Autor |
Poruka |
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Spore je napisao/la: ›
@ DonQuijote
sta ne kuzis ??'
ti pisas lik ti oce popusit , tebi je to normalno
|
Ti mislis da ti je lik htio popusit ali ipak nisi siruran. Lik ti je uletio i sta sad, trebas bit ponosan da se svidjas i drugoj strani. Ok, razumijem da ti je malo bilo neugodno jer to nisi nikad dozivio, al kontam da je ovom drugom bilo jos gore. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
|
|
|
|
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
@ Delfin
Svaka cast , da bar netko nesto pametno napise , svima drugima je samo do zajebancije , ajde imas pravo bolje da malo oladim |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Evo, kom se ne da čitati sve, najznačajniji citat iz članka
Index.hr je napisao/la: ›
7. Mimikrija je obilježje svakog pripadnika gay zajednice, ali neke stvari ne mogu se prikriti. Zapjevajte, onako grleno, sljedeće stihove: "Napadaju te sluganska pera, k'o da oni branili su sela. Miševi, iz rupa izišli. Eh, što im se povampire lica kad se vije naša šahovnica…" i upitajte sumnjivca zna li dovršiti tekst ove pjesme. Ako ne zna, to može značiti samo jedno - peder! Doduše, mogao bi biti Srbin ili Kajinov jatak, ali bilo kako bilo, na plažu nije dobrodošao.
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Citat: ›
Ponudite se da ga namažete kremom. Ako pristane, zovite policiju jer pravi muškarci ne mažu se kremicama kao kakve žene. Znate kako se kaže, "kom' je krema super, trpa se u dupe".
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
"24. Priupitajte ga s kojom bi glumicom iz "Seksa i Grada" najprije imao snošaj. Ovo je trik pitanje. Ako kaže Miranda ili Samantha, znat ćete da je gay i da to pokušava prikriti, jer niti jedan heteroseksualac nije gledao tu seriju. Pravi muškarci gledaju samo "Walkera: Teksaškog rendžera". "
hahahahahahaha
on topic: stvar je definitivno potencijalno neugodnosna bomba...pitanje je samo kakav mu je pogled bio i kuda je bio upućen...
možda se samo zajebavao...ako da - super
a, ako bi ..........e, onda ti ne bih bila u koži!stvarno! |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
race king Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
hah, kak bi ste se vi snasli u toj situaciji? |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja sam se već ljubila sa curom. Jest za okladu ali je super. Tak da protiv gay populacije nemam ništa protiv. Čak ponekad uveseljavaju naše živote svojim ekscentričnostima i pizdarijama. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
1step2far je napisao/la: ›
Ja sam se već ljubila sa curom. Jest za okladu ali je super. Tak da protiv gay populacije nemam ništa protiv. Čak ponekad uveseljavaju naše živote svojim ekscentričnostima i pizdarijama.
|
i ja sam se ljubio sa curom
trebao si mu jednostavno baciti sapun na pod,ako se sagne i pokupi ga znas da je gay,ako ga gurne nogom da ga ti pokupis isto je gay,jedino bi bio problem ako bi ti bacio sapun i sam ga pokupio |
|
|
|
|
|
race king Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
tux je napisao/la: ›
1step2far je napisao/la: ›
Ja sam se već ljubila sa curom. Jest za okladu ali je super. Tak da protiv gay populacije nemam ništa protiv. Čak ponekad uveseljavaju naše živote svojim ekscentričnostima i pizdarijama.
|
i ja sam se ljubio sa curom
trebao si mu jednostavno baciti sapun na pod,ako se sagne i pokupi ga znas da je gay,ako ga gurne nogom da ga ti pokupis isto je gay,jedino bi bio problem ako bi ti bacio sapun i sam ga pokupio
|
hahahahahahahh onda je najbolje da sapun ostane na podu |
|
|
|
|
|
|
|