Autor |
Poruka |
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Martina Pirić, 16-godišnjakinja iz Čepina posljednjih pola godine provodi po bolnicama. U samo četiri mjeseca dobila je dva zloćudna tumora, teška po kilogram.
Martinini roditelji su očajni jer joj ne mogu platiti liječenje u inozemstvu i mole za pomoć.
Martina je prije pet mjeseci dobila karcinom na prsima. Izvađen je, a Martina je upućena na kemoterapiju. Ali, na prvom pregledu nakon terapije, utvrđen je još jedan, ovoga puta na želucu. Operirala ga je prije 13 dana, ali nalazi nisu dobri - zloćudan je opet ko i prvi.
Nadu im daje liječenje u inozemstvu, no za njih je to neizvedivo. Žive kao podstanari, majka je nezaposlena, a otac prima svega 1.500 kuna. Stoga trebaju pomoć.
Ukoliko želiti pomoći Martini, možete to učiniti uplatom na broj žiro računa: BANCO POPOLARE CROATIA 4115008 - 3134001352 na vlsnicu računa Martinu Pirić s adresom Osječka 53, Čepin ili se javiti Martininoj majci Mariji Pirić na broj mobitela 098 97 85 878.
Tekst preuzet sa dnevnik.hr
Jedna kava manje, 10 kn na žiro i već smo pomogli. |
|
|
|
|
|
nora
|
Ups, admini, ispravite...umjesto točke ide crtica...no poruka je ista |
|
|
|
|
|
noob
Ukupno postova: 182 Spol: Muško
|
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Eh, baš sam htjela otvoriti temu... predavala sam Martini prije nego se razboljela, pa bih samo htjela obavijestiti da škola u subotu, 18.10. na Trgu Ante Starčevića priprema prikupljanje sredstava za Martinino liječenje.
Učenici i nastavnici pripremit će razne kekse, kolače, kiflice i slično, koje će potom prodavati. Neće biti određena cijena, svatko tko želi pomoći dobrodošao je s bilo kojim iznosom, niti 10, 20 kuna nije malo.
Eto, pa navratite na 10ak minuta u subotu od 10 ujutro nadalje i kupite nešto ili samo donirajte onoliko koliko mislite da možete izdvojiti.
Za sve ostalo je u prvom postu naveden broj računa i telefon Martinine majke. |
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
MissConception je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Eh, baš sam htjela otvoriti temu... predavala sam Martini prije nego se razboljela, pa bih samo htjela obavijestiti da škola u subotu, 18.10. na Trgu Ante Starčevića priprema prikupljanje sredstava za Martinino liječenje.
Učenici i nastavnici pripremit će razne kekse, kolače, kiflice i slično, koje će potom prodavati. Neće biti određena cijena, svatko tko želi pomoći dobrodošao je s bilo kojim iznosom, niti 10, 20 kuna nije malo.
Eto, pa navratite na 10ak minuta u subotu od 10 ujutro nadalje i kupite nešto ili samo donirajte onoliko koliko mislite da možete izdvojiti.
Za sve ostalo je u prvom postu naveden broj računa i telefon Martinine majke.
|
to mi je puno jednostavnije, nego neke uplate i bla...
ako ne budem još uvijek išla nikuda, poslat ću mamu s parama
hvale vrijedno!
nadam se da će pomoći |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
nora
|
Predlažem da tijekom akcije imate na štandu i jednu bilježnicu u kojoj ljudi mogu ostaviti poruke ohrabrenja...to će puno značiti
Također, priča se da je otac kockar, onda bi možda bilo bolje odnjeti osobno taj novac ili Martini ili njezinoj majci. |
|
_________________ Smile...happy looks good on you... |
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
nora je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Predlažem da tijekom akcije imate na štandu i jednu bilježnicu u kojoj ljudi mogu ostaviti poruke ohrabrenja...to će puno značiti
Također, priča se da je otac kockar, onda bi možda bilo bolje odnjeti osobno taj novac ili Martini ili njezinoj majci.
|
o bože... eto ne znam što bih rekla na to.
ideja s bilježnicom mi se sviđa, bolja je od moje ideje da isprintam poruke koje su stizale za prilog koji je bio na dnevnik.hr =) |
|
|
nora
|
Pa da, mislim da bi to sa bilježnicom bilo jako lijepo. Proširila sam to i dalje, tako da će i druge škole nešto napraviti. A evo nadam se i fakultet... |
|
_________________ Smile...happy looks good on you... |
|
|
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
nažalost danas je jedan mladi život ugašen...
martina počivaj u miru |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Strašno
Počivaj u miru! |
|
|