Autor |
Poruka |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Znam za Hamachi. Ajd može skontat ćemo se.
Nadam se englesku ligu da igramo. Ja sam uvijek WBA. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
adebisi-jug2 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
žešće zajebano je to igrat preko neta...još kad nas je više...to bi trebali onda svaki dan u isto vrijeme se nać na netu i igrat...a to bi trajalo dosta dugo....
|
i šta kad netko propusti? nemože u određeno vrijeme, recimo ide pit alkohol il tak nešt |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja instalirao sinoć i počeo igrati. je li tko tražio ima li već negdje nekih dodataka, poput grbova, dresova i fotki za npr. englesku ligu?
btw, nisam ljubitelj igranja managera grupno, ja to volim sam i temeljito. |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Zbog tih stvari koje navodi Adebisi se i ne igra u više nego u dvoje. Kada se zadesi da smo oboje na MSNu i da nemamo nista pametno za raditi, onda si igra...I to je to |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Evil Poodingh
|
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
http://www.sortitoutsi.net/
evo link za dodatke, jest da ih nema jos puno al za cca mjesec dana ce bit svega |
|
|
|
no_name
Ukupno postova: 115 Spol: Muško
|
ja sam zasad ubacio slike igrača kitove i grbove iz osmice i sve radi kako treba.
inače najbolja stranica mi je www.fmformation.net samo se napravi acc. i sve je dostupno |
|
_________________ Save water - Drink beer |
|
|
|
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
dali netko ima cd key
ne mogu nac na netu |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
ne treba ti cd key...instaliraš managera...pa patch i onda sa onim programčićem nađeš fm.exe...umjesto onog install via Steam...odaberi ono drugo...NE DA MI SE OBJAŠNJAVAT... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
redcode Ukupno postova: 23 Spol: Nebitno
|
gdje se u os moze kupiti original igrica? |
|
|
|
|
|
Ajkula
Ukupno postova: 217 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
Igra je gotovo ista kao i FM 2008, jedino su ubaceni posljednji transferi i neke sitne promjene oko press konferencija i slicne sitnice koje nemaju uopce utjecaja na samu igru. Da u bacena je i ona 3D animacija utakmice koja izgleda katastrofa (otprilike na razini grafike sredine 90-tih godina), neznam sta im je to uopce trebalo. Za one koji ipak hoce igrati cd-key nije potreban samo treba instalirati ne preko steama nego onog drugog ispod, i staviti crack, a i slike sa 2008 se mogu ubaciti u 2009. Uglavnom tko ima 2008 neka stavi update i nema potrebe za ovim. |
|
|
huahua Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
ajde da napravimo os ligu igra cetvrtkom i ili petkom navecer ? |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
Ajkula pricas gluposti... dosta je stvari promijenjeno a evo neke :
- 3D prikaz koji uopce nije los kada se naviknes
- prije utakmica nemas vise novinarsko pitanje sa 5 uvijek istih ponudjenih odgovora, nego imas presice gdje ti 3 novinara postavljaju pitanja i sa njima isto stvaras relationship
- više nema da igraču možeš trenirati samo novu poziciju, nego mu možeš trenirati i neke nove specifične pokrete ili ga probati nagovoriti da odustane od starih.
- Taktika je doživjela revoluciju, ja se osobno još nisam naviknuo, ali s vremenom ce valjda i to doci. Najveca je promjena to sto strelice mogu ici samo do prve iduce pozicije, a to dosta mijenja, i player instructionsi jos vise dobivaju na znacaju...
- Kod usporedjivanja dva igraca sada im mozes usporedjivati i statse.
- Starijim igracima mozes preporuciti trenersku karijeru nakon igracke...
- Decimalne ocjene u ocjenama igraca nakon i za vrijeme utakmice
- U match statse dodano blocked shot i clear cut chances
- I meni osobno najvaznija stvar : ASISTENTOVI KOMENTARI POD UTAKMICOM, gdje navodi tko u momcadi igra najbolje a tko najlosije, gdje curi, te neke svoje osobne komentarima o nasima igracima kao i preporuke koga od protivnickih zatvoriti. |
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
Naravno ima par bitnih nedostataka, ali ako se sjecate i na manageru 2008 bio je jedan veliki bug, a to je bio taj da su vecina golova postignutih glavom nakon prekida bili ponisteni zbog prekrsaja u napadu. Ali to je bilo popravljeno prvim sluzbenim patchem.
Tako i ovdje ima dva buga :
1. Na utakmici ima premalo šansi
2. Igraci se prečesto ozlijedjuju.
To vjerujem da ce biti popravljeno u prvom patchu |
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Naravno ima par bitnih nedostataka, ali ako se sjecate i na manageru 2008 bio je jedan veliki bug, a to je bio taj da su vecina golova postignutih glavom nakon prekida bili ponisteni zbog prekrsaja u napadu. Ali to je bilo popravljeno prvim sluzbenim patchem.
Tako i ovdje ima dva buga :
1. Na utakmici ima premalo šansi
2. Igraci se prečesto ozlijedjuju.
To vjerujem da ce biti popravljeno u prvom patchu
|
kad smo kod ozljeda...odigram jednu prijatlejsku tekmu...messi slomi nogu...na 5 mjeseci ozljeđen...kupi nania iz man utd-a...odigra jednu tekmu...ozljedi se...+ iniesta...itd itd...a još sezona nije ni počela |
|
|
|
|
|
|
|