Autor |
Poruka |
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 03.08.2010. 16:33; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
obožavam parfeme, ali je to vrlo skup sport
ako si 100% siguran da netko voli određeni parfem i imaš novaca i nije ti žao i ta osoba će koristiti taj parfem , a neće stajati godinama, ok kupi...
ali, ako ne znaš koji točno parfem netko želi, radije nemoj riskirati...
osobno volim radije imati više parfema u što manjem pakiranju, ngo istresti hrpu novca na jedan kao veći pa onda biti prisiljena koristiti stalno jedan parfem dok mi ne dojadi... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
ja volim kad mi kupe parfem za poklon, barem se ne moram ubijat birajuci miris |
|
|
|
|
|
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 03.08.2010. 16:33; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
žene obožavaju kad na dar dobiju parfem. namaš tu šta mislit. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
žene obožavaju kad na dar dobiju parfem. namaš tu šta mislit.
|
da al ne sad za svaku prigodu.... malo treba i maste koristiti pa onda izabrati poklon. najlakse je kupit miris... |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
PsychoSoldier je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
da al ne sad za svaku prigodu.... malo treba i maste koristiti pa onda izabrati poklon. najlakse je kupit miris...
|
slažem se za maštu...definitivno...
ali da je naklakše kupiti miris - i nije...
jedna od najgorih stvari mi je kad mi netko kupi parfem koji mi se ne sviđa pa se onda ili moram praviti da mi se sviđa ili povrijediti nekoga i reći mu da mi se ne sviđa.Opet tvrdim da je parfem dobar poklon ukoliko si 100% siguran što netko voli |
|
|
|
|
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Nisam razumjela je li pitanje postavljeno samo muškarcima, ali ponekad je dobro znati da ni sve žene nisu najsretnije kad dobiju parfem na poklon.
Za mene su to last-minute i reda-radi kupovine, pogotovo ako mi se parfem pokloni na dane kada su korporacije debilima usadile u glavu da je vrijeme rasprodaje zaliha njihovih proizvoda. Kako bi ironija debilizma bila još žešća, onda još kupe najizreklamiraniji miris, isti onaj koji nosi svaka druga žena u gradu.
Dakle, za početak pokušaj s nekim drugim poklonom, možda je i ona bila jedna od onih kojima je draže da im se poklanja iz srca (to je ono kad muškarac prepozna ženinu potrebu), a ne reda radi.
Btw. što skuplji parfem znači samo jedno - nije imao vremena za pripremu i razmišljanje o poklonu, pa je kupio što skuplji parfem kako bi smirio svoju savjest. Neka si takav štrca po glaviću. |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Carobnica je napisao/la: ›
Btw. što skuplji parfem znači samo jedno - nije imao vremena za pripremu i razmišljanje o poklonu, pa je kupio što skuplji parfem kako bi smirio svoju savjest. Neka si takav štrca po glaviću.
|
E upravo to i ja mislim, i ne samo za parfeme nego i obično, ne volim kada ljudi kupuju skupe isfurane poklone, više bih volio da mi neko pokloni nešto što ga nije ništa koštalo ali da je originalno. |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
MacaPapucharica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
da al ne sad za svaku prigodu.... malo treba i maste koristiti pa onda izabrati poklon. najlakse je kupit miris...
|
slažem se za maštu...definitivno...
ali da je naklakše kupiti miris - i nije...
jedna od najgorih stvari mi je kad mi netko kupi parfem koji mi se ne sviđa pa se onda ili moram praviti da mi se sviđa ili povrijediti nekoga i reći mu da mi se ne sviđa.Opet tvrdim da je parfem dobar poklon ukoliko si 100% siguran što netko voli
|
e pa zato pripreme pocinju danima prije kupovine poklona, naime tijekom razgovora saznajes kakve mirise voli (ne parfeme nego mirise) i slicno i onda ti dodes u parfumeriju i pitas imaju li neki parfem koji mirese na to nesto i kupis....
zato mrzim kupovati poklone jer se jako bediram kad moram nesto traziti i saznavati... |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
e pa zato pripreme pocinju danima prije kupovine poklona, naime tijekom razgovora saznajes kakve mirise voli (ne parfeme nego mirise) i slicno i onda ti dodes u parfumeriju i pitas imaju li neki parfem koji mirese na to nesto i kupis....
zato mrzim kupovati poklone jer se jako bediram kad moram nesto traziti i saznavati...
|
moj je komentar bio takav samo zato što je tema o parfemima, inače i ja dajem glas za poklone druge vrste...posebice ako je riječ o osobi koju volimo...puno mi je draže nešto od srca, nego bilo što "reda radi" |
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
nema boljeg kad otvoris dar ono onak zamotan axe africa. mamu ti škrtu |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|