Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
softis
Ukupno postova: 16 Spol:  Žensko
|
Slažem sa cirkom. Na toj magistralnoj cesti sam tjedno najmanje dva puta tjedno i meni osobno je puno zanimljivije nego autocestom, a i financijski isplativije. Onaj kome se žuri do Zg autoput mu je definitivno brže rješenje. |
|
|
|
|
 |
prijatelj_slon Ukupno postova: 5 Spol:  Nebitno
|
moj Clio na otovrenoj cesti (5. brzina, 80-90 km/h) troši oko 4 litre eurodiesela na 100 kilometara (ne moraš vjerovat, ali tvrdim da je tako)
|
da si vozio još sporije u petoj, još bi ti manje trošio.
|
Jak argument, nema šta...
|
pa nemoraš vijerovati.
što manje troši, to sporije ideš. |
|
|
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
zadnji put mi je trebalo 3,5 sata magistralom.
u poređenju s autoputom, kojim dođem za 2 sata, magistrala nema šanse. |
|
|
|
|
 |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
ja uvjek idem magistralom (osim ako nesto extra zurim, il ako imam vise ljudi u avto pa me libo njonjo). 300tinjak kuna magistralom tamo-nazad, avtoput 550tak kunića. a to mi je malo-puno
sto se tice vremena, prosjek mi je magistralom 2.5-3h zavisi od guzve (proslu nedelju do zg mi je, recimo, trebalo 4.5h zbog dvije saobracajke, seoskog veselja u virovitici), potrosnja 7.5l eusupera. (magistralom 260tak km zg-os, a isto tolko u suprotnom smjeru:)
tako da u iznimnim situacijam avto put, ako je vrijeme u pitanju a novac nije
a malo o sigurnosti avto puta... probaj petak poslepodne-uvecer zapicit prema lipovcu pas vidjet guzvu; desna traka 70-80km/h,leva 100-110km/h. kako se udaljava zg guzva se proporcionalno smanjuje; brzina poveceava... a osobno mislim da je zajebanija situacija ako se spickas sa 150km/h nego sa 70ilstajaznam..., il da ti pukne guma il neki kreten krene obilazit kamion a ti mu na 20-30m.. a takih ima dosta.
btw, best time avto putom 1.45h. zurilo se, jebiga  |
|
|
|
|
 |
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
magistrala only, autoput je dosadan |
|
|
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
autoput only, magistrala je gubitak vremena i živaca... |
|
|
|
|
 |
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ajmo anketu  |
|
|
|
|
 |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
|
|
 |
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Jeeeee.... Bravo!  |
|
|
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
Meni je svejedno je li autoput, magistrala, samo da ja ne vozim. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
Cortez
Ukupno postova: 18 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Apsolutno svaki put idem magistralom i gorivo me kosta 250kn (mali 75ks benzinac) sa prilicno brzom voznjom (uglavnom odrzavam 10km/h iznad ogranicenja i ne kocim previse za zavoje). Vremenski je to 3h15min do
3h45min.
Autoputom je trosak tocno duplo veci, ~500kn u oba
smjera uz tempo 130-140km/h i cestarine. |
|
_________________ "The only way to comprehend what mathematicians mean by Infinity is to contemplate the extent of human stupidity." - Voltaire |
|
|
 |
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol:  Muško
|
Nisam u zivotu isao magistralom za Zagreb, tako da ne znam, ali mi ne izgleda previse sexy kad je zetva, ili kad se vadi repa ili vec nesto slicno, pa koliko god da je jeftinije.... |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
 |
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol:  Žensko
|
uvijek vozim magistralom, osim ako netko drugi plaća cestarinu, benzin, klopu, kavu....onda vozim autoputom  |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
 |
Cortez
Ukupno postova: 18 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Nisam u zivotu isao magistralom za Zagreb, tako da ne znam, ali mi ne izgleda previse sexy kad je zetva, ili kad se vadi repa ili vec nesto slicno, pa koliko god da je jeftinije....
|
Kao sto je i napisano gore u clanku, guzve, lose ceste i nemogucnost preticanaj su
urbani mitovi koji ne to postali prije 10+ godina. |
|
|
|
|
 |
 |
|