Autor |
Poruka |
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pre |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
@ tenjac
boli mene kurac u cemu ces i gdje ces izlazit ja sam kazem za Q
izlazi gol sto se mene tice |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
Spore je napisao/la: ›
@ tenjac
boli mene kurac u cemu ces i gdje ces izlazit ja sam kazem za Q
izlazi gol sto se mene tice
|
odma psuješ a?
ja mislio ti fin
haha...joj joj spore...
ako si ti zagriženi cajkaroš idi tamo u cipelama košulji...obuci i haljinu ak oćeš...
ali opet...vjerujem da većina normalnih ljudi neće tamo u cipelama doči...mislim...ak ti dolaziš objasni nam to...jel nosiš posebne uloške il trpiš...
il se sve to uz kantu dvje piva zaboravi |
|
|
|
|
|
Spore
|
ma naravno sve nosim i pelene da ne moram u wc ici sad kad sve znas odabi od mene |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
|
ma naravno sve nosim i pelene da ne moram u wc ici sad kad sve znas odabi od mene
|
a zašto...baš nam krenila komunikacija |
|
|
|
|
|
Dambix
Ukupno postova: 137 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zla_tratinčica je napisao/la: ›
[de-evilized].. katastrofa..
vi sta nosite kosuljice i cipelice i hlacice s koridora za 300 kuna svo troje il moje starke koje kostaju 350, da ne govorim ostala odjeca.. i onda cemo o novcima pricat.
kakvih [de-evilized] ima, pa to je strasno nesta..
|
Bravo!!! |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
ma šta se ne smije u trenerkama...kak su ovi dinamovci došli u trenerkama dinama...i ušli u q club )) ...cipele neću ni u lijesu obuć... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
adebisi-jug2 je napisao/la: ›
ma šta se ne smije u trenerkama...kak su ovi dinamovci došli u trenerkama dinama...i ušli u q club )) ...cipele neću ni u lijesu obuć...
|
tad ce ti ih drugi obuti |
|
|
|
|
|
Spore
|
_tenjac_ je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma naravno sve nosim i pelene da ne moram u wc ici sad kad sve znas odabi od mene
|
a zašto...baš nam krenila komunikacija
|
Ne zelim se s maloljetnikom svadat , spustam se na tvoju razinu , a osim toga jos si nabrijani klinac i mislis da si uvijek upravu |
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Ne zelim se s maloljetnikom svadat , spustam se na tvoju razinu , a osim toga jos si nabrijani klinac i mislis da si uvijek upravu
|
A ti si puno stariji... |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Evo ja kupio jučer na piji od Đasmina lakirane cipele Gučči i odijelo Đajni Versačči. Jel smijem ja sad izlazit van u Osijeku? Reko mi Đasmin da će Hakala sve da riješi ako bude kakih problema. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
cane je napisao/la: ›
Evo ja kupio jučer na piji od Đasmina lakirane cipele Gučči i odijelo Đajni Versačči. Jel smijem ja sad izlazit van u Osijeku? Reko mi Đasmin da će Hakala sve da riješi ako bude kakih problema.
|
Oćel i men' pomoć ak me ne budu pustili da odem i da plešem u kaljačicama mojim tudeka gdje svijet mlad taj izlazi ? |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
|
_tenjac_ je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
a zašto...baš nam krenila komunikacija
|
Ne zelim se s maloljetnikom svadat , spustam se na tvoju razinu , a osim toga jos si nabrijani klinac i mislis da si uvijek upravu
|
nemozes se spustit vise nego sto jesi |
|
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
kikica1987 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
neki dan sam čitala u glasu da ima ljutih što nam zaštitari određuju što ćemo obući..ajmo reći da nisam imala problema s tim jer sam izlazila u cipelama,ali recimo u četvrtak gledam neke cure u tajicama i starkama ulaze u Q club.nije da imam nešto protiv toga, jedino mi nije bilo jasno zašto nakon njih dečki nwe smiju ući u patikama niti trenerci.. šta fali patikama? i uostalom,nije li to diskriminacija? nije samo q club u pitanju, ima ih još..npr. u glasu je prozivan bastion..
|
u Q mozes u patikama |
|
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
Heroina9 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Koliko se sjećam to se davno prije u Q gledalo ko je kako obučen na ulazu, al sad mislim da više uopće ne gledaju...kad milijun ljudi nahrupi unutra-van sumnjam da i ti izbacivači signu pogledat ko ima trenerku, a ko hlače...
|
na samom pocetku, kad je tek otvoren i dok je bila strana glazba , si moro imati cipele, ali nakon nekoliko mjeseci im je to opalo jer su zjabili prazni sad mos kako oces uci |
|
|
|
|
|
|
|