Autor |
Poruka |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Vidjeh ovdi po forumu da se seta neka francuska sobarica... mmmmm... beer... |
|
|
|
|
|
francuska sobarica
Ukupno postova: 13 Spol: Žensko
|
tu sam ... jel me ima tko... mislim za fetiš??
lol |
|
_________________ Allways look on the bright side of life... |
|
|
|
toni
|
Oooo dadadadadadadada |
|
|
|
|
|
toni
|
Ma... eo ti kikiriki... |
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
ma meni nema neobičnih fetisha, sve je to normalno ako ne smeta onima koji to prakticiraju..
druga stvar je ako su to oni bizarni fetishi i slično, što več graniči sa "ludosti" |
|
|
|
|
|
toni
|
Isis je napisao/la: ›
ma meni nema neobičnih fetisha, sve je to normalno ako ne smeta onima koji to prakticiraju..
druga stvar je ako su to oni bizarni fetishi i slično, što več graniči sa "ludosti"
|
Bizarni fetishi.. mmm.. I like !
ludost ? definiraj normalno. IMHO to je sasma individualna stvar... ono sto je meni normalno vjerovatno velikom broju individua nije. viceversa, jel.
Ma glupost. Triba slusat i slijediti nauk crkve pa cemo svi biti 'normalni' )))) |
|
|
|
|
|
toni
|
btw, jel se ko pali na betmene aka. casne sestre ? |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
gazda777 je napisao/la: ›
ok, evo moga...(fetiša, naravno. sram vas bilo koji ste pomislili nešto drugo)
palim se (osim na guranje) na žensku koja mi donosi kavu ujutro obučena samo u moju košulju...
|
A mene pali kad sam ujutro obučena u njegovu košulju... pa kad se još za vrijeme kuhanja kave nešto dogodi u kuhinji... pa di ćeš boljeg jutra!! mmmm... |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Ma glupost. Triba slusat i slijediti nauk crkve pa cemo svi biti 'normalni' ))))
[/quote]
To normalni znači da ćemo praviti vanbračnu djecu koju onda nećemo priznavati a furat ćemo image doživotne apstitencije? Ili si ipak mislio na nešto drugo? |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
toni
|
Loona je napisao/la: ›
To normalni znači da ćemo praviti vanbračnu djecu koju onda nećemo priznavati a furat ćemo image doživotne apstitencije? Ili si ipak mislio na nešto drugo?
|
To sam se malo koristio metodom saljenja |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
Loona je napisao/la ( Pogledaj post): ›
gazda777 je napisao/la: ›
ok, evo moga...(fetiša, naravno. sram vas bilo koji ste pomislili nešto drugo)
palim se (osim na guranje) na žensku koja mi donosi kavu ujutro obučena samo u moju košulju...
|
A mene pali kad sam ujutro obučena u njegovu košulju... pa kad se još za vrijeme kuhanja kave nešto dogodi u kuhinji... pa di ćeš boljeg jutra!! mmmm...
|
ne misliš valjda kavu prolijevati |
|
|
|
|
|
Isis
|
toni je napisao/la ( Pogledaj post): ›
btw, jel se ko pali na betmene aka. casne sestre ?
|
par puta sam to zamislio i nije nimalo loše bilo |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
To samo dokazuje da je Seunfeld ipak bio u pravu u nečemu: da žene neprestano pokrivaju glavu šeširima i kapama, muškarci bi vjerojatno imali časopise koji bi se zvali "Velike glave" etc. i išli bi u striptiz klubove u kojima bi žene skidale šešire. Čini se da najviše privlači ono što je neotkriveno i ono što je tajanstveno. |
|
|
|
|
|
Isis
|
mene bi kod "časne" privuklo to što ostavlja nekakav dojam nevinosti, da ja mogu voditi igru |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ehhh... tema koja mi je zapela za oko...
široka, mišićava, muška leđa i oni kosi trbušni mišići iznad kukova koji vire iznad ruba boxerica AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA > > > > mnjaammmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|