Dylan je napisao/la:
uostalom dijete ti imaš 17 godina, šta ti znaš o ratu ajde idi se igrati u pijesak
Ako dođe u Osijek prem da nisam bio ranije doći ću na taj koncert.
I da ...neznam za kolegu kojem si odgovorio ovakvim odgovorom ali recimo ja nemam 17
Kad smo kod "ZA DOM SPREMNI"
tim su se pozdravom recimo služile ustaš, ali to ne znači nužno da je on loš.
Prema mom vlastitom viđenju on bi u punom značenju značio slijedeće...
SVOJ DOM SMO UVIJEK SPREMNI BRANITI.
I da .. ZA DOM SPREMNI po meni ni u kojem slučaju ne pozvia na mržnju netoleranciju i sl.
Još nešto 4s srpski simbol koji znači SAMO SLOGA SRBINA SPAŠAVA naši susjedi imaju na zastavi, te kao takva zastava je nošena i ratu protiv nas.
No to isto neznači da je taj slogan kao slogan loš za nih, on ih vjerojatno podsjeća da trebaju biti složni...
I NAMA BI SLIČAN SLOGAN DOBRO DOŠAO, jer se vidi da nismo složan narod, A TO JE JAKO ŽALOSNO I ZATO NAM JE TAKO KAKO JE.
koji k vam smeta thompson? šta glumite? šta je zabranjeno pjevat domoljubne pjesme? ak ga ne voliš ne dođeš na nejgov koncert i to je to. čemu tolik ostrke oko svea toga? zbgo tog što se pjeva za dom spremni. to se pejva na svakoj utakmci ireprezentacije pa niakd nitko nije spomenio da je to ustaški ili ne znam šta, neg svi hvlae hrvatske navijače. i nemaju zašto kritizirat.
a kain je budala, siguran sam da bi ceci ustupio i arenu da dođe pjevat.
mali_ivica je napisao/la:
Jednostavno u državi imamo ljude koji nežele biti ono što jesu. A to je žalosno.
Pa ne želim biti velika Hrvatina i katolik i ljubit oltar, ne želim živjeti u okruženju gdje pojedinci pozivaju na mržnju i to im se dopušta, pozivanju na rat nakon 15 godina, među klincima koji štuju tomsona ko boga i mrze sve Srbe, koji paradiraju s pavelićevom slikom, ustaškim simbolima, kojima je omiljena pjesma Srbe na vrbe, koji mrze i homoseksualce, jer eto, oni su izrod...
Da, ne želim biti ono što vi želite da svi budemo i neka je i žalosno.
I bio sam na tomsonovom koncertu prošle godine u Osijeku. I klinci su pjevali srbe na vrbe i jasenovac ispred zrinjevca a i u njemu. I neka netko kaže da to nije istina.
samo se podsjetite...
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed
Citat:
Jednostavno u državi imamo ljude koji nežele biti ono što jesu. A to je žalosno.
Sto to ne zele biti?! Ustase? Back-vokali na "Gradisku staru"? Poistovjeceni s nacistickom i nazadnom ideologijom koja se temlji na dva apsolutno najapstrktnija idejna stupa u povijesti covjecanstva : vjeri i naciji?
Zbog Hrvata koji relativiziraju nacisticke zlocine, velicaju Ustastvo, broje krvna zrnca, zbog Hrvata ksenofoba, pseudo-vjerskih fanatika (zapravo neobrazovanih poslusnih mentalnih patuljaka koji vjeru ne razumiju), zbog Hrvata koji pjevaju "Gradisku staru" i sl. mene je sramota priznati kojoj naciji pripadam. Dapace, upravo zbog njih izbjegavam to ciniti kako netko ne bi pomislio da imam ista zajednicko s osobama koje ce na pitanje "tko su" na prva dva mjesta staviti: Hrvat, katolik.
Dylan je napisao/la :
A Kajinu kapa dolje, imao je muda da se usprotivi ovoj ustaškoj propagandi.
ustaška propaganda haha
kakve mrtve ustaše u 2008. godini?
Iste one koje paradiraju s U na koncertima. Koja na fejsu otvaraju grupe o ustašama i hvale se time. Koji drže ustaške blogove.
To su ustaše iz 2008. godine.
Leteci mungos je napisao/la:
Sto to ne zele biti?! Ustase? Back-vokali na "Gradisku staru"? Poistovjeceni s nacistickom i nazadnom ideologijom koja se temlji na dva apsolutno najapstrktnija idejna stupa u povijesti covjecanstva : vjeri i naciji?
Ne, nego nežele biti normalni hrvatski građani koje vole svoju domovinu cijene ono što su neki zaradili za njih svojom krvlju.
PS: kad smo kod vjere i nacije Pavelić je isto budala, a kao takav je tražio od Stepinca da se odvoji od katoličke crkve odnosno pape kao vrhovnog poglavara. I to je čovjek (Pavelić) koji je htio dati dalmaciju Talijanima (IDIOT).
A ta ista VJERA ( Crkva) protiv koje si ti, je osnovala zagrebačno sveučilište i omogučila ljudima da se više obrazuju pa ako je ona ustvari toliko "loša" koliko ti pričaš zašto bi onda omogučavala ljudima da se prosvjetle znanjem i skontaju da je "loša".
Leteci mungos je napisao/la:
Ne, nego nežele biti normalni hrvatski građani koje vole svoju domovinu cijene ono što su neki zaradili za njih svojom krvlju.
Ali djevojče otpočetka priče rekla je da je tomson jednako hrvatska... pa dajte zbunjujete me...
Dylan je napisao/la:
Iste one koje paradiraju s U na koncertima. Koja na fejsu otvaraju grupe o ustašama i hvale se time. Koji drže ustaške blogove.
Jel Thompson to sve radi?
Dobra mi je ona njegova "ustaška pjesma" Lijepa li si!
Zadnja promjena: mali_ivica; 07.08.2008. 16:45; ukupno mijenjano 1 put.
Dylan je napisao/la:
Jel Tomphson to sve radi?
Dobra mi je ona njegova "ustaška pjesma" Lijepa li si!
a zašto se onda na koncertima prljavaca ne skandira srbe na vrbe? hm.. pa imaju i oni domoljubne pjesme...