Autor |
Poruka |
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol:  Muško
|
ma znam, al jebiga, nisam jedina, apparently.
sori, ali je*eno me vrijeđa kada mi osoba koja prati nogomet kaže da sam kreten - u šali ili ne.
samo - "elaboriranje o stvarima o kojima zapravo ne znam ništa"???!!!! jooooj...početniče....
ok, ti si faca, moj životni cilj je biti ti, i gotovo. zadovoljan? ma vjerujem da jesi. |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt  |
|
|
 |
b0nez
Ukupno postova: 98 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
e vjerujem da ovoj raspravi nece bit kraja, a jos ni nema uopce veze s ovim topicom, preporucio bu adminu LOCK! |
|
|
|
|
 |
|
ja isto!
jednostavno mi ide posvađati se s ljudima ovaj vikend, pogotov preko neta, pa mislim da je bolje da se jednostavno završi. al ja se povlačim(osim ako me se ne bude vuklo za jezik). |
|
übergefickt  |
|
|
 |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol:  Žensko
|
Svebore, već si potvrdio da sve ljude koji ne prate nogomet smatraš kretenima (krasna generalizacija u ps...). Pa tako i puki i ja onda SEBI uzimamo za pravo da svaku osobu koja prati nogomet smatramo kretenima, ke ne? Ti nemaš pojma o razlozima zbog kojih ja ne pratim nogomet, i o mom (ili pukijevom, također) svijetu pojma nemaš, a imaš muda i drskosti tvrditi da je taj način života kretenski.
Pa da vidimo ko je prvi počeo.
I ja glasam za lock na temu. Bude mi zlo od budala. (da, Svebore, B_U_D_A_L_A!!!) |
|
|
|
|
 |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
alana, znači li to da ti je zlo od pukija?!
đizs... kako volim ove napaljene!. i zafrkanciju ozbiljno počinju shvaćati i na kraju se dogodi rasprava poput ove. teško oftopičarenje se očituje i u činjenici što i dalje ne znamo točno kada počinje koncert. ali neću filozofirati osim ako me baš ameboidno ponašanje, poput pukijeva u zivjesnim postovima, ne prisli na takvo što.
malena, ajde se ti fino nauči čitati sa razumijevanjem. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
 |
|
hihihihi....viđe malog kako je simpatičan...
ajd,ajd, a sad, ako si se zadovoljio, odi u kućicu...(ili još nisi dovoljno izmasturbirao po forumu....) |
|
übergefickt  |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Sto se tice dogadjanja...
Dogadjaji pocinju oko 13h... do 16:30 ce biti neke igrice, fore, zongleri i dumine...
Onda je koncert Dine Dvornika... onda je coporativno gledanje utakmice... a nakon tekme je koncert HPa i Psihica (cca. 20h)... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol:  Žensko
|
Možda bi trebao malo filozofirati, tako ti se neće dogoditi da vrijeđaš druge ljude bez razmišljanja.
Malena? A-a. |
|
|
|
|
 |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
i dalje se moraš naučiti čitati sa razumijevanjem. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
preporučujem svima hladan tuš...i kavu...
potpis: kreten kojeg nogomet ne zanima (vrijedi za sve sportove, po onoj: jebeš sport u kome ne učestvujem) |
|
|
|
|
 |
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol:  Žensko
|
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Eto, upravo je zavrsilo, a utisci bi bili puno bolji da pripadnici Borbaš-a nisu (opet) bili pretjerano nasilni.... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
 |
|