Autor |
Poruka |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
malaplava je napisao/la: ›
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ViVian05 je napisao/la: ›
škola ne zahtjeva eleganciju ko posao(i neki fakulteti).
|
koji su to fakulteti?!
|
Ja sam na pravu i kod nas (pravilnik) mora biti odjeća dostojna ustanove u kojoj se nalaziš..iako u zadnjih godinu do dvije ovi brucoši to ne poštuju pa si muški ko s ETF-a -dozvoljavaju trenerke i tenisice , a ženske kao da je subota navečer...
|
aha... pa dobro... slažem se da na fakultet treba doć pristojno obučen, al ne nužno i elegantan. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
malaplava
Ukupno postova: 44 Lokacija: ...tu i tamo... Spol: Žensko
|
Elegantan...ima jedan prof. koji zahtjeva od muških minimum košulja i hlače od odijela, a to je za dvojku...a ako želiš npr. usmeno odgovarati iako si pao na pisanom dijelu onda se moraš pojaviti u odijelu + kravata (ne moraš, ali šansa ti je ako se pojaviš oko 70% da te i pita... ) |
|
|
|
|
|
MissTake
|
tako i treba
ja sam doživjela da kolege dolaze na ispite u šorcevima i majicama na široke bretele
od toga mi je muka i van faksa kad vidim
a koelgice, svaka čast riflice iz kojih vire tnage ili minići
uu jeeeaaa
go girls |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
uuuu... ja sam par puta na faks obukla jednu haljinicu... žežće kratku... zelena s malim crvenim konjićima... i crvene cipelice... |
|
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Bila sam izvanredni student pa se nisam brinula o odijevanju na faks, ali za ispit sam uvijek došla uredno i lijepo odjevena.
Na mom faksu u Opatiji nije tako važno kakav dolaziš na predavanja dok se pri ispitu trebalo malo pripaziti.
Jednom je nekakav lik došao u hlačama "a la krava simentalka" i kaubojski šešir, eto to je najveće čudo koje sam vidjela.
Brucoši su uvijek bili poludivlji, splašeni i nespašeni, a bilo je i cica koje kao da su sišle sa modne piste.
Zaključak: sve u skladu sa svojim mogućnostima. A što se faksa tiče, važno je paziti na nekakve zakonitosti institucije. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja isto idem na pravni fakultet i sada prvi put čujem za neki pravilnik o oblačenju,a to da ja prema nekome pokazujem poštovanje sa odjećom koju nosim je jedna od većih gluposti koje sam čuo u životu.Stvarno trkeljaš gluposti. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Ja sam na Filozofskom uvijek na ispite dolazila totalno casual obučena.. bilo je ljudi koji su dolazili ''obučeni'' u opravice sašivene od crnih vreća za smeće (ne šalim se), tak da sam ja bila super fensi zapravo
..ali na ispite kod profesora s pravnog su svi uvijek dolazili super ozbiljno obučeni, tu nije bilo šale.. majice na bratele itd.. no way!!
..ima istine u tome kako te ljudi doživljavaju, s obzirom na to kako se oblačiš, pogotovo na poslu.. ja sam, recimo, luda za raznoraznim otkačenim čarapama, nikad al nikad nemam normalne čarape na sebi, i pred neki dan su mi ''savjetovali'' da se ne valja toliko isticati.. eto, i sad ti budi individualac u ovom konzervativnom svijetu! ma de.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
malaplava
|
...rijetko tko razumije, prihvaća i podržava onu:drugačije od drugih...a da bi nešto postgao/la moraš se ponašati i prikloniti većini...nažalost, ali ja ipak pokušavam svemu što obučem dati neki svoj štih...npr. obožavam ogrlice,šarene čarape, pa uz nešto jednobojno ili crno-bijelo dodam neku super veliku ogrlicu i tome sl., samo da nisam kao i dr. "krastavci "iste vrste/klase kakogod... |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Na poslu moram biti "konzervativnije" obučena, no neću se žaliti jer su prihvatili moje đinđe, šarene hulahopke i martensice, jedino ne smijem dolaziti u kratkome. Požalile se druge tete direktoru da sam izazovno obučena, pa su mi to suptilno napomenuli.
I dalje nosim kratko, ali čednije dužine, .
Ova je tema postala zanimljivija nego što sam očekivala.
A vampirska princeza je ustuknula... |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Vampireprincess
Ukupno postova: 25 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la: ›
Na poslu moram biti "konzervativnije" obučena, no neću se žaliti jer su prihvatili moje đinđe, šarene hulahopke i martensice, jedino ne smijem dolaziti u kratkome. Požalile se druge tete direktoru da sam izazovno obučena, pa su mi to suptilno napomenuli.
I dalje nosim kratko, ali čednije dužine, .
Ova je tema postala zanimljivija nego što sam očekivala.
A vampirska princeza je ustuknula...
|
Ma nisam 'ustuknula'....lol...
Neg čitam šta drugi pišu....hehe
Ma neznam šta da napišem pošto neidem na faks,neg sam tek 7 osnovne....lol...maja sam ja
Et ja mogu jedino komentirati englesku!!!
Kod nas se u školama naravno nemora nositi neka odjela,ali u engleskoj od osnovnjaka do faksa obavezno.
Ja to nebi podnijela,ja bi baš svoje odijelo nekak dizajnerski ukrasila,pa nek si misle.
Joj,ja bi tam bila buntovnica nekakva,borila bi se za prava casual odjeće...hehe |
|
_________________ ...I'm goNna h0ld y0u f0r tHe laSt tiMe...i'M goNna cRy anD tRy n0t t0 leT it sh0w... |
|
|
|
malaplava
|
Kopile;
nema pravilnika o tome što ćeš obuči na faks...već u onom o studiranji ti stoji, da ne citiram, izmđeu ostalog, da u smislu poštivanja ustanove,prof. i inih, budeš odjeven primjereno tamo gdje se nalaziš -visokoobrazovna ustanova...
e a ti dođeš na faks gol,u trenerci, tenisicama ili ipak pristojno odjeven...?pristojno ne znači odijelo, kravat i sl. |
|
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
|