Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Nisam odgovorio tebi, nego gaapu.
|
Nisam pitao tebe, nego sve ostale. |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol:  Muško
|
kak su dosadni s tom utakmicom... |
|
|
|
|
 |
8
Ukupno postova: 1860 Spol:  Muško
|
Nisam odgovorio tebi, nego gaapu.
|
Nisam pitao tebe, nego sve ostale.
|
Ali ja sam ti odgovorio.
Osim toga, ako ti se ne fiđa, pa ti obriši lijepo, po svojoj staroj dobroj navadi. |
|
|
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
ovo nije bio poziv već hvalisanje
puno lega kave piješ  [/quote]
nisam ni shvatio kao poziv, pitanje je bilo usmjereno (eventualnoj) mogućnosti za vrijeme utakmice piti kavu...što je jedini način da se mene vidi na tribinama...
pijem više nego što možeš i pomisliti...  |
|
|
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
hoće mi netko pametan objasniti zašto je poslije utakmice bio vatromet? je li to u organizaciji Irana, Hrvatske ili zajedno? možda obogaćeno uranom o kojem Ameri non stop...
svaka čast sudiji, da nije njega, Hrvatska bi slavno izgubila.  |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Pa Shirkanu je bila zadnja utakmica, ne moze snositi nikakve posljedice za poklonjeni penal...... Ovako ce barem ostati zapamcen...  |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
I ? Jes bio ? Di su fotke ? Opet zabushavash !?  |
|
|
|
|
 |
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
Pa Shirkanu je bila zadnja utakmica, ne moze snositi nikakve posljedice za poklonjeni penal...... Ovako ce barem ostati zapamcen...
|
nije bio poklonjen, uhvatio ga je za nogu |
|
|
|
|
 |
toni
|
E, a kad ce Niko pocet igrat nogomet ? Jel imao on koji kontakt s loptom ? Znam ja da je pod velikim pritiskom i blabla... al nekako mi se cini da lose igra... sta kazete nogomotni znalci ?
Ja laik, nogomet rijetko gledam.. pa... |
|
|
|
|
 |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol:  Žensko
|
No dobro, utakmica je prošla kako je prošla.. za zapad karte nisu trebale jer ja sam se popela gore bez da me je itko išta pitao ili tražio, a karta mi je ostala čitava u džepu..
Oni nisu ništa posebno pokazali (niti Iran niti naši) a penal je izgledao sumnjivo dok nisam vidjela situaciju na TV-u gdje se vidjelo da je to čisti penal..
Pohvalti svakako treba atmosferu na stadionu koja je postala još bolja nakon što je pala kiša jer je masa ljudi otišla i taman se fino napravilo mjesta a navijalo se žešće kako bi se ugrijali svi oni koji su ostali... Živili!!
Nadajmo se samo da će puno bolje igrati u Njemačkoj..
Eto, toliko, sad idem u krevet čekati upalu pluća...
Pozdrav, |
|
|
|
|
 |
Loona
|
Bio je u dodiru s loptom al ništa posebno pokazao nije... i nekako su spori svi bili.. ili se jednostavno nisu trudili dovoljno, jer bolja smo reprezentacija od Irana i imali smo više šansi.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
 |
toni
|
 ))))))))))))))))))
De cek malo s tim krevetom... kako je Niko igrao ?  |
|
|
|
|
 |
Loona
|
pa sad ti napisah... vidjelo ga se al se nije čulo za njega.. mogao je bolje i zna bolje, i nije se ubijao da bi stigao loptu.. Dado je iskoristio što je mogao, a Kovač je pobjegao odmah iako nitko od nas nije vidio kad je on to točno ozlijeđen.. A i ako si ozlijeđen ne otrčavaš s terena zar ne?  |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
 |
toni
|
Pre brz sam. Hebi ga. Svako svoj kriz nosi  |
|
|
|