Autor |
Poruka |
slavonjara
Ukupno postova: 161 Spol:  Muško
|
U ovom tekstu oko Sukera sam i sebe nasla.Posto sam rodjena u Modrici(bih) i zivim u Osijeku 17 godina,zar bih ja trebala voliti Modricu kao Osijek??? nikada!!!em su mene i stotinu tisuca Hrvata i Bosnjaka otjerali srpski koljaci za vjeke vjekova iz toga grada.Dosla sam u Osijek(kao 4 tisuce Hrvata iz Bosne ,po statistici brijesce,cepin,livana,tenja,mislim da ima i vise od 4 tisuce)zivim u ovom gradu,kucu smo napravili i sredili se za skroz da ostanemo u njemu,i ocemo.A Suker?? kako sam ja njega slusala on je cak sta vise rekao da je porijeklom iz LIVNA?? znaci bih,nisam cula da je pricao da je iz Zagreba niti Osijeka,nego livnjak..neznam zasto to,niti je rodjen tamo,niti zivi ,niti ima kucu,nista...a za Dinamo sto voli (vole ga stotine tisuce Hrvata pa i ja)i sto je igrao za klub nevidim nista lose da nevoli Dinamo niti Zagreb.Al on je pricao koliko se sjecam da je iz Livna,hmm,mozda sam krivo cula..a za pocasnog gradjanina,meni osobno je svedno..tu se rodio,tu je igrao pa i ako mu daju i ako ne,kako drugi odluce..
|
al' si ga ti nasrala....  |
|
|
|
|
 |
VESP Ukupno postova: 285 Spol:  Nebitno

|
JEBO te tvoj dinamo!Sta koji kurac u svim raspravama provociras!!!!! |
|
|
|
|
 |
VESP Ukupno postova: 285 Spol:  Nebitno

|
Magy,odi vise s foruma,DONIRATI cu ti sav kikiriki!!!!! |
|
|
|
|
 |
magy Ukupno postova: 335 Spol:  Nebitno
|
sta sam lose rekla???a i kulturan si jako... |
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
Samo je velika razlika mene i njega,on je otisao a ja sam otjerana iz svog grada;-) |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
Samo je velika razlika mene i njega,on je otisao a ja sam otjerana iz svog grada;-)
|
...joj, joj....stvarno moram prestati s tom ironijom...vidim da me ljudi ne shvaćaju....no, nema veze - ionako smo offtopic, pošto nije riječ o tome tko je koga otjerao i odakle... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
|
Daj koregiraj se momak.Niti sam ti jednom rijecju nesta perverzno rekla niti namjeravam.Ako nenavijamo svi za NK Osijek,jel to znaci da smo provokatori ove zemlje,izdajnici Slavonije ili udbasi,ma daj molim te...VOLIM DINAMO I NAVIJAM ZA NJEGA I IDEM SA EKIPOM NA TEKME U ZAGREB ,eto onako usput da znas,ekipa iz Cepina;-)a sada si grizi nokte. |
|
|
|
|
 |
|
Kako sam cula,u Slavoniji ima najvise Dinamovaca i sta cemo sada???????ocemo ih protjerati u druge zupanije??? |
|
|
|
|
 |
|
razumijem te u potpunosti...al samo kazem razlika otici i otjeran biti;-) |
|
|
|
|
 |
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol:  Muško
|
razumijem te u potpunosti...al samo kazem razlika otici i otjeran biti;-)
|
ne kuzis ti nista- glupa si ko k.... |
|
|
|
|
 |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol:  Žensko

|
|
|