Autor |
Poruka |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
a ko ga je trebao cuvati ?
dosao je jer mu he hdz to dopustio ... ukinuli su vize, sve ratne zlocince su amnestirali ... i sta se sad bunimo ? |
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Priprema teren za Šešelja kad ga puste na vikend, da i on malo obiđe sirote i ugrožene pripadnike manjine... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
Sharon
|
Ne mogu a da se ne sjetim 1989. i početaka prljavog rata koji je tada izmilio iz Beograda prema svim zamislivim krajevima bivše države a koji je, očito, bio dugo već planiran i pripreman. Ovako su "intelektualci", "duhovni" pokrovitelji iz Beograda obilazili svoju tajno naoružanu dijasporu i huškali ih na rat. Sjetite se Raškovića, Šešelja, Karadžića i svih ostalih koji su trebali ostati u ludnicama, ali ne kao liječnici nego kao pacijenti! Interesantno je kako se gotovo cijela intelektualna scena tadašnje Srbije bezrezervno uključila u ovaj nakaradni genocidni projekt klanja i rušenja. Glasovi prosvjeda protiv bezumlja bili su vrlo rijetki i usamljeni...
Ista ta scena za svih ovih 17 godina nikada nije pokazala žaljenje i sućut prema onima koje je oštetila, nego bahato izjednačava sve strane koje su sudjelovale u ratu. Ne mogu više slušati "proeuropske" političare iz Srbije kako kalkuliraju s isprikama i kako nakon svakog traga žaljenja koji bi i iskazali - završe rečenicu s Olujom i izbjeglim Srbima... Za početak bi bilo neophodno izreći jedino ispriku, makar ona malo značila i tu završiti rečenicu. To nitko od njih još nije napravio. A sad nam šalju još i Šešeljeve učenike da nam bacaju pijesak u oči i provociraju, i to nadomak Škabrnje u kojoj su pokazali svoje zločinačke ralje u najgorem obliku! Neukusno i odvratno! Tip stvarno ima petlje - pojaviti se uopće ovdje i praviti se blesav! Duguju nam nešto i iako bi oni to rado zataškali i prešutili - mi moramo inzistirati na tome da nam namire dug, iako se neke stvari više ne mogu popraviti... Mi imamo svoje nacionalno dostojanstvo i to moramo pokazati!
A ovakvi "izaslanici" sila mraka i bezumlja nam nisu potrebni! Neshvatljivo je da dobiju i policijsku pratnju ti najobičniji provokatori s one strane granice! Ako netko misli da si možemo dozvoliti da budemo tako ljigavi prema svojoj prošlosti i žrtvama tada neka nam se i on ispriča! |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ingo je napisao/la: ›
dosao je jer mu he hdz to dopustio ... ukinuli su vize, sve ratne zlocince su amnestirali ... i sta se sad bunimo ?
|
Nije mi opet jasno jedan dan ste protiv neke netrpeljivosti sad ste za, a na kraju je opet za sve kriv pa tko drugi nego glupi HDZ?
Tu nešto neštima?
Jel ima tko ovdje na forumu, a da zastupa svoje mišljenje? |
|
|
|
|
|
Sharon
|
mali_ivica je napisao/la: ›
dosao je jer mu he hdz to dopustio ... ukinuli su vize, sve ratne zlocince su amnestirali ... i sta se sad bunimo ?
|
Nije mi opet jasno jedan dan ste protiv neke netrpeljivosti sad ste za, a na kraju je opet za sve kriv pa tko drugi nego glupi HDZ?
Tu nešto neštima?
Jel ima tko ovdje na forumu, a da zastupa svoje mišljenje?
|
Ma, o kojoj netrpeljivosti govoriš?! Naravno da ne trpimo uvježbane zločince koji dolaze s jasnim huškačkim namjerama slično kao i njihovi učitelji prije 20-tak godina! Što će nam?! Tko to želi testirati nečiju netrpeljivost s ovakvim kretenima kao što je taj Vučić?! Moje vlastito mišljenje o ovome: ne, zaista to ne toleriram! Jasno se sjećam svega i previše zla se dogodilo da bi se sad netko igrao s tim teškim i tužnim uspomenama! Na ovakvim stvarima ne treba uzmicati. |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mali_ivica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Tu nešto neštima?
|
pa mislim da je netrpeljivost prema nekome tko je kreirao i vodio rat protih hrvatske, mobilizirao ljude i zastupao vrlo zustro srbiju na liniji virovitica ... bla bla bla .... sasvim opravdana.
