Autor |
Poruka |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
i zašto sad jebemu mater magy ne dobije crveni, pa ovo je čini mi se prevršilo mjeru |
|
|
 |
magy Ukupno postova: 335 Spol:  Nebitno
|
idi na wikipedia...nelaze ona??? idi ukucaj tenja pa ces dobiti statistiku.. |
|
|
|
|
 |
nake_rado
|
i čestitam adminima na brzini
tek sam kliknio na poslat već sam završio u offtopicu |
|
|
 |
|
a zasto bih dobila crveni karton??? sto sam iskrena,sto kazem kako je,STO VOLIM MARKA PERKOVICA??? jel zato crveni..ako je,...moze odmah da mi da..nisam molila ni 1992 pa necu ni sada;-) |
|
|
|
|
 |
|
JEL ME BANIRAO???? AKO JE? JESI SRETAN??? etooo,ako jesi.,..drago mi je...uzivaj onda bez mene..jedne seljanke iz bosne..ah,sta cemo takve smo:-) |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
OBLACIS SE TI D(I)JETE NA ARIZONI KAO POLA OSIJEK(A) I SLAVONIJE...to mozes prodavat(i - glagoli u infinitivu završavaju s i) nekom plitkom(,) al meni ne (negacije se u hrvatskom jeziku pišu odvojeno o velika svjetska putnice)mozes(, - riječi se odvajaju zarezom i to tako da iza riječi koju želiš odvojiti zarezom staviš zarez, a nakon toga stisneš space ili razmaknicu)vidim stranice auta ispred tc-shopinga u Orasju (šta su to stranice auta)...bolje psttt(,)za 600 kuna si se c(i , cijeli se kaže, a ne cjeli)jeli obukao na arizoni i pored shargije i cajki bas ti je dobro stajao hugo bos iz novog pazara i pier sant oliver iz turske, uz noz za svinje iz lonchara,od majstora veselka,pa do hlaca levisica iz turske,kad si dosao u Osijek ,obukao se i zapalio malboro orginal iz tuzle niko ti ravana ijuuuuuuuuuu juuuuu,ma faca si bio ,ihhh mogu zamislit...ee djete jos ti moras jesti graha da bi meni prodavao te fore,koje piu vode po srednjoskolskom igralistu,SHA BA-ZNAS MEHO PRODO KEMI SVESKU ZA KOMAD BAKLAVE,A JARAN ZOKA SKACE U MILJACKU ZA 4 MARKE; ha ha ha...jos ste vi mishevi...
|
uf neda mi se više prepravljat ima tu jako puno grešaka
i za kraj od mene, nekom plitkom, pa di ćeš pliće od tebe, da si plića bila bi konveksna primitivko jedna pa ti nisi vidjela E od europe, možda kad si sa svojim babom za rata bježala glavom bez obzira u njemačku s nepune 2 godine jer da jesi ne bi se tako ophodila s ljudima. razina kulture ti je na nuli, al da je to samo kultura, nepismena si, nekulturna, bahata, neinteligentna i jako jako jako ohola. boli te istina pa na nju odgovaraš vrijeđanjem drugih i onda se čudiš što se pljuje po tonsonu, jel znaš zašto se pljuje po njemu ? zato što je primitvni crv koji je sišo s planine kao i ti i za kraj da se još jednom zarati znam sigurno da bi ti zajedno ruku pod ruku sa svojim prijanom tonsonom išla branit hrvatsku u njemačku kao što si već jedanput napravila, a svoju krv bi na prvoj liniji proljevali kao što i jesu i hrvati i srbi i bosanci i svi ostali državljani RH.
p.s. ne pušim, a oblačim se u osijeku  |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
kakva sapunica!  |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
kakva sapunica!
|
ode na ignore  sa nepismenima se ne raspravljam, nego rec ti meni kad smo već u oftopicu kak si ti meni  |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
a tuuu su svi zanimljivi topici nestali !!!! |
|
|
|
|
 |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol:  Žensko

|
|
|
 |
nake_rado
|
o romeo zašto si romeo  |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
sad si mozes muza naci  |
|
|
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Aha!
Jos par stranica i vidjet cemo tko je srbin, a tko rvat i katolik... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
 |
|