Autor |
Poruka |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
ili ne znaš čitati s razumijevanjem ili si glup, da.
možda imaš loš smisao za humor, a možda su u šumi.. da.  |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
 |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Pa ne ispalo je kako si ti napisao da je on kopirao od babića a jasno piše da je lista izašča u BILDU (NJEMAČKOM)
Pa tko je onda tu glup?! |
|
|
|
|
 |
mali_ivica
|
PS:nemoraš odmah davat do znanja da si na tabletama... |
|
|
|
|
 |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
nisam ja tu onaj koji halucinira, stoga...
ti. |
|
|
|
|
 |
mali_ivica
|
Čekaj malo pričamo o titu a ti skrećeš s teme
ti si napisao da je ono što je axe napisao Babićevska podvala u smislu izmišljotine...
A ja sam ti napisao da je citirana lista od Njemačkog Bilda....
Očigledno je da pokušavaš izokrenuto ono što sam rekao pošto protiv Njemaca(BILDA) i nemaš baš nekih argumenata ...
Ćao Mile |
|
|
|
|
 |
axe Ukupno postova: 326 Spol:  Muško
|
Ne volim politiku pa ni ne znam o tome diskutirati. U našem domu se nikada nije pričalo o komunistima niti ustašama, do rata nisam ni znala što je to...moji roditelji su svoj radni vijek odradili vani i sve što su stekli, stekli su vani pa eto kao dijete neutralaca mogu reći da se ne sjećam toga doba, ali znam kako piše gore što pričaju stariji. Posjetila sam prije par godna Kumrovec. Otvorila sam knjigu posjetitelja i na jednoj strani sam pročitala rečenicu od čini mi se Slovenca, kaže: zahvaljujem bogu što sam svoju mladost proveo u tvoje vrijeme....mislim da se ne treba ništa nadodati nakon ovoga...Tile je legenda...
|
znam tog slovenca.to je daljnji rođak joška jorasa koji je utekao iz ludnice i pokušao se sakriti u kumrovcu. |
|
|
|
|
 |
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol:  Muško
|
Ne volim politiku pa ni ne znam o tome diskutirati. U našem domu se nikada nije pričalo o komunistima niti ustašama, do rata nisam ni znala što je to...moji roditelji su svoj radni vijek odradili vani i sve što su stekli, stekli su vani pa eto kao dijete neutralaca mogu reći da se ne sjećam toga doba, ali znam kako piše gore što pričaju stariji. Posjetila sam prije par godna Kumrovec. Otvorila sam knjigu posjetitelja i na jednoj strani sam pročitala rečenicu od čini mi se Slovenca, kaže: zahvaljujem bogu što sam svoju mladost proveo u tvoje vrijeme....mislim da se ne treba ništa nadodati nakon ovoga...Tile je legenda...
|
znam tog slovenca.to je daljnji rođak joška jorasa koji je utekao iz ludnice i pokušao se sakriti u kumrovcu.
|
to ste vas dvojica zajedno lezali pa ga znas jeli?  |
|
|
|
|
 |
|
ne parim se sa jazavcima i sa komunistima
u kumrovcu nikad bio i nemam namjeru ni ići.tko danas ide u kumrovec zna se da ga drma nostalgija.
a mene nostalgija ne pere
ej...a jesi skužio da nema ante pavelića na toj listi ratnih zločinaca?  |
|
|
|
|
 |
eldiablo
|
ne parim se sa jazavcima i sa komunistima
u kumrovcu nikad bio i nemam namjeru ni ići.tko danas ide u kumrovec zna se da ga drma nostalgija.
a mene nostalgija ne pere
ej...a jesi skužio da nema ante pavelića na toj listi ratnih zločinaca?
|
ko je ante pavelic? jel to neki hercegovac u zagrebu?  |
|
|
|
|
 |
|
ko je ante pavelic? jel to neki hercegovac u zagrebu?
|
to je čovjek koji se borio protiv komunizma i tita.  |
|
|
|
|
 |
eldiablo
|
ko je ante pavelic? jel to neki hercegovac u zagrebu?
|
to je čovjek koji se borio protiv komunizma i tita.
|
borio se i moj pradjed jel i njega znas? - zapravo nije covjek htio al natjerali ga, sta ces, os - nes - moras -demokracija |
|
|
|
|
 |
|
nije demokracija nego mobilizacije,bokte
svaka čast tvom djedu,pravi čovjek  |
|
|
|
|
 |
|
PS:nemoraš odmah davat do znanja da si na tabletama...
|
svi komunisti su fanatici i krvožedni zločinci.
nebrojeno puta dokazano.niti znaju argumentirano razgovarati,niti imaju minimum tolerancije.
valjda su zbog toga i propali  |
|
|
|
|
 |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol:  Nebitno
|
|
znam tog slovenca.to je daljnji rođak joška jorasa koji je utekao iz ludnice i pokušao se sakriti u kumrovcu.
|
Jebote što si ti sposoban...imaš moć zaseravanja nevjerojatnih tema,,,kako li si samo postao tako jak pitam se...
Daj e, pogledaj koliko imam godina...na koju foru ja mogu biti nostalgičar? |
|
|
|
|
 |
 |
|