Molim objašnjenje:
Zašto tramvaj, kada dođe malo ranije na stanicu Mačkamama, stoji kod pekarnice "Novi rekord"koja je samo za izlaz pošto je zadnja stanica. Putnici izađu,a vozač zatvori sva vrata i ne pušta putnike dok se ne okrene i kreće ponovno krug.U redu da je tako-prihvaćam.Ali, ako već dođe ranije, mislim da bi bilo logičnije da se okrene i pusti nas putnike koji krećemo s te početne u tramvaj.Nećemo ništa napraviti,ali će nam biti puno ugodnije.Pogotovo sada dok traje hladnije vrijeme.Nego se bezveze smrzavamo na stanici, a vozač sam sjedi u zatvorenom tramvaju ili se okrene samo za pola kruga i ništa.
S time da i autobus kada dođe na tu stanicu Bosutsko vozni red 8, ne može proći puno puta od tramvaja.
Logike zaista nema.
Jedino bi još kometirao vozača s brkovima , mršaviji,koji zna nekad biti izrazito ne ljubazan.Čak se digne s vozačkog mjesta i dere se na putnike gdje ima je kultura i znaju li čitat.Vrlo ,vrlo prgav čovjek.
Znam da i njima nije ponekad lako, ima svakakvih ljudi, ali neki red ipak...
Čast drugim vozačima, pogotovo gospođama koje voze tramvaj izrazito ljubazne i uvijek na usluzi putnicima |