Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
chaknoris je napisao/la: ›
Lafe, registracija ne odredjuje stanje uma.
|
Naravno. Ni registracija, ni visina cela, ni razmak izmedju ociju. No, to i dalje ne znaci da ne postoji znacajna korelacija izmedju povecanja nasilja u Tvrdji i pojave cajki i neosjeckih registracija.
Picnjave je uvijek i na svim mjestima bilo. Negdje vise, negdje manje. I u vrijeme "starog" Q-a je tu i tamo znalo biti picnjave ispred. Tada su drotovi bili s maricom kod Rektorata, nisu se previse gurali jer nije bilo potrebe. Sada je marica parkirana kod glazbene skole, ali cesto ni to nije dovoljno da malo-malo cujem kako je netko u prolazu popio cipelarku, a da ni sam ne zna zasto.
Citat: ›
I nije li malcice nepravedno osudjivati ljude po tome odakle su?
|
Ne znam, ti si se deklarirao kao ustasa, kontam da bi mi ti o tome mogao kojesta reci.
@game, nije namjera bila abolirati nasilne debile bilo kojeg glazbeno-socijalno-egzistencijalnog usmjerenja, vec mi se samo cini da je kolicina nasilja porasla s pojavom cajki u Q-u i pojavom neosjeckih registracija. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
prije ćeš dobiti bibera na putu do Tvrđe nego u Tvrđi.... joj kad vidim sve one mlade damice kako su subotom u 23:40 klate lijevo desno putem do tvrđe... a uz sve napore ne možeš ni 2 riječi razumjeti i njihovog govora.... |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 02.08.2010. 20:50; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Tarja
Ukupno postova: 7 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
samo neka se nama mini teatar otvori...stop cajkama |
|
|
|
|
|
Zuhra
Ukupno postova: 327 Lokacija: Rijeka Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sada se čeka da grad sredi prostor što još ima, znači da ogradi i uvede sanitarije, i onda dobivamo ključeve, sredimo još malo stvari u par dana fizikalije, i nadamo se otvorenju u roku 2-3 mjeseca. A koncert otvorenja već sada mogu najaviti da će biti spektakl, uz vjerojatno besplatan upad...
|
Doalzim ma gdje god bio |
|
|
|
|
|
obyzouth
Ukupno postova: 139 Spol: Žensko
|
I 'očel uskoro otvorenje??? |
|
_________________ I do it because I can. I can because I want to. I want to because...Anonymous said I couldn't! |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
Oće bit neke elektronike? |
|
|
|
|
|
Adicted! Ukupno postova: 8 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
strpite se, uskoro cu napisati novosti
|
hmm, nema novosti, a nema ni teatra, a već je dvanaesti mjesec.
u petom mjesecu se govorilo da će biti otvoren za dva mjeseca... 5 + 2 nije 12... ili?
da pišem djedu božićnjaku da želim teatar za božić?
|
|
|
|
|
|
asko Ukupno postova: 349 Spol: Nebitno
|
Adicted! je napisao/la: ›
da pišem djedu božićnjaku da želim teatar za božić?
|
teatar je u Kuhačevoj 9 |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
Nova adresa Kluba je Trg Vatroslava Lisinskog bb - VIII. Bastion. S konkretnim radovima počelo se otprilike tek krajem 10og mjeseca. Tvrđa je stara baština, birokracija je troma. Za sve što želiš napraviti, ciglu promjeniti trebaš dobiti papir pa se zato sve otegnulo... Ali bit će. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
bit će, bit će, bit će.... ali kada? mislim da to sve zanima? |
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
strpite se, uskoro cu napisati novosti
|
ajde, jebemu... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
26.3. kolko sam ja cuo je sluzbeno otvorenje, al koliko je to istina.. ne znam xD
daj boze. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
|
|