Autor |
Poruka |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
..:: Kako kada... Ali s obzirom na iskustva, nekako u Limoniju najcheshche. Probala sam svashta - Naomi Cat DeLuxe, D&G The One, GIVENCHY Ange ou demon, MOSCHINO Hippy Fizz... nema pravila, ali ovisi o raspolozenju kada chu koji staviti... na cijenu ne gledam bash pretjerano, jedino je shteta shto kod nas u parfumeriji rijetko gdje mozete dobiti savjet koji ima veze s onim shto pitate, tj. rade ure ili dechki koji su samo lijepi za vidjeti, ali o parfemima i ne znaju previshe.. Hvala za ovo za Metro, to nisam znala : )) Morat chu se zaletit sad tamo i do Mađe, ionako sam planirala tamo u skorije vrijeme. A ako netko treba preporuku za parfem, svakako preporuchujem Givenchy ; )) |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Layla Ukupno postova: 20 Lokacija: Mjesec Spol: Žensko
|
..parfem kupujem jedino u parfumerijama, jer je u toj priči istina ona:"kolko para, tolko muzike"
Probala sam iz Refana, ali đabe to kad se našpricaš i za 2 sata se ne osjeti!
..uvijek vjerna originalu! ;-) |
|
|
|
|
|
la čupakabra
Ukupno postova: 208 Spol: Nebitno
|
da, ovi iz refana su stvarno šrot. kupila sam par puta i debelo se razočarala, staviš na sebe i ishlapi, a miris nije ni približno onakav kakav je bio na početku- sve nešto kiselo i nedefinirano. uz to, što duže parfem stoji doma u bočici, to manje miriši na ono što si kupio. sranje. |
|
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
la čupakabra je napisao/la: ›
da, ovi iz refana su stvarno šrot. kupila sam par puta i debelo se razočarala, staviš na sebe i ishlapi, a miris nije ni približno onakav kakav je bio na početku- sve nešto kiselo i nedefinirano. uz to, što duže parfem stoji doma u bočici, to manje miriši na ono što si kupio. sranje.
|
Kupila sam jednom u refanu D&G Light Blue i štoviše bio mi je oke parfem nije tako brzo ispravao itd.. i nakon toga odlučim se kupit oriđiđi isti parfem i skontam da je to potpuno drugačiji miris, čak ni sličan... Tako da pitaj Boga šta oni tamo prodaju... |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
Poga
Ukupno postova: 46 Spol: Nebitno
|
|
|
|
nicoll
Ukupno postova: 236 Spol: Žensko
|
http://www.webine.hr/
provjereno, i odmah ti izračuna točnu cj koja stvarno je tolika! nema još dodatnih sranja poštarina i koječega....jedino što se čeka dost dugo...skoro mj dana! |
|
_________________ Ona njemu:
"Bilo bi lijepo da si malo uzbuđen."
On njoj:
"Bilo bi uzbudljivo da si malo lijepa." |
|
|
|
Jaz
Ukupno postova: 142 Spol: Nebitno
|
nicoll je napisao/la: ›
http://www.webine.hr/
provjereno, i odmah ti izračuna točnu cj koja stvarno je tolika! nema još dodatnih sranja poštarina i koječega....jedino što se čeka dost dugo...skoro mj dana!
|
Meni link ne radi |
|
|
|
|
|
|
|