Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
MNOWAR
Ukupno postova: 159
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.08.2008. 18:20 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

mladunce je napisao/la:
jeste se okomili na te zene, a na kraju krajeva ste vi jadnici jel cete jednog dana vjerojatno imat ZENU....eh da mi je samo znat dal ce odgovarat ovim kriterijima koje postavljate....hahahahahahahahha!
nisam procitala sve, al citajuci vase postove mogu rec ne daj boze daje vecina muskaraca danas takva jel ovo je u rangu sa najvecim seljoberizmom......hahahhahahahaaaa.......djevica na doktoratu......jesi i ti djevac na doktoratu?

Jesam ...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Poppy

Ukupno postova: 2988
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 20.08.2008. 19:14 
Naslov:  

MNOWAR je napisao/la:

Kod mene žena mora biti djevica ,biti na doktoratu i dobro izgledat da bi imala prolaz ,s ostalima ni ne razgovaram .

osijek031.com smile

ovo je stvarno dobro!!!

djevica na doktoratu! osijek031.com smile

šaljem kikache ekspresno! Smile

mladunce

Ukupno postova: 339
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.08.2008. 22:34 
Naslov:  

MNOWAR je napisao/la:
mladunce je napisao/la:
jeste se okomili na te zene, a na kraju krajeva ste vi jadnici jel cete jednog dana vjerojatno imat ZENU....eh da mi je samo znat dal ce odgovarat ovim kriterijima koje postavljate....hahahahahahahahha!
nisam procitala sve, al citajuci vase postove mogu rec ne daj boze daje vecina muskaraca danas takva jel ovo je u rangu sa najvecim seljoberizmom......hahahhahahahaaaa.......djevica na doktoratu......jesi i ti djevac na doktoratu?

Jesam ...

pa eto onda ti ovom prilikom ujedno i cestitam i porucujem da te iskreno zalim....

buahahahahha!

Svebor

Ukupno postova: 1672
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.08.2008. 1:03 
Naslov:  

mladunce je napisao/la :
MNOWAR je napisao/la:
mladunce je napisao/la:

Jesam ...

pa eto onda ti ovom prilikom ujedno i cestitam i porucujem da te iskreno zalim....

buahahahahha!

i već vidim nešto kao:
MNOWAR je napisao/la: hvala ti, kurvo babilonska!

Very Happy ovaj topic je silno zabavan, a život je dokazuje kako ne možeš imati i ovce i novce...

1step2far

Ukupno postova: 3262
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 21.08.2008. 11:53 
Naslov:  Re: Offtopic

Jel ja dolazim u obzir? Imam fakultet i djevica sam u horoskopu? Oženi me pa da te zatučem na spavanju Mnowar.

Skoči u forum: