Autor |
Poruka |
kikica1987
Ukupno postova: 86 Lokacija: U krevetu! Spol: Žensko
|
potaknuta jednom,tj.istom temom na drugom forumu, zanima me šta vi Osječani mislite: koji su sportaši najbolji u krevetu i zašto? nogometaši? vaterpolisti? tenisači? ili neki drugi? ja glasam za boxače..jaki i izdržljivi, kao grubi a opet istovremeno nježni...mmmmm... naravno, ne slažu se svi sa mnom..pa da čujem? |
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Nisam isprobala al' boksači mi ne djeluju ni malo privlačno,vaterpolisti su po meni najzgodniji,odbojkaši isto:) a to kakvi su u krevetu mislim da ne ovisi o njihovoj kondiciji nego o čistoj kemiji... |
|
|
|
|
|
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
Kako bi to imalo bilo kakve veze??? eeee svasta, daj molim te kakva je angelina jolie u krevetu a kakva je ana kurnikova? jel kontas ti sta pitas? nema to sinko nikakve veze... |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
marrai je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nisam isprobala al' boksači mi ne djeluju ni malo privlačno,vaterpolisti su po meni najzgodniji,odbojkaši isto:) a to kakvi su u krevetu mislim da ne ovisi o njihovoj kondiciji nego o čistoj kemiji...
|
slažem se - vaterpolisti, oooo zgodni...
a dalje...
sve je individualno...
to je kao da pitaš jel bolje jelo grah ili pečeno janje - nekom je nešto bolje |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
MacaPapucharica
|
marrai je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nisam isprobala al' boksači mi ne djeluju ni malo privlačno,vaterpolisti su po meni najzgodniji,odbojkaši isto:) a to kakvi su u krevetu mislim da ne ovisi o njihovoj kondiciji nego o čistoj kemiji...
|
slažem se - vaterpolisti, oooo zgodni...
a dalje...
sve je individualno...
to je kao da pitaš jel bolje jelo grah ili pečeno janje - nekom je nešto bolje |
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Koliko god netko možda i bio zgodan i istreniran šta mu to vrijedi ako se u krevetu ponaša kao šlagirana kobra.
Tko zna, možda je i npr. baš A. Jolie neka frigidna i ležeća policajka što zna samo raširiti nogice i udri Mujo!
Sve je relativno, tiha voda brege dere...
Meni niti jedan sportaš nije nešto posebno zgodan i baš nemam želju znati kakvi su u krevetu.
Eto, jedna dobra riječ i od mene: bivši dečko je bio prvak Hrvatske, zatim i Mediterana u savateu i bio je odličan u krevetu. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Tko zna, možda je i npr. baš A. Jolie neka frigidna i ležeća policajka što zna samo raširiti nogice
|
Njoj i sličnima bih i ja oprostila... |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
ja sam prvak svijeta u džiudžicuu i najjači sam na svijetu |
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
|
|
|
dadicster
Ukupno postova: 92 Spol: Muško
|
Ne znam za sportaše,ali sportašice,uhhhh...blago utegnute,ne sad neke dizačice tegova! |
|
|
|
|
|
allegra
Ukupno postova: 140 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol: Žensko
|
sve je to individualno... ali, kod sportaša ti to ide ovako, ili pokazuju tu svoju energiju i kondiciju i u krevetu ili su preumorni od treniranja kada dođu doma
ako moram birati ... boxing ili kick boxing... hmmm!
e pa zgodni su i rukometaši, ali nisam bila ni s jednim pa ne mogu reći |
|
_________________ Znaš da odavno slijede nas vuci
i njuše nam trag
u moje stihove ti se zavuci
tamo si sigurna... |
|
|
|
kikica1987
Ukupno postova: 86 Lokacija: U krevetu! Spol: Žensko
|
allegra je napisao/la: ›
sve je to individualno... ali, kod sportaša ti to ide ovako, ili pokazuju tu svoju energiju i kondiciju i u krevetu ili su preumorni od treniranja kada dođu doma
ako moram birati ... boxing ili kick boxing... hmmm!
e pa zgodni su i rukometaši, ali nisam bila ni s jednim pa ne mogu reći
|
hehe,ti si moja-boxači...
vaterpolisti dobro izgledaju, ali onaj s kojim sam ja bila i nije bio baš nešto...trudi se al...:/ |
|
_________________ Ako neMaš Ništa Lijepo reĆi o dRugima, sjeDni kRaj Mene! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kakve su sve ovo gluposti?! kakve veze ima šta netko trenira s tim kakav je u seksu?! može biti nešto razgibaniji, ali je to sve. nema veze s maštom i znanjem te osobe! |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
E, ljudi, da ne pravim novu temu...
Znima me vaše mišljenje...
Moože li se uopće govoriti o "lošem"/"dobrom" seksu?
Nije li to presubjektivno (kao i većina stvari u životu, zapravo) da bi se davale općenite ocjene?Što je po vama "dobar seks", a što "loš"?
Po mom mišljenju, nema dobrog ili lošeg seksa.Meni, tebi, njemu/njoj osobno nešto može biti bolje ili lošije, manje ili više prihvatljivo, ali što je meni dobro, tebi nije i obrnuto...
Po meni je sve više stvar kompatibilnosti, nego dobrog/lošeg...
Da vas čujem |
|
|
|
|
PuKoTiNa
Ukupno postova: 286 Lokacija: Avalon Spol: Muško
|
wendy je napisao/la: ›
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Tko zna, možda je i npr. baš A. Jolie neka frigidna i ležeća policajka što zna samo raširiti nogice
|
Njoj i sličnima bih i ja oprostila...
|
fala fala fala, uzela mi rijechi iz usta/prstiju/votever... |
|
_________________ Céad míle fáilte, póg ma thoin |
|
|
|
|
|