Autor |
Poruka |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Jednako tako, iznajmiti ove automobile ima smisla onome tko voli aute, voznju, blabla, a takav ih zasigurno ne bi vozio u gradu (ili kakvom drugom mjestu gdje sva njihova moc ne bi mogla doci do izrazaja), vec na pistama...
|
Rekao bih da ove aute iznajmljuju oni koji vole lovu, a unajmljuju oni koji vole zvuk oveće ergele ispod haube.
Ja bih ga unajmio iz gušta... a provezao bih se po Stripu ko ruka debelo. Ionako na autocesti ne smiješ preko 70 mph (110 km/h). |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MissTake je napisao/la: ›
ja sam čekam da se kod nas počen iznajmljivati odjeća s potpisom kao u jamerici
|
O boze! Ovo me podsjeca na likove koji su, kad bi isli na dejt, zicali od legosa najke, asiksice i ostali seljoberski inventar.
Jednako tako, iznajmiti ove automobile ima smisla onome tko voli aute, voznju, blabla, a takav ih zasigurno ne bi vozio u gradu (ili kakvom drugom mjestu gdje sva njihova moc ne bi mogla doci do izrazaja), vec na pistama... sa sponzama sto stoje u redu i cekaju svoje oktanske heroje ne bi li ih lisile preponske napetosti... ;-)
|
1. za odjeću-to mi je turbo jadno
zapravo dokazuje koliko je ličnost poremećena i pati od bolesnog mozga
2.iznajmljivanje automobila je samo za potrebe prijevoza, ali ovo za prenemaganje mi je teški snobizam |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
zlusch
|
MissTake je napisao/la: ›
2.iznajmljivanje automobila je samo za potrebe prijevoza, ali ovo za prenemaganje mi je teški snobizam
|
Ah, što ti je ženska racionalnost.... znaš, postoje neke stvari u životu koje se rade iz gušta, a ne samo iz potrebe.
Nego, ako ćemo tako... onda se i putuje iz puke potrebe da budeš na određenom mjestu u određeno vrijeme, a ne da ti guzica vidi puta, jel tako?
A i šopingirati možeš u dućanu blizu mjesta stanovanja, ne moraš ići kroz dvije države.
Reci... griješim li možda u razmišljanjima? |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
oni koji ne razumiju zašto bi netko iznajmio ovakav auto, vjerojatno neće shvatiti ni da im napišeš elaborat o tome.
a oni koji fantaziraju da neće ferrarija nego lamborghinija ili obratno, rade upravo to - fantaziraju!
uzeo bih bilo kojeg od tih, i da, dao bih 250 dolara samo da ga malo vozikam (po gradu, na otvorenoj cesti ili na pisti, svejedno), jer si ga vjerojatno nikad neću moći kupiti. |
|
|
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la: ›
oni koji ne razumiju zašto bi netko iznajmio ovakav auto, vjerojatno neće shvatiti ni da im napišeš elaborat o tome.
|
Nekada se jednostavno nema šta shvatiti,kao u slučaju supersportskih auta koji su u biti totalno besmisleni i nepraktični,njihova je jedina svrha preseravanje. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
ovo mi se čudo sviđa otkad znam za sebe, i nisam još vidjeo auto koji mi je simpatičniji od toga
|
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
nijedan.
ovo mi daj
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Pašće
Ukupno postova: 401 Lokacija: tu negdje Spol: Muško
|
ja bi de tomaso - panteru,a moja bolja polovica bi diabola |
|
_________________ njuškom naprijed,pa kud me odvede |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
nisi ti ni luda |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
pa kad bi već razmišljao o kupovini auta nekako mi se čini da bi prije imao BMW M3 2008 |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Nisam, nažalost, vidio slike, pa te moram pitati koji su modeli u pitanju?
Svejedno, kada bi mi se pružila prilika (i para) na jedan dan provozati bilo koji sportski automobil po pisti - pristao bih bez oklijevanja. Ma da je i Honda S2000 u igri, bilo bi ludilo od zabave. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
zlusch
|
kopile je napisao/la: ›
Nekada se jednostavno nema šta shvatiti,kao u slučaju supersportskih auta koji su u biti totalno besmisleni i nepraktični,njihova je jedina svrha preseravanje.
|
A sad, ovo već teži da otkliže u filozofsku raspravu.
Tako možeš za sve - netko je preserant jer ima doma plazmu ili LCD, a TV možeš lijepo gledati i na Iskrinom crno-bijelom portablu iz 1978. godine. Netko je preserant jer ima mobitel sa 5mpix fotićem, a koji će mu to kur kad i sa onim za 199 kn isto tako možeš pričati i slati poruke.
Jebiga, nekome je milijun kuna za auto normalna stvar ko što je nama šljakerima cca deset puta manja cifra. A vjeruj mi na riječ, sjesti u makinu koja reži kao crni vrag je gušt i pol.... naravno, ako ti automobil nije samo sredstvo iz točke A u točku B. |
|
|
|
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: Muško
|
...zlusch slažem se s tobom...nekome je auto samo prijevozno sredstvo od točke A do točke B...ja sam uvijek bio zainteresiran za automobile..kao pican sam zvjerno u sve što ima četiri točka i pokušavao pronači razliku između juga 45 i Juga A...odo ja u off...nego da se vratim na temu da sam bio na tvom mjestu vjerojatno ne bih poslušao glas razuma... |
|
|
|
|
|
|
|