Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
darkmilk

Ukupno postova: 56
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 15.09.2008. 9:29 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

asketski život ha,ha,ha
anakonda je napisao/la:
pumpkin je napisao/la :
Uvijek je čudno kad se vratiš, kad sve izgleda manje i ofucanije i drugačije nego što ti je ostalo u sjećanju,

...s ovim dijelom se nikako ne bi slozila, obzirom da sam dane provodila ziveci asketskim zivotom usred prasine i obavijena pjescanim olujama....gle, ovo je doslovce povratak u civilizaciju.... Shocked

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 15.09.2008. 10:38 
Naslov:  

darkmilk je napisao/la :
asketski život ha,ha,ha
anakonda je napisao/la:
pumpkin je napisao/la :
Uvijek je čudno kad se vratiš, kad sve izgleda manje i ofucanije i drugačije nego što ti je ostalo u sjećanju,

...s ovim dijelom se nikako ne bi slozila, obzirom da sam dane provodila ziveci asketskim zivotom usred prasine i obavijena pjescanim olujama....gle, ovo je doslovce povratak u civilizaciju.... Shocked

...ti si opet počeo???????....već sam te preko PM molila da me ostaviš na miru, pa te stoga i javno molim da ako nemaš nešto pametno za reći, šuti....ono na što se tvoji pokušaji komentara odnose, nemaju veze s ovom pričom i zadiru u sferu privatnog u što si ti nekim čudom upao....molim te da svoje porive za takvim stvarima riješavaš dalje od mene i moje priče....
...kad ti provedeš tamo neko određeno vrijeme, onda se javi i sudi, ovako nemaš blage veze i shut the fuck up.....

Ukupno postova: 56
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 15.09.2008. 12:32 
Naslov:  

anakonda je napisao/la:
darkmilk je napisao/la :
asketski život ha,ha,ha
anakonda je napisao/la:
pumpkin je napisao/la :

...ti si opet počeo???????....već sam te preko PM molila da me ostaviš na miru, pa te stoga i javno molim da ako nemaš nešto pametno za reći, šuti....ono na što se tvoji pokušaji komentara odnose, nemaju veze s ovom pričom i zadiru u sferu privatnog u što si ti nekim čudom upao....molim te da svoje porive za takvim stvarima riješavaš dalje od mene i moje priče....
...kad ti provedeš tamo neko određeno vrijeme, onda se javi i sudi, ovako nemaš blage veze i shut the fuck up.....
počeo što?JA NIŠTA NISAM POČEO

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: