Autor |
Poruka |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ymarko je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jel ima negativnih iskustava s Dr. Mihaljevićem iz Čepina ?
pozz
|
ima
uvijek je guzva i dugo se ceka kad se narucis. |
|
|
|
|
|
vherman6 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
molilo bih za pomoć, upoznao sam jednu zubaricu, bilo je na brzinu, zove se Ana iz Vukovara je i radi u nekoj od stomatoloških poliklinika u osijeku, rekla je da ima oko 35 godina, ako netko zna nešto više, bio bih mu zahvalan, pozdrav svima, i sretan Božić i Nova 2009. godina |
|
|
|
|
|
aceww
Ukupno postova: 48 Lokacija: di se nadjen Spol: Žensko
|
jel su dr. haring i dr. prpic privatnici? |
|
_________________ Za sve postoji rjesenje |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
ne znam za njih dvojicu... ali svaka bih preporučio dr. vedrana šimića... trenutno zamjenu mu... ne znam kako se čovjek zove... mogu reći kako sam super-extra-uber zadovoljan s tim zubarom... imam užasan strah od zubara... ali sam prezadovoljan sa ovim... napravi vrlo opuštenu atmosferu... a bolova uopće nema... ne bih sde saa prebacivao nigdje za ne znam koje pare... |
|
|
|
Danchy
Ukupno postova: 53 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Žensko
|
prpić josip ili lidija...jesu privatni ali rade na hzzo...najbolji su definitivno....u reisnerovoj |
|
_________________ Frankly my dear I don´ t give a damn |
|
|
|
Raziel Ukupno postova: 9 Spol: Žensko
|
Evo nakon duge potrage otišla sam kod dr.Haringa, nema više mjesta na knjižicu pa sam kod njega privatno. Čovjek je fenomenalan, uvijek je smiren, ljubazan, jako stručan i pedantan, objasni čovjeku kad nešto radi,ma sve pohvale, ostajem kod njega definitivno. |
|
|
|
|
|
malasara Ukupno postova: 12 Spol: Nebitno
|
I ja sam kod Josipa Prpić, definitivno je najbolji zubar i nema čekanja. |
|
_________________ Anonymous |
|
|
|
studentica Ukupno postova: 17 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
i ja sam kod haringa, privatno. kod njegove žene ima mjesta preko hzzo-a pa se planiram prebaciti. jel netko kod nje? Zanima me kakva je? |
|
_________________ ...samo rijetki nađu rijetke... |
|
|
|
studentica_hr Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
... je napisao/la: ›
ne znam za njih dvojicu... ali svaka bih preporučio dr. vedrana šimića... trenutno zamjenu mu... ne znam kako se čovjek zove... mogu reći kako sam super-extra-uber zadovoljan s tim zubarom... imam užasan strah od zubara... ali sam prezadovoljan sa ovim... napravi vrlo opuštenu atmosferu... a bolova uopće nema... ne bih sde saa prebacivao nigdje za ne znam koje pare...
|
slazem se u potpunosti! covjek je predobar!! savrseno je njezan,sve objasni i uputi me u njegov rad sto je meni iznimno bitno jer mrzim kad odem kod zubara i onda suti cijelo vrijeme i samo ceprka po ustima. ali sam cula nazalost da ce tamo raditi samo do 1.5 (( u svakom slucaju upisala sam se kod njega i gdje god da se prebaci ja idem za njim!! |
|
|
|
|
|
slavica031
Ukupno postova: 147 Spol: Nebitno
|
dr. Saša Đukić...
Zato imam najljepše zube! |
|
_________________ ...da bi ostvario svoje snove, moraš se prvo probuditi... |
|
|
|
zEE-kAY
Ukupno postova: 114 Spol: Žensko
|
gdje ima ordianciju i dal ide preko zdravstvenog? hvala
e da..i ako ide preko zdravstvenog, dal se kod njega placaju bijele plombe ili ne?
|
|
|
|
|
|
daisy
Ukupno postova: 4 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
studentica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
i ja sam kod haringa, privatno. kod njegove žene ima mjesta preko hzzo-a pa se planiram prebaciti. jel netko kod nje? Zanima me kakva je?
|
ja sam kod dr. Vesne Pollak-Haring i prezadovoljna sam ! slučajno sam došla kod nje još prije nekih 8 godina i žena je prva liga ! opuštena atmosfera, med. sestra isto dobra, ako ima mjesta prebaci se, super je. koliko super može biti odlazak zubaru |
|
|
|
|
|
bubamala Ukupno postova: 14 Lokacija: osijek :) Spol: Žensko
|
ja idem kod dr.haringa,vilica mi automatski zjapne kad ga vidim a i odlično radi.moj muž ide kod dr.pollak haring i također je zadovoljan |
|
|
|
|
|
daisy
Ukupno postova: 4 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
bubamala je napisao/la: ›
ja idem kod dr.haringa,vilica mi automatski zjapne kad ga vidim a i odlično radi.moj muž ide kod dr.pollak haring i također je zadovoljan
|
nažalost nisam imala priliku ikada zapravo VIDJETI dr. Haringa, ali imam legicu koja zbog njega uredno održava higijenu svojih zubi i na pregledu je bar 4 puta godišnje !! |
|
|
|
|
|
ella2m Ukupno postova: 21 Spol: Nebitno
|
Dali ima i neki dobar zubar blizu Sjenjaka??? |
|
|
|
|