Autor |
Poruka |
spin
Ukupno postova: 225 Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Leteci mungos je napisao/la: ›
Neka si svatko uzme u zadatak obrazovati prvo ljude iz svoje okoline - svoje bake, djedove, roditelje, zadojene prijatelje. Obrazujte i motivirajte svoje pasivne prijatelje da izadju na izbore.
|
moramo se dogovoriti tko će koga, da više ljudi ne troši vrijeme i energiju na istu osobu, a neka druga ostane "nezauzeta".
|
Uzalud vam trud svirači!
Da, ovo što izvode Glavaš i Đapić je degutantno...
ali to nije razlog da glasam za još mrskiji SDP ili HNS, neprijatelje i izdajnike hrvatskoga naroda, izrode i antikriste.
oni se samo malkoc bolje znaju kontrolirati od potonjih, ali kada njima popuste ventili, onda Hrvati postaju mutanti, kockastoglavi i tko zna što još.
|
|
|
|
|
|
set96
Ukupno postova: 148 Spol: Muško
|
pavijan je napisao/la: ›
parlamentarnim izborima... zaključak je da naši ljudi ne uče na pogreškama... samim time i ne zaslužujemo da nam bude bolje...
|
Slaze se da takvi ne zasluzuju bolje, ali zasto ja ne zasluzujem bolje?!?
|
nažalost zato što si u manjini i zato što budale u hordama idu glasovati, a oni koji imaju mozga pretežno apstiniraju. a kako njih potaknuti da se pokrenu, ne znam ni ja....... |
|
|
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
set96 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pavijan je napisao/la: ›
parlamentarnim izborima... zaključak je da naši ljudi ne uče na pogreškama... samim time i ne zaslužujemo da nam bude bolje...
|
Slaze se da takvi ne zasluzuju bolje, ali zasto ja ne zasluzujem bolje?!?
|
nažalost zato što si u manjini i zato što budale u hordama idu glasovati, a oni koji imaju mozga pretežno apstiniraju. a kako njih potaknuti da se pokrenu, ne znam ni ja.......
|
Onaj tko ne izađe na izbore ima manje mozga od onoga koji izađe i glasa za npr. Đapića. |
|
|
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
spin je napisao/la: ›
Uzalud vam trud svirači!
ali to nije razlog da glasam za još mrskiji SDP ili HNS, neprijatelje i izdajnike hrvatskoga naroda, izrode i antikriste.
oni se samo malkoc bolje znaju kontrolirati od potonjih, ali kada njima popuste ventili, onda Hrvati postaju mutanti, kockastoglavi i tko zna što još.
|
da i tko ti ostane....onda HDZ! |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
pobijedit će Glavaš.
vitkiji je i lakše se iz svega izvuče.
još su mu i ovi štrajkovi glađu pridonijeli boljoj liniji... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
spin
Ukupno postova: 225 Spol: Muško
|
Delfin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Uzalud vam trud svirači!
|
da i tko ti ostane....onda HDZ!
|
Pa naravno...jer iskreno govoreći jedino HDZ je sposoban zavesti reda u ovome gradu. |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
aaaaaaah, jebale ih čokoladice, dokle ćemo ovo sve gledati i slušati???... Mislim da se ovaj grad još dobro i drži pored ovakvih, ni Pajtonovci ne bi smislili ovakva sranja kakva nam servira ta hrpa ******... Jadni naš Osijek... |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
dok god nam kandit proizvodi čokoladice, a u njihovim prodavaonicam možemo kupiti fini lom kandi lješnjaka ili kandi ekstra, 23kn 800g, neće biti krize vlasti u Osijeku
sad mogu mirno na svinjokolju
|
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
brkson Ukupno postova: 60 Spol: Nebitno
|
spin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Delfin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Uzalud vam trud svirači!
|
da i tko ti ostane....onda HDZ!
|
Pa naravno...jer iskreno govoreći jedino HDZ je sposoban zavesti reda u ovome gradu.
|
jel ovo ironija ili? |
|
|
|
|
|
marijuan Ukupno postova: 302 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja vec par sati razmisljam ...
dali je ovo komedija i treba joj se smijati
ili tragedija i treba gorko plakati
|
dobra pitanja. ispravan je svaki pozitivan odgovor. suma: ovo je tragikomedija, pročistimo suzne kanale i zategnimo mišiće lica. poanta prepucavanja je takva da je Đapić razotkrio štrajk glađu, glavonja je jako ljut jer nije medicinski fenomen i hrvatski mučenik. |
|
_________________ "Ljudi koji se boje umiru svaki dan. Hrabri samo jedanput." Paolo Borselino
http://zbogompameti.bloger.hr/ |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
dok god nam kandit proizvodi čokoladice, a u njihovim prodavaonicam možemo kupiti fini lom kandi lješnjaka ili kandi ekstra, 23kn 800g, neće biti krize vlasti u Osijeku
sad mogu mirno na svinjokolju
|
Ej ne napadaj preduzeće !nije rekao čije su čokoladice bile...
A što smo očekivali od njih dvojce,ništa bolje...
dakle u akciju kako reče Leteći..joj kontam si samo scenu obrazovanja mojih bakica u preduzeću mislim da ništa od toga dok me prođe ova najezda čvaraka,krvavica i luka...one sad kolju po kućama
ode nama naš grad u piiiiiipppp |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ne ne
krivo si me shvatila
kandi ekstra i lješnjak sam navela jer je to naša tvornica, a osim toga veliki sam fan
|
ehehe e sad to je naša tvornica samo po tome što smo kmetovi u njoj...ne vjerujem da su oni toliki lokal patrioti kao ti ...a ni Kandit nema diabetski program a koliko se sjećam Glavonja je dijabetičar tako da mu je Đapić učinio uslugu kad je "požderao"čokoladice...kako neko normalan uopće može izreći da je prehrambeni proizvod "požderan".... |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
super mi je tekući rezultat ankete |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Neka si svatko uzme u zadatak obrazovati prvo ljude iz svoje okoline - svoje bake, djedove, roditelje, zadojene prijatelje.
|
Treba pokušati obrazovanjem, ali će rezultati iti skromni. Neke političke opcije ne mogu se podržavati racionalnim argumentima, i tu je svaki pokušaj obrazovanja isključen. Niti skupinu koja glasa iz koristoljublja nije moguće obrazovati, jer se moral gradi generacijama. Prava bitka vodi se u motiviranju za izlazak na izbore. Bude li odaziv na izborima isti kao i na prošlim, izgubljeni smo. Treba samo ljude natjerati na glasanje, i pola je posla obavljeno.
Ako zakaže obrazovanje, ostaje već spomenuta akcija mladih Poljaka - ukradi babi osobnu iskaznicu. Dakle, kako su starije generacije uobičajeno sklone iracionalnim političkim opredjeljenjima, posudite njihove osobne karte na jedan dan, dan izbora. |
|
|
|
|
|
|
|