ovdje se ne radi o netrpeljivosti prema narodu, nacionalnosti, vjeroispovjesti ... i slicno, nego o konkretnim ljudima s imenom i prezimenom. |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Tu nešto neštima?
|
pa mislim da je netrpeljivost prema nekome tko je kreirao i vodio rat protih hrvatske, mobilizirao ljude i zastupao vrlo zustro srbiju na liniji virovitica ... bla bla bla .... sasvim opravdana.
ovdje se ne radi o netrpeljivosti prema narodu, nacionalnosti, vjeroispovjesti ... i slicno, nego o konkretnim ljudima s imenom i prezimenom.
|
Pa i Stanimirović je bio u Krajni jedan od čelnika, pa na račun njega nisi htio ništa pisati i sl.
Ja isto nisam za to da mi radikali obilaze domovinu, ali samo sam htio reči kako vidim da se dosta ljudi ovdje vodi po dvostrukim mjerilima. |
|
|
|
|
|
Sharon
|
mali_ivica je napisao/la: ›
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Tu nešto neštima?
|
ovdje se ne radi o netrpeljivosti prema narodu, nacionalnosti, vjeroispovjesti ... i slicno, nego o konkretnim ljudima s imenom i prezimenom.
|
Pa i Stanimirović je bio u Krajni jedan od čelnika, pa na račun njega nisi htio ništa pisati i sl.
Ja isto nisam za to da mi radikali obilaze domovinu, ali samo sam htio reči kako vidim da se dosta ljudi ovdje vodi po dvostrukim mjerilima.
|
Pa,nažalost da je netko s takvom reputacijom dogurao u ovoj državi tako visoko kao Stanimirović, ali ja definitivno ne odlučujem o tome. Ja samo iskazujem svoje ogorčenje što se šuti na neke stvari. A njegovi sunarodnjaci moraju napraviti 2 stvari: jednom zauvijek raščistiti sa zločincima, imati ispravan i etičan stav o tome, ispričati se i namiriti štetu bez kalkuliranja, a zatim iz svojih redova ponuditi nove ljude koji nemaju putra na glavi. Neka više ne nude ovo što sad nude jer je to najgore za njih. Sami sebe diskvalificiraju s ovakvim imenima... A još kad im stiže i "pomoć" iz matice u vidu prefarbanih i prepakiranih šešeljevaca! Užas! |
|
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
|
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Četnik bio, četnik ostao. Očito da nas rat nije opametio pa opet puštamo četnike da nam vršljaju okolo "zabrinuti" za svoj narod u Hrvatskoj. |
|
|
|
|
|
Shadow Striker
Ukupno postova: 127 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ovdje ljudi jedan dan brane takve i govore o nekoj solidarnosti, protiv netrpeljivosti i blablabla, a drugi dan su protiv. Moj stav je takav da za srbe nebi trebalo biti mjesta u našoj politici, nek srbuju po Srbiji, a ne maštati o velikoj srbiji i uzimati saborsku plaću u RH. Mislim da HDZ nema previše s tim, da je to najviše maslo "drugova" Mesića i Milanovića, koji su poznati po svojim ljevičarskim stavovima. |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Zaboravio si Pusićku |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Shadow Striker je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ovdje ljudi jedan dan brane takve i govore o nekoj solidarnosti, protiv netrpeljivosti i blablabla, a drugi dan su protiv. Moj stav je takav da za srbe nebi trebalo biti mjesta u našoj politici, nek srbuju po Srbiji, a ne maštati o velikoj srbiji i uzimati saborsku plaću u RH. Mislim da HDZ nema previše s tim, da je to najviše maslo "drugova" Mesića i Milanovića, koji su poznati po svojim ljevičarskim stavovima.
|
Hahahahahaha ne znam samo tko je vukao "mrske Srbe" za rukav da bi užicali glas. Eh da i tko je dozvolio ovom četniku ulazak u Hrvatsku. Idemo dalje... |
|
|
|
|
|
Shadow Striker
Ukupno postova: 127 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Jasno je da su srbi koji su dovlačeni autobusima iz Srbije da glasuju u RH glasovali za SDP i HNS, i da su te stranke pobrale većinu glasova u mjestima s većinskim srpskim stanovništvom. Sve je transparentno i može se provjeriti. |
|
|
|
|
|
|
|