Autor |
Poruka |
tayllor
Ukupno postova: 180 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Baš bih volio čuti mišljenje ljudi koji su glasali za hsp zbog đapića, što misle o tome da matković bude gradonačelnik. Pa stvarno šta su sve u stanju učiniti samo da ostanu na vlasti, to je više nego prevara birača! " Vuk dlaku mjenja ali ćud nikada" |
|
|
tayllor
Ukupno postova: 180 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Strašno!!! <de-evilized> sramota bi me bilo da sam još uvijek član hsp-a, na vrijeme sam otišao!!! |
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
tayllor je napisao/la: ›
Strašno!!! Gamad lažljiva, sramota bi me bilo da sam još uvijek član hsp-a, na vrijeme sam otišao!!!
|
To za Gordana je super za grad i za HSP u Osijeku, a i šire. Također mi je žao što si ikada (ukoliko jesi) bio član HSP-a.
Lijep pozdrav,
veliko hvala svima koji su glasali za HSP. |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
TataMata je napisao/la: ›
veliko hvala svima koji su glasali za HSP.
|
Biracima se ne zahvaljuje na forumima, niti naljepnicama preko jumbo plakata... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Circa je napisao/la: ›
|
Biracima se ne zahvaljuje na forumima, niti naljepnicama preko jumbo plakata...
|
Nemoj, to su mu u stranci rekli da je dobra stvar, stalno se zahvaljivati biračima. Pa se čovjek drži kao pijan plota, dakle, dobar vojnik stranke! Budućnost osigurana, suzdrži se od prigovora i nekih vlastitih stavova, digi ruku kad ti kažu, i prije ili kasnije uletit ćeš barem u dva ili tri nadzorna odbora. |
|
|
|
|
|
TataMata
|
W.M. Felt je napisao/la: ›
|
|
Nemoj, to su mu u stranci rekli da je dobra stvar, stalno se zahvaljivati biračima. Pa se čovjek drži kao pijan plota, dakle, dobar vojnik stranke! Budućnost osigurana, suzdrži se od prigovora i nekih vlastitih stavova, digi ruku kad ti kažu, i prije ili kasnije uletit ćeš barem u dva ili tri nadzorna odbora.
|
Tko gubi ima pravo da se ljuti..... |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
Nemoj, to su mu u stranci rekli da je dobra stvar, stalno se zahvaljivati biračima. Pa se čovjek drži kao pijan plota, dakle, dobar vojnik stranke! Budućnost osigurana, suzdrži se od prigovora i nekih vlastitih stavova, digi ruku kad ti kažu, i prije ili kasnije uletit ćeš barem u dva ili tri nadzorna odbora.
|
Tko gubi ima pravo da se ljuti.....
|
Ocito si iz politickih krugova, a vidis ja sam, sto bi se reklo, niciji...
Dakle, ne znam o kojem gubljenju pricas.
Ponavljam, biracima se ne zahvaljuje vikanjem "HVALA, HVALA!!!" pa gledaj svoje vrijeme potrosit pametnije kada je vec tvoj HSP na vlasti... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
TataMata
|
|
|
|
Tko gubi ima pravo da se ljuti.....
|
Ocito si iz politickih krugova, a vidis ja sam, sto bi se reklo, niciji...
Dakle, ne znam o kojem gubljenju pricas.
Ponavljam, biracima se ne zahvaljuje vikanjem "HVALA, HVALA!!!" pa gledaj svoje vrijeme potrosit pametnije kada je vec tvoj HSP na vlasti...
|
I hoću, samo me gledaj.... , moj odgovor je više bio za Felta. Circa no frks, vrijeme je za rad-potpuno si u pravu.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
tayllor je napisao/la: ›
Baš bih volio čuti mišljenje ljudi koji su glasali za hsp zbog đapića, što misle o tome da matković bude gradonačelnik. Pa stvarno šta su sve u stanju učiniti samo da ostanu na vlasti, to je više nego prevara birača! " Vuk dlaku mjenja ali ćud nikada"
|
??? Nekužim što je pisac htio reči?
Nema izravnog načina biranja gradonačelnika, a glede Đapića, Matković je još bolja solucija, a ne prevara...
HSP-ovi birači su glasali za stranku, a ne za jednu maskotu.
Ali da, nije ni pjevač ni general pa mu to ne ide toliko u prilog pošto nije izdao ni hitove, ni kolege... |
|
|
|
|
|
mali_ivica
|
Ponavljam, biracima se ne zahvaljuje vikanjem "HVALA, HVALA!!!"
|
Birač kao birač je svoje povjerenje od svih 600 000 stranaka povjerio baš tvojoj, koliku god ti on tim odabirom dao veliku odgovornost da upravljaš gradom toliku ti je dao i čast da ga predstavljaš, pa iz tog razloga se sasvim uredu zahvaliti biračima što su svoje povjerenje povjerili baš tebi, a ne nekom drugom!!! |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mali_ivica je napisao/la: ›
|
a ja naivno mislio da se glasa za ponuđenog kandidata... |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Nije li Đapić više puta istaknuo kako je personalizirao kampanju? A uostalom, ne sjećam se sada, ali na plakatima nije bilo obilježja HSP-a, koliko se sjećam. (za ovo potonje ipak nisam siguran).
Stoga, glasalo se za osobu, a ne za stranku.
Da se glasalo za stranku, onda bih ja prvi glasovao za drugu opciju od ove koju sam na kraju izabrao. |
|
|
Igor_OS Ukupno postova: 200 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Čuj kad ti netko da nogu i kad ti netko otvoreno kaže da si nepotreban i nesposoban onda je najlakši otpor izvlačit se kroz nešto tipa stranke. |
|
|
|
|
|
mali_ivica
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mali_ivica je napisao/la: ›
|
a ja naivno mislio da se glasa za ponuđenog kandidata...
|
Daj molim te nemisliš valjda da ljudi glasaju za HSP samo zbog Đapića, ili za SDP samo zbog Borzan, ili za HDZ samo zato što je na čelu Osiječkog HDZ-a Škoro koji lijepo pjeva, ima dva fakulteta i zna se donekle ponašat...
HDSSB-ove birače i kandidate nemam namjeru komentirati! |
|
|
|
|
|
mali_ivica
|
Igor_OS je napisao/la: ›
Čuj kad ti netko da nogu i kad ti netko otvoreno kaže da si nepotreban i nesposoban onda je najlakši otpor izvlačit se kroz nešto tipa stranke.
|
Da to je istina, ali ima jedan problem Đapiću to birači nisu rekli! Jer da jesu nebi dobio toliko tih mjesta u gradskoj skupštini koliko je dobio! |
|
|
|
|
|
|
|