Autor |
Poruka |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol:  Nebitno
|
Meni Fairy večeras platila cugu. Svaka čast, prava žena!
Hvala Fairy.
|
Molim dušo,,,i drugi put.. |
|
|
|
|
 |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol:  Žensko
|
Najfascinantnije od svega je kada djevojke sa takvim stavom još imaju drskosti reći kako su one emancipirane i kada počnu srati o tome kako su žene u današnjem društvu jadne ugrožene i obespravljene od strane muškaraca.
|
? Pa gdje si ti pročitao da sam ja emancipirana?... nisam jadna ...ja sam super i mene muškarci obožavaju (i ja njih) i uopće se ne osjećam ugroženo pored ikoga...
...ma ne želim uopće pričati o sponzorstvu dok se ne povuku jasne granice gdje to počinje,,, A DO TADA MOLIM SVE MUŠKARCE KOJIMA SAM SINOĆ PLATILA CUGU DA SE NACRTAJU U MOM KREVETU JER EVO GOSN KOPILE TVRDI DA STE VI SADA SPONZE
|
ha,ha,ha  |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
 |
MacaPapucharica
|
E sad samo žali što meni nisi platila!
|
jel to imperativ ili fali "m" ?  |
|
|
|
 |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Zaboravio sam napo Menuti da je svaki tračak makar i one sičušne ljubomore UVIJEK DOBRODOŠAO, Maco!  |
|
|
|
|
 |
MacaPapucharica
|
Zaboravio sam napo Menuti da je svaki tračak makar i one sičušne ljubomore UVIJEK DOBRODOŠAO, Maco!
|
ma nisam ljubomorna, krivo si me shvatio, hehe...
Samo mi nije bilo jasno jel ona treba žaliti što te nije častila jer kad bi joj došao u krevet...  (kao što piše) ili nedostaje "m" pa da ti žališ što te nije častila jer bi joj došao u krevet
aj,aj Ivice, morao si to izvući iz mene, a točno si znao što mislim
hihihi  |
|
|
|
 |
aggy
Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
e ivice što si ti smiješno momče  |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
...ma ne želim uopće pričati o sponzorstvu dok se ne povuku jasne granice gdje to počinje,,, A DO TADA MOLIM SVE MUŠKARCE KOJIMA SAM SINOĆ PLATILA CUGU DA SE NACRTAJU U MOM KREVETU JER EVO GOSN KOPILE TVRDI DA STE VI SADA SPONZE
|
jao miki
kako si ti društvena
btw i meni su sino forumaši platili cugu, jel' moram odma u krevet s njima???? ili ćete dečki čekat next kafenisanje
btw ja sam danas legi platila kafu, očekujem da mi se naslika večeras u krevetu... i da ne zaboravite onu cugu koju sam ja sinoć platila.... u bit će produktivna noć. hvala bogu pa su žene u manjini na anšim druženjima, nekako mis rcu lakše onda zavrtiti rundu
znači ako gledam da mi partner ima završen faks onda sam mala sponza, ako gledam da ima posao-malo veća itd.... odakle ta gradacija ili jesi ili nisi
Ako ti nemožeš nać curu bez da joj platiš par pića, bolje odustani od traženja a nemoj srat kako su sve sponzoruše.
Zašto ti uopće imaš želju biti sa curom koja želi samo tvoj novčanik, ako odma primjetiš da je takva, zašto se jednostavno ne okreneš i tražiš dalje prije nego počneš zvat 1,2,16 rundu.
|
bravo... baš to htejdoh napisati
|
a kisi-kisi |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Pozvat ću se na jednog prijatelja koji je "pročitao na vikipediji"  , kako djevojke vole dečke koji imaju smisao za humor!  |
|
|
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
čuj običaji su običaji
neki su drukčije vaspitani
a ovo što se piše, iskreno moraš biti tudum da nalijećeš na cure koje samo hoće da im plaćaš ili možda oni odašilju takve signale????
p.s. kad ćemo nas 2 na kavu sa šlagom  |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
|
|
 |