isuse kriste, izbjegavo sam temu od početka jer sam milijun puta svuda rekao šta mislim o sponzorušama i sličnima, ženskoj emancipaciji i snazi te nakon toga pričanju o nježnijem rodu i bla bla bla ali to sad nema apsolutno nikakve veze
Kakve veze imaju sponzoruše i emancipacija = apsolutno nikakve
|
apsolutno se slažem
Sponzoruša = umišljenost i gluma neke elite je zapravo obrambeni mehanizam za svoj LOŠ GENETSKI KOD .
|
ja bi prije rekao psihološki nestabilitet jer čim se netko da prodat za dva đira u BMW-u, tri koktela i nezaboravan osjećaj kad te netko šutne nakon tri jebanja = nezaboravno
ne vjerujem da je to psihološki poremećaj nastao genetskom predispozicijom odnosno genskim rekombiniranjem već nastao utjecajem fenotipa tj. utjecajem okoline, na razvoj svake jedinke 50% ima genotip (nasljeđe nastalo rekombinacijom gena predaka) a 50% fenotip (utjecaj okoline) s toga se sponzorstvo i sponzoruše nikako ne može objasniti genskom rekombinacijom već samo utjecajem raznih stjecaja okolnosti iz okoline
Znači loša genetika uzrokuje nesposbnost i nemogučnost ostvarenja socijalnog statusa u društvu koji ih tjera u PROSTITUCIJU .
|
loša geneika može utjecati samo na neke osobine no nikako na ostvarenje socijalnog statusa u društvu i opet dolazi u prvi red psihlološki sklop dotične osobe
negdje prije je na tv bila emisija o invalidima/ljudima niskoga rasta/fizički zakinutim osobama koji su sasvim dobro uspjeli u životu zahvaljujući samo sebi i svome trudu (naš pojam uspješnosti = dobro pozicionirana radna mjesta, dobar auto, velik stan), svom psiho sklopu koji ih je nagnao da postignu nešto u životu kao što taj isti psiho sklop tjera sponzorušu linijom manjeg otpora potaknut isključivo medijima (po mom skromnom mišljenju (vlatka pokos, nives paracelzijus itd itd tipični primjer "uspješne" sponze)) da se može biti uspješan bez muke i nauke što je zapravo bajka
...ako spajate dobro sa lošim djeca ce sigurno ispast loša jer ste razvodnili svoj genetski kod .
|
ne mora biti. rekombinacija gena i gensko vezanih svojstava je preopširna i postoji jako puno mogućih solucija što naravno sve ovisi od roditelja.
na ovakav način kao ti razmišljali su veliki engleski plemići u srednjem vijeku bez da su poznavali osnove genetike i šta se desilo, INCEST, misleći da samo tako mogu sačuvati svoje "dobre" gene ulazili su u spole/bračne veze s bližom rodbinom što je dovelo do pojačavanja dobrih osobina, to je istina, no malo malo zbog velikog broja istih gena koji su svi nasljeđeni od zajedničkih predaka došlo je do ispoljavanja loših gena koji su uzrokovali ozbiljne psihičke bolesti/nakaznosti/deformacije (i između ostalog bili su škrti pa isu htjeli da im imetak pobjegne iz ruku)
raznolikost je dobra i poželjna. zato se i u svim granama poljoprivrede (kako si naveo) s vremena na vrijeme provodi tzv. osvježavanje krvi, što znači uvođenje novih jedinki u rsaplod da ne bi došlo do tog ispoljavanja loših gena, da se ne bi ustalili.
Jer ako je žena ima loš genetski kod teško da će se progurat među bolje jer je sama sebe svojom nesposobnošću osudila na propast .
|
ovisi o kojem se genetskom kodu radi, jer današnja medicina čini čuda, pod medicinom smatram estetsku kirurgiju (pogledati seriju pod nož) tako da u današnje vrijeme teško možeš dokučiti šta je "dobro" a šta "nije dobro", istini na volju u RH to još nije izraženo ali ako se malo pogleda na usrani zapad kome svi težimo vidjet ćemo da je stavljanje silikona u usne, dupe, sise, pičku, turpijanje jagodičnih kostiju, brade, kontakte leće u boji nešto svakodnevno, pa ti onda dokuči tko je za tebe/mene/sve nas genetski najpodobniji kad su nam osjetila vida zavarana od strane čike doktora
e sad dolazi onaj drugi dio priče, ono što se ne vidi, intelekt/humor/i ona mistična "dobra duša", a to ćeš vidjet tek nakon par mjeseci tako da na prvu loptu svi zapravo bauljamo u mraku, tapkamo i pipkamo rukicama ne bi li našli svoju bolju polovicu (tu sponzoruše po meni automatski otpadaju jer moje mišljenje je da svaka ona koja se od mene očigledni i namjerno grebe za cugu i oči joj se zacakle tek kad isučem ključeve od kola nikad neće znati prihvatiti ozbiljan odnos prema poslu/napredovanju/kvalitetnom suživotu a kao takva nema šta radit pored mene)
A ono što propada postoji razlog zašto propada i to treba pustit da propadne .
|
apsolutno se slažem
Znači prije stupanja u bilo kakve odnose pogotovo sexualne a da negovorim brak treba sve potkrijepit papirima ,ovisno o stadiju profinjenosti ,pregledati ženu u privatnoj ginekološkoj klinici dali je djevica (naj brutalniji oblik ),ako se to isključi treba napraviti definitivno obostrani pregled na jedno 10 spolno prenosivih bolesti da se vidi jel to čisto zadovoljava higijenske uvjete .A ne se jebavat kao majmuni i pravit parazite društva .
|
sorry prijatelju ali ovo mi zvuči jako jako jako primitivno, vidim da si učen, da imaš svoj stav i način razmišljanja ali ovo mi ne liči na tekst obrazovane osobe koja živi u 21 stoljeću.
da se razumijemo i ja sam protiv promiskviteta i konstantnog mijenjanja partnera, pogotovo zato što smo u eri SPB, jebavanja kao majmuni ko što ti kažeš ali mislim provjeravati curu da li je djevica i da li je prenosioc bolesti mi zvuči jako jako čudno. mislim pa na šta ćemo se svesti da ćemo hodati okolo s karticama zakačenim oko vrata na kojim piše "VIRGIN STD FREE"
Dali možda znate da se u USA u 21 st 6 država provodi sterilizaciju ljudi koji imaju male prihode ,prisilna sterilizacija u Norveškoj je ukinuta tek 1977 a u Švedskoj 1975 ,u Njemačkoj za vrijeme 2WW sterilizirano 2 miliona njemaca .
|
ovo za amere nisam znao ali iskreno ni ne čudim se jer ih smatram izrodom nastalim inbreedingom europskih zatvorenika/ubojica/silovatelja/ološa
nisam znao ni za švede ni za norvežane (aj da ne guglam pošalj mi na pm zašto su to radili)
a za švabe sam znao, ali to su radili zato što su bili "podobni" njemci koji su imali židovskih predaka i kao takvi nisu ulazili u sliku savršene arijevske nacije plave kose i točno određenog oblika lubanje ili su imali nešto što se nije poklapalo sa svjetonazorom arijevske rase po gledištu fizičkih atributa odnosno ne postojanja istih
Ovo su nepobitne činjenice ZAPADNOG SVIJETA i njihov odgovor kako u društvu iskorjenit određene pojave .
|
nije sve dobro što dolazi sa zapada pa po meni ni ovo, ne možemo uspoređivat ljude sa životinjama i po meni mi ovdje puno ljepše živimo i puno smo "neviniji" nego taj usrani zapad kome težimo. Iskreno meni se zapad gadi sa svim svojim licemjernim pravilima i stavovima i nekad stvarno želim dan da ova kugla zemaljska samo implodira i da od nas ne ostane ništa koliko se zlobe i tzv. "zapadnog" morala vrti svaki dan na teveu
Danas na zapadu kad se dvoje ljudi ožene ,dosta ih se odlučuje na djete umjetnom oplodnjom izbake sperme jer tako smatraju da njihovo djete ima bolje šanse za uspjeh ako je sperma od nekog renomiranog davatelja ,a biološko djete koje mogu imat svjesno odbacuju .
|
takve ljude bi ja streljo i to metkom u potiljak. što se više izigravamo boga to će nas veće sranje snać.
ljudi vodimo ljubav a ne rat