anakonda je napisao/la:
...tako je!!!!!...živijo govornik!!!!!!!....
...šalu na stranu, previše je nelogičnosti da bi iole razuman čovjek to shvatio...kako u jednom secesijskom centru grada može nastati središnji trg takav kakav je, s ogromnim plastičnim penisima/liftovima za pothodnik i klupama od višnjinog drveta usred slavonske ravnice pune hrastovih šuma?.....pa onda spomenik bijeloj lađi?....i odmah pored toga, jednoobrazne tende na promenadi?...wtf....ili sve te ogavne šarolike i kičaste zgrade novogradnje širom grada?????....wtf još jednom....diviti ću se zauvijek Dubaiju koji je tako predivno spojio modernu arhitekturu (i stambenu i poslovnu) i arapsku tradiciju....nebodera koliko želiš, poslovnih i stambenih, vila, običnih kuća i sve to lijepo zapakirane u zelenilo i cvijeće...a još su i usred pustinje....a novci uloženi u to gotovo pa jednakim onim uloženim u Osijek..... mislim...ne znam....
DA ISTINA...
magy je napisao/la:
bazooka_joe je napisao/la:
magy je napisao/la:
www.antunovic.hr .....nagledaj se * andrea sta imaju ti gastarbajteri iz Bosne u Hrvatskoj...pogledaj sta imaju ti gastarbajteri iz BOSNE..www.zovko.com ...vidi jadnice sta ljudi grade po srednjoj bosni,naravno HRVATI SU ONI SAMO IZ BOSNE;-) www.vitez,com ....pogledaj malo *sta grade ljudi PONOSNI GASTARBAJTERI,eeeee *.....bosanski gradici od 10 tisuca stanovnika za Osijek od 110 su metropole...aj,neda mi se stobom opce pisati,idi ti do tvrdje i vidi svjeta.
Hotel Antunović na Ljubljanskoj izbjegavam (iako mi je bliže proći kraj ili kroz njega) radi njegove ružnoće i ispraznosti. Prva dva levela su kao trgovački centar koji zjapi prazan. Jedino dobro na tom objektu je Vertigo bar - lijep pogled na Zagreb i na tome im svaka čast!
U Zovku (Slavonska avenija) sam spavao i mogu reći da nije loše za motel. Jer ja nečemu što je smješteno na benzinskoj postaji nikada ne bih dao kategoriju hotela.
Btw, u motelu (ili je to isto hotel) Antunović - gost kojega sam bio - u Sesvetama vas sa recepcije gleda ulje na platnu, nekih, brat-bratu 90x180 cm, a na njemu gospodin i gospođa Antunović. On potpisuje važan dokument, a ona mu drži ruku na ramenu. Strava!
Nemojte se ugledati na gornje primjere!
a neznam,svima se hotel antunovic svidja osim tebi(iako je covjek ulozio 40 miliona eura..)a za Zovka,neradi se o tom motelu,nego o njegovoj kompaniji koja ima 3 motela,u ZG,SL-BRODU,u Zepcu ima carstvo,36 benziskih crpki,motele,shoping centre,i jos toga mnogo...a za ovo o familiji Antunovic sam se nasmijala,ne njima nego tebi.,.ahh...Mesic i predsjednici jedu tamo,jedino jedan OSJECANIN NIJE ZADOVOLJAN,al ocito svi imaju komplex u Osijeku,kad mi je pricala legica iz Broda da osjecane niko nevoli radi toga,,nisam vjerovala ,al kada malo bolje citam vas,vidim da ste stvarno umisljeni komplexasi,aj da bar imate biti sa cim,al obicna si...jadno..neka vama vaseg Bilosa,on ce vama napraviti naj,najbolji,najljespi najjjjjj centar u SVIJETU hehehe,oooo boze moj...u pogresan sam se grad doselila iodavno sam rekla....
bazooka_joe je napisao/la:
magy je napisao/la:
www.antunovic.hr .....nagledaj se * andrea sta imaju ti gastarbajteri iz Bosne u Hrvatskoj...pogledaj sta imaju ti gastarbajteri iz BOSNE..www.zovko.com ...vidi jadnice sta ljudi grade po srednjoj bosni,naravno HRVATI SU ONI SAMO IZ BOSNE;-) www.vitez,com ....pogledaj malo *sta grade ljudi PONOSNI GASTARBAJTERI,eeeee *.....bosanski gradici od 10 tisuca stanovnika za Osijek od 110 su metropole...aj,neda mi se stobom opce pisati,idi ti do tvrdje i vidi svjeta.
Hotel Antunović na Ljubljanskoj izbjegavam (iako mi je bliže proći kraj ili kroz njega) radi njegove ružnoće i ispraznosti. Prva dva levela su kao trgovački centar koji zjapi prazan. Jedino dobro na tom objektu je Vertigo bar - lijep pogled na Zagreb i na tome im svaka čast!
U Zovku (Slavonska avenija) sam spavao i mogu reći da nije loše za motel. Jer ja nečemu što je smješteno na benzinskoj postaji nikada ne bih dao kategoriju hotela.
Btw, u motelu (ili je to isto hotel) Antunović - gost kojega sam bio - u Sesvetama vas sa recepcije gleda ulje na platnu, nekih, brat-bratu 90x180 cm, a na njemu gospodin i gospođa Antunović. On potpisuje važan dokument, a ona mu drži ruku na ramenu. Strava!