Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
MissTake

Ukupno postova: 8773
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.03.2008. 16:45 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ruger je napisao/la :

Ma ko jebe govna penzionerska. Samo vi cugajte i zajebavajte se.. Kad su prestali da karaju počeli su da moraliziraju...

osijek031.com smile osijek031.com smile

ak' smo već kod penzića
ajmo mi njima zabraniti ulazak u tramvaj
1. miomiris kamfora po tramvaju se pruža zimi
2. uvijek moraju na pijacu u 7:30 kad i srednjoškolci idu na nastavu i onda urlaju na nas

SVI SMO MI VUCO
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
garrincha077
Ukupno postova: 66
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 30.03.2008. 17:23 
Naslov:  

... je napisao/la:
ma glposti... ja sam tamo jedno vrijeme izlazio i mogu reći kako uopće nije tako strašno kao što svi pričaju...

dreke normalno ima, jbg... tamo se skuplja jako puno mladih, a i kad se popije red je i da se zapjeva... Very Happy mokrenje se najčešće vrši u dravu, a ne po njihovim prozorima, iako mi nije jasno kako se netko može popišati po prozoru na zgradi, al ok...

razbijanje?... hmmm... to ne podržavam, to rade debilni primitivci koji stvarno nemaju života, pa iskaljuju svoj bijes na javnim dobrima...

A sve ostalo je čist normalno... šta bi gospođa Mirjana K. rekla da živi pored Q-clubu, gdje do ranih jutarnjih sati udara glazba, i to ne samo petkom i subotom, nego i preko tjedna....

ako želi svoj mir da gospođa može spavati, onda nek se preseli na pustaru... tamo joj nitko neće smetati...

nema se sta zena seliti, jedini ko se treba seliti si ti s takvim komentarom i to sa ovog foruma Smile

nake_rado

Ukupno postova: 5684
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 30.03.2008. 17:34 
Naslov:  

MissTake je napisao/la:
ak' smo već kod penzića
ajmo mi njima zabraniti ulazak u tramvaj
2. uvijek moraju na pijacu u 7:30 kad i srednjoškolci idu na nastavu i onda urlaju na nas

Ma da je bar samo u 7:30 oni su po cjele dane u tramvajima i busevima. 7:30 babe na pijacu 9:00 druga tura baba na pijacu, a ove prve se vraćaju 11:00 babe što su nešto prvi put zaboravile dolaze nazad, uz njih jš jedna tura. 13:30 svi skupa se bezveze vozaju da nebi kod kuce morali plaćati struju i ostala sranje pa onda rade gužvu.

be strong be happy and don't let anyone to make you angry

Skoči u forum: