Autor |
Poruka |
Pašće
Ukupno postova: 401 Lokacija: tu negdje Spol: Muško
|
Po nekom mom muškom razmišlanju,nebi ti preporućio da mu to priznaš,nego da to zgotoviš i sakriješ,jer kako kažeš da ti je stalo do njega.Pošto si rekla da je kozervativac,prvo pitanje koje bi si postavio, Zar sam tako loš da mi žena ošla u lezbe (izvinjavam se gay curama),zar ne vrijedim ko muško; itd,mislim da uviđaš koliko bi bio povrijeđen njegov ego(uvijeren kako valja jer ima tako divnu ženu, a ono.........).Nezna što da ti još kažem, jer samo ti znaš što ti više vrijedi,ali samo ti,niko od nas! |
|
_________________ njuškom naprijed,pa kud me odvede |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
ma boli te briga ako radi na terenu kako ti kazes on ocekuje preljub ili nes slicno ( ja bih ocekivao isto ) meni osobno bi nekako bilo bezbolno da ucinis mojom sestrom , a ne sa drugim likom , ali naravno ocekujem iskrenost dogodilo se jbg svida mi se dali mogu i to je to.
Ja bi reko da , samo se marisite al nemoj se previse potrosit , kad ja dodem na red da moram sve sam radit i naravno da ne saznaju susjedi , prijatelji itd. |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
VIŠNJA Ukupno postova: 21 Spol: Nebitno
|
Elena_Os je napisao/la: ›
Gdje je naša @VIŠNJA !?
Vikend je prošao, kako je brak opstao, da li je palo priznanje ili samo sex prožet grižnjom (ne)savijesti
Ništa nema u crnoj kronici, onda valjda ima živih aktera..
|
Evo tu sam,ništa nije bilo jer muž nije stigao ovaj vikend,a što se tiče seksa itekako ga je bilo ,cijeli vikend nismo izlazile iz kreveta ,baš je bilo ludo i nezaboravno |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
epona
Ukupno postova: 148 Spol: Žensko
|
Višnja nam nema vremena pisati jer ne izlazi iz kreveta.... |
|
_________________ Svugdje je lijepo, al u Vrapču je ludnica! |
|
|
|
|
Uma je napisao/la: ›
Višnja aj ti stavi neku snimku pa da se muški clanovi portala malo razvesele..... žale se tu da su znatiželjni...posalji im na pm...
|
Tko želi nek pošalje zamolbu sam rado ću mu poslati.... |
|
|
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
A jesi ti pričala s njom o tom vašem "odnosu"? Što ona misli o svemu tome? Ili niste stigle pričati? |
|
_________________ "Odlika glupih ljudi je da kritiziraju ono što ne shvaćaju." |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
VIŠNJA je napisao/la: ›
Tko želi nek pošalje zamolbu sam rado ću mu poslati....
|
ajde pošalji meni |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
vid ekipe što se nabrijala e stvarno padate na jeftine štoseve |
|
|
|
|
Frost je napisao/la: ›
VIŠNJA je napisao/la: ›
Tko želi nek pošalje zamolbu sam rado ću mu poslati....
|
ajde pošalji meni
|
ak izgledaš strašno ko na avataru nebuš dobil snimku |
|
|
|
|
|
|
ana18os je napisao/la: ›
A jesi ti pričala s njom o tom vašem "odnosu"? Što ona misli o svemu tome? Ili niste stigle pričati?
|
pričale smo o toj vezi,al ona želi da ostane ovako u tajnosti do daljnjega u biti samo želi seks i ništa više |
|
|
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ak ništa drugo znaš na čemu si s njom, želi sex a vidim da i ti to samo želiš pošto ga nedobijaš od muža koji je stalno na terenu.
Idealna veza,koja treba ostati tajna. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sad lagano dolaziš do zaključka da si BI!!!!! dakle trebala s mužem malo češće u istru po onim klubovima
|
Sad sam znatiželjna... O kakvim se točno klubovima radi? |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|