Autor |
Poruka |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa čuj
ove slike su nejasne, ali dnk-a analiza će slijediti
|
kako slika govori vise od 1000 rijeci, evo dokaza da srbi nisu uhapsili radovana karazica nego djeda mraza
kad nam za bozic izostanu darovi, svi cemo se pitati 'zasto???' ... |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ingo je napisao/la: ›
pa čuj
|
kako slika govori vise od 1000 rijeci, evo dokaza da srbi nisu uhapsili radovana karazica nego djeda mraza
kad nam za bozic izostanu darovi, svi cemo se pitati 'zasto???' ...
|
Ti srbi moraju svima upropastit jedino cemu se narod raduje...
ČINA |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
"Svi smo mi Ante..." ups... "Svaki Srbin je Radovan!"
Citat: ›
"Sad je potpuno jasno da borba za opstanak srpstva ne može biti dobivena iz udobnih poslaničkih fotelja, već isključivo junaštvom i spremnošću na mučeništvo", navodi se u priopćenju i dodaje da je "Obraz spreman" i da je "svaki Srbin Radovan".
Obraz je ultranacionalistička skupina osnovana 1993., a 2000. je postala politička organizacija.
|
Nevjerojatno je s kolikom preciznoscu je ultrancionalizam i mutljagljenje u Hrvatskoj i Srbiji indigo kopirano. Ponekad mi se cini da oni zapravo djeluju zajedno, da se jednom mjesecno nadju u nekoj krcmetini, locu brlju i dogovaraju daljnje korake.
Isto vrijedi za SUBNOR i HVIDRA-u. Kao sto je onomad SUBNOR rogoborio ako se nisu pjevale partizanske pjesmice, nisu slavili partizanski prvoborci s pobranim privilegijama, tako i danas HVIDRA trkelja o koncertu Thompsona.
Djeco, sve ovo nam govori samo jedno - mentalna potkapacitiranost nema boje, okusa ni mirisa, nema naconalnost, narodnost ni krvna zrnca. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
"Svi smo mi Ante..." ups... "Svaki Srbin je Radovan!"
Citat: ›
"Sad je potpuno jasno da borba za opstanak srpstva ne može biti dobivena iz udobnih poslaničkih fotelja, već isključivo junaštvom i spremnošću na mučeništvo", navodi se u priopćenju i dodaje da je "Obraz spreman" i da je "svaki Srbin Radovan".
Obraz je ultranacionalistička skupina osnovana 1993., a 2000. je postala politička organizacija.
|
Nevjerojatno je s kolikom preciznoscu je ultrancionalizam i mutljagljenje u Hrvatskoj i Srbiji indigo kopirano.
|
Dobro narod ko narod vjerojatno nisu imali tih godina toliku dostupnost vanjskih medija kao što smo mi imali pa misle da su svi nevini...
Ali usporedba gospodina Pupovca: Gotovina = Karađić je užasna ako ne i smješna.
I nakon toga onda će ići tražiti dvostruko pravo glasa?! |
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jebeš to što su ga uhvatili kad nitko ne zna šta će s njim...
|
Na ražanj,pa baciti bijesnim psima za večeru.Ma jok,bez ražnja... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Nego, ima li tko skeniran onaj Matakovicev strip s onim "Os' bit' pop?! nec' bit pop!" Ako netko ima, molio bih da odskenira i ovdje nakaci...
|
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
|
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Lugar
Ukupno postova: 607 Lokacija: Hladovina Spol: Muško
|
Iskreno ja mislio da je taj srbin davnih dana mrtav... Ni na kraj pameti mi nije bio... Uostalom, ko mu jebe mater... |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Ingo je napisao/la: ›
pa čuj
|
kad nam za bozic izostanu darovi, svi cemo se pitati 'zasto???' ...
|
što je karadzić bez karadzičke?! |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Ne mogu da verujem... nacisticki vatika i ustase oce da zatru srpstvo.
pa dokle vishe bre !?? |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
marrai je napisao/la: ›
|
Na ražanj,pa baciti bijesnim psima za večeru.Ma jok,bez ražnja...
|
Ali to je sve samo nagrada... Za takve se ne moze naci adekvatna kazna u vrijeme ljudskih prava, demokratije i cuvanja dostojanstva zatvorenika...
Jedina prava kazna bi bila vratiti ga u srednji vijek i poigrati se iznimno kreativnim i ucinkovitim spravama za mucenje. Pa ga ubijat godinu dana. Kada mu je lose, dovest doktore da ga srede, a onda opet mucenje.
E da, vec sam jednom predlozio i stand s kamenjem. Kamen jednu kunu, za pogodak u glavu dobijes kamen gratis. Svi novci djeci zrtava njega i njemu slicnih... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
srbija do kosova |
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
marrai je napisao/la: ›
|
Na ražanj,pa baciti bijesnim psima za večeru.Ma jok,bez ražnja...
|
Ali to je sve samo nagrada... Za takve se ne moze naci adekvatna kazna u vrijeme ljudskih prava, demokratije i cuvanja dostojanstva zatvorenika...
Jedina prava kazna bi bila vratiti ga u srednji vijek i poigrati se iznimno kreativnim i ucinkovitim spravama za mucenje. Pa ga ubijat godinu dana. Kada mu je lose, dovest doktore da ga srede, a onda opet mucenje.
E da, vec sam jednom predlozio i stand s kamenjem. Kamen jednu kunu, za pogodak u glavu dobijes kamen gratis. Svi novci djeci zrtava njega i njemu slicnih...
|
Slažem se lega,u potpunosti. |
|
|
|
|
|
|
|