Autor |
Poruka |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
podržavam prijedlog al vratit će se on kao neka druga ličnost pa će krenuti sve iznova |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
spin
Ukupno postova: 225 Spol:  Muško
|
Titov duh koji još uvijek živi u mnogim glavama zaluđenih (samo njegovom istinom ) hrvatskih građana. |
|
_________________ ... |
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
|
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol:  Muško
|
Titov duh koji još uvijek živi u mnogim glavama zaluđenih (samo njegovom istinom ) hrvatskih građana.
|
...živio Titov duh  |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
Titov duh koji još uvijek živi u mnogim glavama zaluđenih (samo njegovom istinom ) hrvatskih građana.
|
e admine pa daaaaaaj eeeeeeeee aloooooooooooo il mu daj da bude axe il mu odma daj crveni pa mu prati ip da ga više nemoramo slušat |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
Eto, kako sam i rekao. Titov duh infiltriran u Drugu Mladji bi mene riješio po kratkom postupku. Prvo bi me "upuco" pa bi ondak provjeravo tko sam.
A kažu da se i drug Tito na taj način i domogo čelnog mjesta u Partiji, da je svojim partijskim kolegama pakovao, a ondak od Staljina tražio odobrenje (ne uvijek) za likvidaciju.
A glede Tita, svak onaj tko mu je bio u blizini, mogao je osjetiti njegovu hladnoču okrutnost i zloču u metalnosivom mu pogledu.
Brrrr...uvijek se naježim kad se sjetim tog susreta.
|
...i ti si vidio Tita maršala?.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
evo još jedna prigodna, od đoleta...
...
Na barikadama su opet zastave,
svet ide k'o na praznike.
I decu izvode s jutarnje nastave
da vide gladne radnike...
I svi su tu da dobiju na toj lutriji...
Na barikadama su uvek najbrži,
al' nikad i najmudriji.
A gde smo mi, naivni,
što smo se dizali na "Hej Sloveni"?
Kao da smo uz tu priču izmišljeni...
I prevareni...
I kad god prođem ulicom sa Tvojim imenom
pomislim na panta rei...
Baciće se, tako, neki lik
kamenom i na tvoj spomenik...
Jer sve se menja, i sve teče... Čoveče! |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
Eto, kako sam i rekao. Titov duh infiltriran u Drugu Mladji bi mene riješio po kratkom postupku. Prvo bi me "upuco" pa bi ondak provjeravo tko sam.
A kažu da se i drug Tito na taj način i domogo čelnog mjesta u Partiji, da je svojim partijskim kolegama pakovao, a ondak od Staljina tražio odobrenje (ne uvijek) za likvidaciju.
A glede Tita, svak onaj tko mu je bio u blizini, mogao je osjetiti njegovu hladnoču okrutnost i zloču u metalnosivom mu pogledu.
|
axe vidi ko te geda  |
|
|
 |
spin
Ukupno postova: 225 Spol:  Muško
|
|
axe vidi ko te geda
|
Eto Drugovi, kažite sad jel ovo spamanje slikama nije bar za opomenu, ako ne i za crveni?
 |
|
|
|
|
 |
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol:  Muško

|
Ne. |
|
_________________ People are crazy and times are strange