Autor |
Poruka |
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Ajd sad bar znam da nisam luda... |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|
yoomie
Ukupno postova: 28 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
zeko je napisao/la: ›
deja vu je kod koje se osobi čini da je već proživjela određeni trenutak a dpgađa se kada se neka informacija koja dođe u kratkoročno pamćenje iz senzornog pamćenja(koje je automatsko i ono prvo prihvaća informaciju,podražaj) na trenutak,zbog pogreške u obradi,vrati u senzorno...još se ne zna zašto dolazi do te pogreške ali eto...nikakva mudrost
događa mi se često...ali sada kad znam tu neku kao definiciju izgubilo je čar...uvijek sam prije mislila da je tu nešto mistično
|
ko je reko ZEKO je reko, slažem se s tobom ništa spektakularno, i meni se događa dežavi ali samo kad sam umorna,valjda mi mozak onda ne fercera |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Deja vu za mene predstavlja poslasticu kojoj se uvijek obradujem, podsjetnik na relativnost svega u ovom životu tako da suhoparna pročitana definicija mi ne može uništiti doživljaj,,,, |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
aquarius33
Ukupno postova: 19 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Možda je to prvi korak prema telepatiji ili predviđanju budućnosti koje ćemo svojim malim ljudskim mozgom moći pojmiti tek kad ga stvarno počnemo koristiti. |
|
|
|
|
|
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol: Muško
|
A el ima neko recimo slucaj da mu se desava jedan te isit dejavu u nekom vremenskom razdoblju? |
|
_________________ Admin mi je obrisao potpis |
|
|
|
Marisol
Ukupno postova: 70 Lokacija: fatamorgana Spol: Žensko
|
insomnia je napisao/la: ›
Meni se baš danas desio.. još sam pod dojmom, pa zato i stavih topic o tome.. hodam ulicom, i prema meni ide neki tip.. za kojeg sam SIGURNA da ga nisam nikada vidjela.. i onak.. paf! ja kao da ga poznajem.. i on isto tako.. gleda u mene kao..-ej, pa jel ti nisi ona.. ali isto pogled kao i moj-wtf?!?! i onak, odlazimo, i okrenemo se jedno za drugim, s čuđenjem na licu.. ne znam da li sam dobro objasnila, ali ja sam 100% sigurna da je tip osjetio isto što i ja, da smo imali isti začuđen pogled na faci.. totalno mi je to stravično bilo..
|
a mozda si samo bila hiper cuga jednoga vikenda u nekom bircu i pricala s likom....i tak ti sad naletis na njega u gradu, a i on tad bio cuga pa te se sjeca kroz dejavuovsku maglu? |
|
_________________ " Punctuality is the virtue of the bored." |
|
|
|
Marisol
|
zeko je napisao/la: ›
a to što vam se događaju te neke telepatske slučajnosti,neki kažu da to i nisu baš slučajnosti,nego da ljudi imaju mogućnost telepatije ali kako koristimo samo vrlo malen postotak mozga ne može doći do izražaja...
tako recimo te stvari kao da pomisliš da će te netko nazvati pa te nazove,ili da ćeš nekoga vidjeti pa ga vidiš...to nije zapravo slučajnost
vrlo kul područje istraživanja,heh
tu je još i informacija da recimo da koristimo veći postotak mozga,točnije da znamo kako koristiti,da bi mogli kontrolirati osjetila...što znači da npr kod okusa,mogli biste piti vodu i zamisliti okus bilo čega drugoga i osjetili biste to
ee tooo bi bilo dobro
|
gledala sam dokumentarac u kojem je dokazano kako aboridzini funkcioniraju upravo putem telepatije. toliko su povezani jedni s drugima i sa svijetom/prirodom oko sebe da su im stvari koje mi dozivljavamo kao nadnaravne cista svakodnevna pojava na koju nitko niti ne podigne obrvu. Poslali su mladog lovca nekih 100km dalje od njih, naletio je na neku zvjerku i jedan covjek je tocno opisao gdje sta, kako, i putem misli mu je dao upute kako da izbjegne ili sredi zivotinju..nesto tako, ne sjecam se detalja... jaaaaako kuuuuul |
|
_________________ " Punctuality is the virtue of the bored." |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Marisol je napisao/la: ›
insomnia je napisao/la: ›
Meni se baš danas desio.. još sam pod dojmom, pa zato i stavih topic o tome.. hodam ulicom, i prema meni ide neki tip.. za kojeg sam SIGURNA da ga nisam nikada vidjela.. i onak.. paf! ja kao da ga poznajem.. i on isto tako.. gleda u mene kao..-ej, pa jel ti nisi ona.. ali isto pogled kao i moj-wtf?!?! i onak, odlazimo, i okrenemo se jedno za drugim, s čuđenjem na licu.. ne znam da li sam dobro objasnila, ali ja sam 100% sigurna da je tip osjetio isto što i ja, da smo imali isti začuđen pogled na faci.. totalno mi je to stravično bilo..
|
a mozda si samo bila hiper cuga jednoga vikenda u nekom bircu i pricala s likom....i tak ti sad naletis na njega u gradu, a i on tad bio cuga pa te se sjeca kroz dejavuovsku maglu?
|
Hm, vjeruj mi da mi je i to bilo palo na pamet ali nije, nismo se stvarno znali.. Ma to su ti te natprirodne fore, znaš |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ja imam deja vu svaki put kad ubijem komarca |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Jesam ja vec jednom napisao ovaj post? |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
insomnia
|
|
|
|
|
|
Marisol
|
Citat: ›
Hm, vjeruj mi da mi je i to bilo palo na pamet ali nije, nismo se stvarno znali.. Ma to su ti te natprirodne fore, znaš
|
e, a mozd si ti zapravo jako privlacna i lijiepa zenska i jednostavno to odasiljes muskom rodu u obliku super-nabrijanih i samouvjerenih feromona , i taj lik je skonto tvoju pozitivnu kul vibru, i bila si mu wow? stara, mozd je to tvoja STVARNOSt! |
|
|
|
|
|
insomnia
|
Marisol je napisao/la: ›
Citat: ›
Hm, vjeruj mi da mi je i to bilo palo na pamet ali nije, nismo se stvarno znali.. Ma to su ti te natprirodne fore, znaš
|
e, a mozd si ti zapravo jako privlacna i lijiepa zenska i jednostavno to odasiljes muskom rodu u obliku super-nabrijanih i samouvjerenih feromona , i taj lik je skonto tvoju pozitivnu kul vibru, i bila si mu wow? stara, mozd je to tvoja STVARNOSt!
|
da, tako je bilo! |
|
|
|
|
|
|