Autor |
Poruka |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol:  Žensko
|
 U organizaciji agencije Claritas iz Osijeka i medijsko sponzorstvo portala Osijek031.com i Iskon Infocentra, poklanjamo Vam petnaest ulaznica (15x1) za središnji događaj Kristfesta - koncert duhovne glazbe izvođača Oslo Gospel Choir i Delirious, koji će se održati 24. svibnja u srijedu, u SD Zrinjevac s početkom u 20 sati. Ove ulaznice možete iskoristiti i za subotu, 27. svibnja u 11 sati u jednom od naših kina.
Odgovor na nagradno pitanje bio je: Ovo je drugi Kristfest u Osijeku.
Dobitnici ulaznica su:
.1. Anita Dodig
.2. Marijana Rasonja
.3. Ivan Kovač
.4. Tomislav Bilić
.5. Danijela Bogdanović
.6. Ivana Muha
.7. Željko Pavišić
.8. Eleonora Palfi
.9. Ljiljana Mandić
10. Vlado Fotak
11. Margareta Turkalj
12. Ana-Marija Petričević-Liović
13. Josip Lovrinčević
14. Ivana Krstić
15. Krešimir Pećar
Dobitnicima čestitamo i želimo ugodan provod, a ostalima želimo više sreće slijedeći put!
Gemi031 |
|
|
|
|
 |
ozana
Ukupno postova: 701 Spol:  Žensko
|
A gdje se mogu pokupiti ulaznice? |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
 |
|
|
 |
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
E, a ja imam pitanje nevezano uz ulaznice.
Zašto su plakati za Kristfest poljepljeni po prozorima GPP-ovih vozila? Mislim, to je cirkus! Tko plakate lijepi na prozore autobusa i tramvja?! Nedopustivo! A nitko se ne buni. Postoje mjesta u gradu gdje je dopušteno lijepiti plakate. A ne da nam vozila javnog prijevoza izgledaju kao cirkus.
A da je netko nalijepio kakav plakat za M. Mansona u bus, to bi bilo na naslovnicama svih dnevnih novina. Ne može sotona biti u busu. Ali Kristfest, a to može!
Ja ću ulaziti u svaku bus i tramvaj i skidati plakate tako da mi pogled može sezati i izvan vozila. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
 |
natea Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
Pozdrav,
Ukoliko ste osvojili ulaznicu, možete ju podići u ponedjeljak od 8 do 15 sati u Uredu - Gundulićeva 32 (Blok centar u prolazu kod trgovačke)
Važno je ponjeti neki osobni dokument kako bi potvrdili vašu nagradu.
Sve informacije na www.kristfest.com |
|
|
|
|
 |
|
Plakati su dostavljeni GPP-u koji je samostalno odlučio gdje i kada će se plakati postaviti.
BTB! |
|
|
|
|
 |
ozana
Ukupno postova: 701 Spol:  Žensko
|
NATEA!!!
Ovo je diskriminacija. Što s onima koji rade od 8 do 16 npr., a moraju poštovati radno vrijeme!!! I to u drugom dijelu grada!?!?!? |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
 |
|
|
 |
|
To je radno vrijeme samo na papiru. U uredu smo do dva ujutro. Pa navratite kada možete.
natasa |
|
|
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
goranGr8 Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
..kad smo već kod plakata - uopće nije u kršćanskom duhu.
7. božja zapovijed lijepo kaže ne kradi. |
|
|
|
|
 |
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ajd dobro, kako ti kažeš, ja baš nisam upućena, ali neki dan je neka žena na okretištu ušla u tramvaj, zalijepila plakat na prozor i izašla i nastavila lijepiti plakate.
I nikom ništa! |
|
_________________ Anastazija |
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
U Božje ljude, kao i u njihove sljedbenike, se ne dira. Ako neko dira karat će ga dragi Bogo... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Baš me zanima što bi se desilo da se u tramvaju nalijepi plakat za koncert recimo Marilyn Mansona...
Mislim da bi svaki časni pop bio jako ogorčen jer su sotone ušle u naše tramvaje... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol:  Žensko
|
 Možda i bi. Treba probat, pa da vidimo. |
|
|
|
|
 |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol:  Žensko
|
Ali kako bi vidjeli, zaboga, kad smo iz jednog od članaka vidjeli da se popovi uopće ne voze tramvajem? |
|
|
|
|
 |
 |
|