Autor |
Poruka |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
na ljevoj nozi mi se deformira zglob, mic po mic iskočio, sad me boli...
čujem da se to mora operirat... jel zna netko nešto o tome? kako izgleda operacija, oporavak? koliko sve to traje? |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Iskreno ne znam za zglob. Ja sam kao rukometni vratar zaradila ozbiljnu ozljedu zapešča lijeve ruke, te su mi tri različita fizijatra namještala nekoliko puta te sitne koščice, išla sam na fizikalnu terapiju i sad nažalost to osjetim kao neka baba čim se mijenja vrijeme.
I meni su rekli da bih trebala operirati zglob ukoliko se mislim baviti sportom, ali sam se ipak odlučila za odgovor NE.
Prvo kod svojeg liječnika zatraži uputnicu za fizijatra, pa ćeš vidjeti dalje. Ukoliko to naravno, već nisi učinila. |
|
|
|
|
|
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
čujem da se to mora operirat... jel zna netko nešto o tome? kako izgleda operacija, oporavak? koliko sve to traje?
|
a da pitas doktore???? ha? pa idi operiraj sta se ceka - eee fakat nis normalna |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
moguće da su haluksi, to imaju skoro sve žene u mojoj obitelji s mamine strane, nasljedno, deformacija stopala, vrlo bolno, nu pa si pročitaj otprilike da vidiš jel to to pa si googlaj još
haluks valgus |
|
|
|
|
|
Poppy
|
eldiablo je napisao/la: ›
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
čujem da se to mora operirat... jel zna netko nešto o tome? kako izgleda operacija, oporavak? koliko sve to traje?
|
a da pitas doktore???? ha? pa idi operiraj sta se ceka - eee fakat nis normalna
|
pa naravno da ću pitat doktore. prva stvar idući tjedan. stvar je u tome da do sada nisam shvaćala koliko je to ozbiljno. |
|
|
|
|
|
Poppy
|
Mons hvala. da to je to. jedino rješenje operacija! juhu! |
|
|
|
|
|
lucky cat
Ukupno postova: 56 Spol: Žensko
|
Jao...i ja imam tako izbočenu kost i užasnooo me boli kad je promjena vremena...pričala sam s starom o zahvatu,al ne znam...bojim se |
|
_________________ TRASHion is FASHion |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
moja stara je htjela ići još prije 10ak godina i sve je to super, operacije su 90% uspješne ali uvijek postoji onih 10ak % , jer problem je u tome ako ti useru operaciju možeš se pozdravit s normalnim hodom, a našim kirurzima povjerit svoju budućnost nije opcija jer su katastrofa, zato kažem ako imaš mogućnosti odi kod privatnika, platit ćeš ali ćeš se riješit muke do kraja života |
|
|
|
|
|
Poppy
|
maaaaaamaaaaa!!!! |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la: ›
Mons hvala. da to je to. jedino rješenje operacija! juhu!
|
znam da su operacije invazivni postupci, ali ako možeš birati između par mjeseci oporavka i cijelog života nadrkavanja zgloba, pa baci se pod nož i riješi to kako treba jednom za svagda |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Poppy
|