Autor |
Poruka |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Skupština Kosova danas je u Prištini aklamacijom usvojila deklaraciju o neovisnosti te pokrajine od Srbije. Za deklaraciju o proglašenju neovisnosti Kosova izjasnilo se oko 16.00 sati aklamacijom 109 albanskih zastupnika. Zastupnici kosovskih Srba, njih 11, nisu bili nazočni sjednici.
Dnevnik hr. |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
ma gledao sam danas dnevnik nove tv gdje je ta vijest bila glavna i samo ce problemi nastat nista drugo,al najmanje me zanima kosovo i njihove budalastine |
|
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
jel znate onu; rado ide srbin u vojnike. al kontam da su danas progutali gorku pilulu jer se ipak radi o dijelu njihovog teritorija. al jebeš državu iz koje i šipci bježe |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Da će biti rata, iskreno sumnjam. Neredi, s druge strane, su relativno mogući. |
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
A oće bit besple bureka? Pa mislim ipak se slavi... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Svatko ima pravo na svoju državu gdje je jedno većinsko stanovništvo s time da se poštuje manjine. Nadam se samo da će ova razularena manjina sa podrškom svih pravoslavnih naroda biti pod kontrolom i ponašati se u skaldu sa situacijom. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Ajkula
Ukupno postova: 217 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
Velike cestitke Kosovarima za neovisnost, a sada Srbi mozda 17.2 proglase za neki nacionalni praznik, jer ionako imaju obicaj sve poraze (a kao da su i imali koju pobjedu) Pretvarati u velike "historijske pobede" srpskog naroda. Mozda ga cak i nazovu Dan velike Srbije. |
|
|
|
|
|
no_name
Ukupno postova: 115 Spol: Muško
|
Potpisujem ove cestitke!!!
Ali nemojte se iznenadit kad za par godina i Vojvodina bude trazila odcjepljenje |
|
_________________ Save water - Drink beer |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Pa Republika srpska. Pa Istra. Pa Hercegovina. Pa Međimurje. Pa Đulovac koji je 95 % naseljen janjevcima. I tako dalje... |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LGC0VVobi6E[/youtube] |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Svatko ima pravo na svoju državu gdje je jedno većinsko stanovništvo s time da se poštuje manjine. Nadam se samo da će ova razularena manjina sa podrškom svih pravoslavnih naroda biti pod kontrolom i ponašati se u skaldu sa situacijom.
|
hm... znači ako se neki narod nakoti negdje i odluči grupirati pa odcjepiti je ok?
ne znam...
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pa Đulovac koji je 95 % naseljen janjevcima. I tako dalje...
|
i Bastaji i Bastaji... |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
sve je to lijepo dok se odigrava u tuđem dvorištu...ček da se i kod nas to počne dešavat jer ovo sa Kosovom sad otvara priliku svakom regionalisti i separatisti mogućnost da si stvori državu.mislim da će Glava prvi podržat sve ovo te će Slavonija uskoro dobiti neovisnost... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
НЕ ДАМО КОСОВО |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
|
|