Autor |
Poruka |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Malo evo čitkarah po netu, pa da stavim onda temu..
Jeste li za ljepotu spremni patiti?
Kad kupujete odjeću, da li razmišljate da li je dobra za vaše zdravlje, tj. da li razmišljate o štetnosti potpetica ili koliko su tange zapravo nezdrave, pa onda sve one curice što se po Tvrđi u ciču zimu šetaju s golim trbusima i leđima (bome to mi je too much), da preuske traperice štete zdravlju, pa one super teške torbetine koje mi žene teglimo svakodnevno i sl., dok ih nosite? Ja osobno moram priznati da ne razmišljam o tome uopće, ili bar ne dovoljno Osim onog o golim leđima i to, to pazim
Što se tiče muškog dijela foruma, za vas bi bilo pitanje dal vam ikad padne na pamet da zbog super uskih boksi možete ostati neplodni.. itd.. ?
Koliko se zapravo ''zdravo'' oblačimo? |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Patim samo kad imam neudobne cipele. Pazim kako se oblačim jer sam sama sebi najvažnija i baš me briga ako budem manje sexy od djevojkaka koje se i zimi oblače kao da proljeće ili ljeto. Važno je držanje i samopouzdanje. Uske traperice, baš ih volim. Kad bi mislili na posljedice ne bi ni pili, ni pušili, ni seksali se... Za što bi uopće živjeli? |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
echoes
Ukupno postova: 345 Lokacija: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves Spol: Žensko
|
ne |
|
_________________ samo da nađem mjesto da je posadim, ona procvjeta brzo i dosadi, ljubav, pa zar i ljubav... |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
hedonist Ukupno postova: 14 Spol: Muško
|
Ne nosim super uske bokserice tako da nemam tih zdravstvenih problema. Uostalom ne znam kome je udobno biti u takvim boksericama, no ako netko voli gužvu u 16-ercu, samo naprijed! |
|
|
|
|
|
insomnia
|
Uma je napisao/la: ›
ja nemoram patiti ja sam prirodno lijepa.....
|
Dakle, ovime želiš reći da zapravo ne nosiš ništa, jel?
hedonist je napisao/la: ›
Ne nosim super uske bokserice tako da nemam tih zdravstvenih problema. Uostalom ne znam kome je udobno biti u takvim boksericama, no ako netko voli gužvu u 16-ercu, samo naprijed!
|
Ahm, znači ti se ne moraš brinuti da nećeš moći imati djece jednog dana zbog uskija gaća |
|
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
kad obujem stikle uvijek patim |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
ruana je napisao/la: ›
kad obujem stikle uvijek patim
|
Potpisujem... volim ih nositi, ali me ubiju nakon nekoliko sati, no spremna sam patiti i doći kući natečenih nogu..
Tange nosim samo po ljeti i to jedino ako oblačim nešto usko jer ih i inače ne volim..
No patim i kod frizera dok blajham kosu da bi se mogla ofarbati, isto kao što patim dok čupam dlake s nogu ili bikini zone..
Nikada ne razmišljam o štetnosti odjeće koju kupujem, bitno je da mi dobro stoji..
Jedino na što pazim su moji bubrezi pa čim zahladi nosam potkošulje jer nikada više ne želim proći bolove koji nastaju pri upali bubrega.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ponekad da. Stikle nosim kad idem s autom van,tako da me ni nestignu noge zabolit. Tange nevolim al nosim ih u rijetkim i nuznim slucajevima. Potkosulje nosim cak i ljeti(navecer). Imam jedne uske hlace i njih rijetko nosim jer su neudobne. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
epona
Ukupno postova: 148 Spol: Žensko
|
Ja sam najviše patila kada sam išla na depilaciju voskom, i to ispod pazuha!Uf boli.... |
|
|
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Ne patim bas puno. Stikle ne volim nosit, jer bas ne znam hodat u njima, a u onim iznimnim prilikama, kad trebam obuti nesto s malo visom potpeticom, patim jer mi noga nije navikla na nista vise od 4cm, ali srecom to je rijetko. A ove super uske hlace mi se bas ne svidjaju, obicno ne robujem trendovima.
Jedino na sto pazim su kratke majice, jer kao sto je netko spomenuo, i sama sam prosla muke po bubrezima prosle godine i tu si katastrofu vise ne zelim priustit. |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
insomnia
|
Ja onda, kad razmislim, stvarno ne pazim na sebe, jerbo em nosim uske hlače (ako se i rašire, odmah ih nosim suziti), em sam vječno u tangama.. jedino ajd ta potkošulja.. i štikle ne nosim.. Eto. Ali po ovom svem ostalom sam koma. |
|
|
|
|
hedonist Ukupno postova: 14 Spol: Muško
|
hedonist je napisao/la: ›
Ne nosim super uske bokserice tako da nemam tih zdravstvenih problema. Uostalom ne znam kome je udobno biti u takvim boksericama, no ako netko voli gužvu u 16-ercu, samo naprijed!
|
Ahm, znači ti se ne moraš brinuti da nećeš moći imati djece jednog dana zbog uskija gaća [/quote]
Tako je:) |
|
|
|
|
|
|
|