Autor |
Poruka |
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 02.08.2010. 20:49; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Leteci - tnx na razotkrivanju mistrioznih inicijala. Zlatan decko - jos da se malo dokaze negdje u privredi.. sve 5!
Nego, kako bi skupio novce za kampanju i uvjerio raju u svoje sposobnoti - osim ak se uclani u neku stranku, a onda to vise nije to?!
A nije li ipak jos malo zelen - nekako mi se cini da bi ga rascerecile ove hijene ukotvljene u svoje polozaje i fotelje u gradskoj upravi i administraciji?!
Ali, ako se kandidira ima moju podrsku! |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
chaknoris je napisao/la: ›
Lafe, nije li bilo licemjerno reci, nikada vise necu pisati ovdje, te se onda vratiti pod drugim nickom?
I ajde ne melji o nekome koga ne znas.
|
Ma šalim se ja, iako nisam ni pisao o tvojim prijateljima. To je više bilo upućeno Babcu i Singerici (o Babcu sam mnogo slušao, a od Singerice mnogo čitao - kažu da Babčeve tekstove nije moguće čitati). Ovo ostalo baš ne razumijem, valjda misliš da sam ja netko drugi, ili sam ja negdje napisao da više nikad neću pisati po forumima, što se ne sjećam. No nije važno. Svaki kandidat je dobrodošao, dapače, što više to bolje - Hdz je primjer da ne valja imati samo jednog kandidata. No treba se prvo kandidirati. Nadam se da će AS, IVi IG to učiniti već na slijedećim izborima (potpise nije teško prikupiti). |
|
|
|
|
|
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol: Nebitno
|
Callistemon je napisao/la: ›
Narode, kad bi vam netko rekao prokaži prstom (imenuj) osobu za koju misliš da bi to mogla i trebala raditi - dobar gradonačelnik, na koga biste pokazali?
|
Skromno i ponizno imenujem sebe |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
E rajo uskoro će izbori
Kontam da ovi u Americi: Obama i ekipa rade predizbornu kampanju da bi morali gledati 10 izbora unaprijed jerbo kod nas su svake godine! |
|
|
|
|
|
mali_ivica
|
Glede A.S. čovjek pobjegao sa mjesta mogućeg gradonačelnika na mjesto mogućeg Veleposlanika! |
|
|
|
|
|
epona
Ukupno postova: 148 Spol: Žensko
|
|
|
|
mali_ivica
|
Imamo ok gradonačelnika!
Kakve smo seronje i predobrog!
Lijep pozdrav. |
|
|
|
|
|
epona
Ukupno postova: 148 Spol: Žensko
|
Nikad nismo zadovoljni
. |
|
_________________ Svugdje je lijepo, al u Vrapču je ludnica! |
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
|
|
|
mali_ivica
|
W.M. Felt je napisao/la ( Pogledaj post): ›
http://business.hr/Default2.aspx?ref=topread&ArticleID=8f79c8ab-25e5-4831-a053-c4c11492f0bf
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2008,8,20,,130577.jl
Nemamo ok gradonačelnika (Đapić - s obzirom da Matković ionako o ničemu važnome ne odlučuje.)
Evo samo u zadnjih nekoliko dana kakvi se članci pišu o Debelom, pa nije to sve valjda urota i medijski linč bez ikakvih osnova.
|
Glede para ako ima neka časti pa nečasti za rođendan iz gradskog proračuna ti ionako to dobro znaš jer imaš uvid u to!
Glede ovih pretučenih: puka medijska pretpostavka kojoj je cilj podvaljivanje Đapinju. Nebih se čudio da je netko namjerno na taj način i birao žrtve. |
|
|
|
|
|
axe Ukupno postova: 326 Spol: Muško
|
gradonačelnik nek bude osoba koja se bori za postavljanje kipova hrvatskih velikana i uklanjanje ostataka komunističke prošlosti.
osoba koja će dati osijeku moderan europski izgled i koja će raskrstiti sa balkanštinom.
a osoba koja se bori protiv spomenika hrvatskih velikana,ili osobe koje su šutile kada je bilo pitanje dal će se spomenik postaviti ili neće - zaslužile su da odu u povijesnu ropotarnicu.
ako ne milom,a onda po zakonu o lustraciji,jer je očito da je to jedini način opstanka hrvatske države i društva. |
|
|
|
|
|
|
|