaju isključivo ekološki uzgojena hrana i namirnice nalazi se u Sunčanoj ulici... Ne znam da li je još uvijek tamo ali znam da je bila.
|
BioQ? il tak nešt.
tamo kod miss mana. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
xy je napisao/la: ›
bravo!
sutra sam u obilasku trgovina i u potrazi za nekim praktičnim stvarima npr. zubna pasta bez fluora...
|
To ja trazim godinama i ne postoji pasta koja ne sadrzava fluor ili fluoride, pa sam zavrsila na djecjim pastama jer one sadrzavaju puno manju kolicinu istog..... |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
... a svi ste nepusaci, jel? |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
Delfin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
xy je napisao/la: ›
bravo!
sutra sam u obilasku trgovina i u potrazi za nekim praktičnim stvarima npr. zubna pasta bez fluora...
|
To ja trazim godinama i ne postoji pasta koja ne sadrzava fluor ili fluoride, pa sam zavrsila na djecjim pastama jer one sadrzavaju puno manju kolicinu istog.....
|
u Osijeku nisam uspjela naći zubnu pastu bez fluora pa javite ako vam pođe za rukom. do tada:
c/p
"Jednostavna zubna pasta može se napraviti od sode bikarbone, biljnog glicerina (onaj bez alkohola, fluorida, kemijskih konzervanasa, okusa ili boja) i eteričnog ulja, metvice, limuna ili komorača.
Kao opće pravilo, uzmite tekućinu u odnosu na sodu bikarbonu u omjeru 1 : 2, dakle 50ml (4 pune velike kašike napunjene do vrha) glicerina na 100 ml (8 velikih punih do vrha kašika) sode bikarbone. Ovdje možete i eksperimentirati.
Dodajte 5 kapi eteričnog ulja prema izboru kako biste popravili okus.
Dobro protresite prije upotrebe. Upotrebljavajte štedljivo (vrlo malo na četkicu). I nemojte praviti velike količine da vam ne propadne. Dovoljno je gore navedeno..." |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
|
ela je napisao/la: ›
trgovina ugao Gundulićeve i Anine ,na uglu je trgovina Tamara a pored nje je ta koju tražiš.
|
Bila. Razveselila se mrkvi, brokuli i onda saznala kako se to nabavlja u Konzumu i prenosi u "trgovinu zdrave hrane" - izvor informacija: prodavačica u toj trgovini...
kupila samo čaj i cimet |
|
|
|
|
|
Callistemon je napisao/la: ›
Probaj HARMONIJA kod Trznice, pored birca Feral!
|
prostor nakrcan stvarima koje su mi se svidjele, npr. kukuruzna krupica mljevena na kamen by Repro Eko, obiteljsko gospodarstvo, Jastrebarsko...
pronašla i organski sapun by Danska (nema ništa domaće proizvodnje?)
otkrila kozmetičku liniju Dr.Hauscha, sredstva za njegu kože fino, fino, fino...
kupila deodorans bez aluminija
ipak nema svježe hrane: brokula, mrkva.... |
|
|
|
|
|
|