Autor |
Poruka |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Novi svjetski hit beletristike "Kako sam bio kreten, dobio tri žuta i u kratkom roku dobio pomilovanje", autora aethura na kioscima Tiska i Slobodne Dalmacije. Cijena samo 39.99 kuna.
O autoru govore: zeros, monstrum, mladjo i pripadnica nježnijeg spola, priznata EMO ličnost u Osijeku malecka.
Predgovor: circa
Poseban poklon za prvih 100 kupaca: audio cd istog naslova kao i knjiga.
Naklada: 50 komada
Tisak: 031 tiskara
O djelu: Kroz 1250 stranica ovoga remek djela svjetske novije književnosti, priznati autor, offtopičar, borac za ljudska prava i prije svega drugi Isus, govori o tome kako je uspio dobiti tri žuta kartona te postići pomilovanje. Priča je to velikog karaktera, s mnogo likova, opisa, nekoliko akcijskih scena te nekoliko celebritija iz osječkog noćnog života. |
|
|
|
|
 |
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol:  Žensko
|
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
kupit ću ja možda skužim kak da meni skinu žute  |
|
|
 |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol:  Žensko

|
|
|
 |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol:  Žensko
|
kupit ću si... moram vidjet šta sam ja to kao pametno pričala.----- |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me  |
|
|
 |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol:  Žensko

|
|
|
 |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol:  Žensko
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
što bi rekla alka vuica onim svojim kmeljavim glasom: "ovo je moja nova knjiga" e eturčićudi ti je anketa jebo te led. pa nemoš otvorit ovako ozbiljan topic bez ankete. uz recimo pitanje kolko ste spremni dati za moju novu knjigu |
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Jel Circa producent audio cedeja istog imena kao ova velebno cijenjena knjižurina? A ako se pretplatim jel dobivam Circin solo album, to je hit do hita, a ja se spremam za Prvi pljesak i neću ja neku Kerezu Tesoviju pjevat, oću Circu. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
aethur
|
Evo da objavim, prvo izdanje je rasprodano odma prve noći, popularniji sam od Heri Potera.
Uskoro drugo izdanje stiže, opremljeno i slikovnicom za najmlađe s uputama kako postići gubitak kartona. |
|
 |
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol:  Žensko
|
opremljeno i slikovnicom za najmlađe s uputama kako postići gubitak kartona.
|
ovo je predobro...to ce mi zatrebat jednog dana.
prvo mi objasni kako da dođem do žutog. ja svim silama pokušavam ali mi ne ide  |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
Zato što ju je autor smjestio u offtopic. |
Zadnja promjena: zeros; 27.02.2008. 19:59; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
|
|
 |
aethur
|
E čekaj drugo izdanje sada, ko te jebe. Kada ste svi podcjenili moje autorsko djelo. A ja prodavaniji od Heri Potera i Đejn Etkins. |
|
 |
 |
|