Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
spin

Ukupno postova: 225
Spol: Muško Muško
Zabranjen pristup
Post Postano: 23.09.2008. 11:32 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dambix je napisao/la :
pa probaj bauljati ulicama u sitne sate pa ćeš vidjeti čari, svako pije koliko hoće i kada hoće,
spin je napisao/la:
Dambix je napisao/la :
ma daj molim te ako se nisi opijao vikendom i izlazio onda nisi ni živio i na kraju postaneš jedan od onih nadrkanih likova na poslu koji proklinju te dane što nisu izlazili
spin je napisao/la:
a naša balavurdija umjesto da tu traži uzore, njima su draži pijani poljaci i pijani rusi. zato nam produktivnost i je na razinama potonjih, a ne naprednih EU zemalja. RAD, RED i DISCIPLINA se mora imati ako se želi naprijed, ako ne želimo da nam društvo u cjelini tone u sve dublji glib. Pitam se kako će ti mladi ljudi, kojima je sada sasvim normalno svakim vikendom biti oblokan, sutra na sebe preuzeti odgovornost za odgoj vlastite djece ili odgovornost u svom poduzeću, gradu, državi?
slažem se da mladi ljudi trebaju izlaziti i zabavljati se, ali ako oni to nisu u stanju bez da su ful pijani ili nadrogirani, e pa onda stvarno s takvima nešto nije u redu i trebaju potražiti pomoć stručnjaka.

Lega moj, u tvojim godinama sam izlazio svaku večer, a ne samo vikendom, ali mi nije padalo na pamet da svakog vikenda budem nalokan. Piti se može i umjereno i u moje vrijeme se pilo s razlogom, rođendani ili neke druge prigode, ali piti čisto da se napiješ i ne znaš za sebe i poslije toga praviti nered po gradu i razbijati je bilo rezervirano samo za najveće luzere. I uopće mi nije jasno kakav je to užitak u sitne sate bauljati ulicama grada povraćajući ili kidati smrdljive kante za smeće ili razbijati boce po kolniku. Ako sam time nešto propustio, e onda sam stvarno luzer i čangrizalo koje treba žaliti.
osijek031.com smile

A što nadodati na ovaj tvoj komentar. Sve si sam rekao. Laughing

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Dambix

Ukupno postova: 137
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 23.09.2008. 11:43 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

a valjda jesam quote]

A što nadodati na ovaj tvoj komentar. Sve si sam rekao. Laughing