Autor |
Poruka |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
ma i ja kazem..dosadni su sa svim tim budalastima,al mogu reci da cu biti iskreno sretan ako dodem u skolu a tamo nikog nema..predobro |
|
|
|
|
|
Tra-la-la xD
Ukupno postova: 260 Spol: Žensko
|
Da...to bih i ja voljela, ali... sumnjam - jer je ovaj prosvijed stvarno bzvz...
Ali reći ću vam sutra što je bilo....... ;-) |
|
_________________ bla bla bla...!
Hehe!
(Ko to još čita...?) |
|
|
|
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
bio sam danas...ma prestrašno...to je 0 naprema prošlom...
uopće nije bilo organizacije...u jednom trenutku smo se odvojili u dvije grupice i šetali promenadom...
pa kom bi tam prosvjedovali (a i sunce je bilo)...
ugl čuo sam da se raspo za nekih pol sata sat nakon što su krenili...
ja sam ošo nakon nekih 20 min jer je stvarno bilo prevruče a i bilo mi je prejadno organizirano to sve... |
|
|
|
|
|
tux
|
a to je prosvjed bio? ne bi ja to tako nazvao,prije bi reko da je to bilo kolektivno izbjegavanje nastave..naravno nisam isao u skolu,nisam ni prosvjedovao al kada sam ih vidio lijepo sam se nasmijo.. |
|
|
|
|
|
Tra-la-la xD
|
Iz moje škole su išli 1. razredi-isto tako-organizacija 0 bodova!
Mislim da nitko nije ni znao pravi razlog prosvjedovanja... a i bzvz je razlog! Oni su bili pripremljani od 1. dana... a nacionalni - pa ne znam zašt to toliko smeta ljudima... kao 1.- vidiš koliko znaš bez pritiska jer ti ne idu nigdje bodovi i ocjene
kao 2. nemaš nastavu tih dana |
|
_________________ bla bla bla...!
Hehe!
(Ko to još čita...?) |
|
|
|
Tra-la-la xD
|
tux je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a to je prosvjed bio? ne bi ja to tako nazvao,prije bi reko da je to bilo kolektivno izbjegavanje nastave..naravno nisam isao u skolu,nisam ni prosvjedovao al kada sam ih vidio lijepo sam se nasmijo..
|
To ispadne kao ono- kak je fora prosvjedovati- idemo opet!
I čula sam da je Osijek jedini prosvjedovao- ti koji su izašli na prosvjed- ispali su seljaci! |
|
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
tako im i treba... sve klošari, besposličari, tatini sinovi.... sve na bauštelu treba.... |
|
|
|
|
eee...kao prvo nisam nit klošar nit besposličar a kamoli tatin sin...kao drugo već radim na baušteli preko ljeta...a kao treće...ni meni se nije svidio taj prosvjed...sve rad organizacije...a evo i četvrto...hehe...bili su prosvjedi i u splitu a sutra su najavljeni u zadru i ja mislim i rijeci sad neznam kolko je to točno |
|
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
_tenjac_ je napisao/la: ›
eee...kao prvo nisam nit klošar nit besposličar a kamoli tatin sin...kao drugo već radim na baušteli preko ljeta...a kao treće...ni meni se nije svidio taj prosvjed...sve rad organizacije...a evo i četvrto...hehe...bili su prosvjedi i u splitu a sutra su najavljeni u zadru i ja mislim i rijeci sad neznam kolko je to točno
|
A zašto si prosvjedovao??? |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Baš mi je bilo ljepo u školi, jebo prosvjed na kojem nema bar 1000 ljudi kontam si da je ovo bio mali braco nasprem onoga. |
|
|
|
tux
|
sto se mene tice,nek prave i sutra prosvjed..lijepo se nasmijem ne odem u skolu i super |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
tux je napisao/la: ›
sto se mene tice,nek prave i sutra prosvjed..lijepo se nasmijem ne odem u skolu i super
|
Eeeee ja ni ne idem dan sporta idem na kopiku kad je najveće sunce past par puta u nesvjest i vratit se kući |
|
|
|
|
... je napisao/la: ›
eee...kao prvo nisam nit klošar nit besposličar a kamoli tatin sin...kao drugo već radim na baušteli preko ljeta...a kao treće...ni meni se nije svidio taj prosvjed...sve rad organizacije...a evo i četvrto...hehe...bili su prosvjedi i u splitu a sutra su najavljeni u zadru i ja mislim i rijeci sad neznam kolko je to točno
|
A zašto si prosvjedovao???
|
nisam...ovaj put sam bio sam jedan dio grupe koji nije imao šta radit u praznom razredu... |
|
|
|
|
|
tux
|
_tenjac_ je napisao/la ( Pogledaj post): ›
... je napisao/la: ›
|
A zašto si prosvjedovao???
|
nisam...ovaj put sam bio sam jedan dio grupe koji nije imao šta radit u praznom razredu...
|
ja mislim da nikad ne bi bio clan takve grupe,ne sjedim u razredu ni kad imam sta radit |
|
|
|
|
|
Avi
Ukupno postova: 204 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ma glupost, razred moga brata iso (3. r.), cisto da ne budu u skoli, da ne sjede na onim drvenim stolcima vec na onim lipo udobnima u kaficu. |
|
_________________ ε(●̮̮̃•̃)з ε(●̮̮̃•̃)з ε(●̮̮̃•̃)з |
|
|
|
|
|