Autor |
Poruka |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kako je ovaj moj post bio totalni offtopic u temi o brandu grada Osijeka, sa željom da se opet ne zagubi i da ne dobijemo odgovore ponovit ću ga ovdje ponukan izjavom Nikoline Svaline da gradonačelnik ima uvid u postove na 031 forumu:
- kako gradonačelnik komentira da je tvrtka njegovog brata dobila milijunski posao izrade željezne zaštite za nove mladice stabala u gradu.
- zašto je prva odluka Gradskog poglavarstva bila da povećaju plaće gradskoj upravi
- Kada namjerava koristiti godišnji odmor (i gdje misli odmarati) nakon višemjesečne krize vlasti kada je cijela garnitura (umjesto da radi) u kojoj je i on participirao kopala nos i primala plaću.
- Kada možemo očekivati razvrgavanje (za građane i gradski proračun štetnih) ugovora sa Elektromodulom (parkianje) i Strabag&Saubermacher (regionalni deponij otpada)
- Koliki je postotak rekordnog gradskog proračuna namijenjen mladima, tko će "sjediti" u Odboru za mlade i koji su projekti Odbora do redovnih izbora
- Aktualni gradonačelnik, u vrijeme dok je bio u oporbi, nekoliko je puta upozoravao da je gradska uprava opterećena (pre)velikim brojem zaposlenih, što misli učiniti po tom pitanju
- Na koji će način Grad riješiti problem napuštenih pasa i financiranja Azila za pse u Nemetinu koji sa samo 100 tisuća kuna godišnje smanjuje ozbiljan javno-zdravstveni problem Osijeka te kada i kako Grad namjerava riješiti ništa manje bitan problem mačaka lutalica
- Kada će Grad prestati financirati Higijeničarsku službu Veterinarske stanice Osijek (koja iz proračuna Grada godišnje dobiva 200.000 kuna) i posao dati i platiti nekome tko je u stanju uklanjati životinjske lešine s ulica prije nego što se ucrvaju
- Kada će biti konačno riješen problem Bijele lađe
- Što je sa sramotom Kuće Kolđeraj na obnovljenom Trgu A.Starčevića
- Zašto nije "otvoren" Trg Lavoslava Ružičke iako su radovi završeni prije mjesec dana
- Kada će zgrada na uglu Hadrijanove i Svačićeve prestati podsjećati na razaranja 1991/'92.
- Kada će i kako biti riješen problem parkiranja oko Kliničke bolnice Osijek
- Zašto sav novac namijenjen sportskim objektima ove godine ide u obnovu Pampasa za svjetsko prvenstvo u streljaštvu, a niti jedna kuna za Srednjoškolsko igralište koje je u katastrofalnom stanju
- Kada se može očekivati obnova ulica na Jugu 2 koje su zbog preusmjerenjenja autobusnog prometa (ali i kamiona koji su dovozili materijal za obnovu ulica u tom dijelu grada) potpuno uništene
za sada toliko, hvala na odgovorima! |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
brao gaap! ajmo odgovore na sunce!! |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
ha ha ha
sam se ti nadaj odgovorima
kontam da će sad sazvati hitnu sjednicu gradskog poglavarstva
već ti ulaze u trag
gotovo je |
Zadnja promjena: MissTake; 07.05.2008. 18:57; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
voditelj_smjene Ukupno postova: 121 Spol: Muško
|
toliko pitanja a malo odgovora...gradska uprava sad više nije opterećena kadrovima, sad je preopterećena (bome ih se naprimalo poslije izbora) |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
s obzirom da si mentalno obolio svašta ti hoćeš znati...kako si samo mogao povjerovati dotičnoj Nikolini da gradonačelnik ima uvida u ove postove? pa čovjek je prezaposlen, ne stigne još on i čitat postove na nekom forumu,tu su susreti sa izvođačima radova (čitaj bratom),pa kavice sa suradnicima, pa suđenje nogometnih utakmica,pa obrezivanje voćaka i vinograda...tko će se svega sjetiti...i još bi on trebao odgovarat građanima...nema šanse! |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Imam i ja ponešto pitanja.
- Kako je aktualni gradonačelnik uspio biti direktor jedne gradske firme u vrijeme Kramarićeve vlasti?
- Što Grad misli poduzeti po pitanju Rupe, u kojoj bi se danas već uvelike gradilo, da se Grad nije bespotrebno upleo?
- Što Grad misli poduzeti u vezi pauk-službe, nakon što je oduzeo koncesiju Livaji, pa se kao jadnik obraćao Bandiću da mu posudi jedan kamiončić - a sad nemamo nijedan?
...
Više mi se ne da. Ionako nam nikad neće odgovoriti, ha, ha. |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
W.M. Felt je napisao/la: ›
Više mi se ne da. Ionako nam nikad neće odgovoriti, ha, ha.
|
Napišite nešto pohvalno za gradonačelnika, da vidiš kako će se TataMata odmah uključiti i hvaliti još malo... |
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Tako je...živio gradonačelnik
Gaap ti si na nekoj crusadi or what, al to je ok "whatever makes you happy". Uglavnom, većina upita su ti ok i na mjestu, ali svoje upite možeš poslati i mailom službi gradonačelnika tako da mi je najasan tvoj motiv i što na ovaj način želiš postići, ukoliko nisi stranački opredjeljen kako sam kažeš...sve u svemu real rasturio barcu, a ja vam želim laku noć.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
TataMata je napisao/la: ›
Tako je...živio gradonačelnik
Gaap ti si na nekoj crusadi or what, al to je ok "whatever makes you happy". Uglavnom, većina upita su ti ok i na mjestu, ali svoje upite možeš poslati i mailom službi gradonačelnika tako da mi je najasan tvoj motiv i što na ovaj način želiš postići, ukoliko nisi stranački opredjeljen kako sam kažeš...
|
ja brate živim i radim u ovom gradu i zaslužujem kao i svi ostali da gradska uprava (ukoliko je sposobna kako tvrdi da jest) konačno riješi neke osnovne probleme građana... ista bih pitanja postavio i da je bilo tko drugi na vlasti. Osim možda Benašića, Kramarića, Bajte i te gariture, tada bih vjerojatno odselio! |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
opet si zaboravio pilule? a znaš kako ti je kad ih ne popiješ....
tatimati se čudim što te proziva za križarstvo, kao da si neki moćnik, koji ovim pitanjima može ugrozit vrlog i rijetko dobrog gradonačelnika a ne bijeda kao i većina nas.bez uvrede |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
morgan je napisao/la: ›
opet si zaboravio pilule? a znaš kako ti je kad ih ne popiješ....
tatimati se čudim što te proziva za križarstvo, kao da si neki moćnik, koji ovim pitanjima može ugrozit vrlog i rijetko dobrog gradonačelnika a ne bijeda kao i većina nas.bez uvrede
|
na crusadu sam mislio u monty pythonovskom stilu , jer me gaap ganjao kroz sve topice i često postavljao offtopice pa zato, ali nema veze gaap je ok, pozdrav... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
|
|