Autor |
Poruka |
Gala_pia Ukupno postova: 138 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
drage moje forumasice, godinu dana sam pila yasmine kontracepcijske tablete i pocele su mi imat nuspojave, gubitak vlaznosti sluznice prilikom seksualnog odnosa, sada mi je ginekolog prepisao triquilar, kakva su vasa iskustva s tom tableticom i njezinim nuspojama, jedino me strah da cu dobit na kilazi, negdje sam procitala da je neka zena dobila 7-8-kg, smrc i jel rastu sike od njih, hehe. |
|
|
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
rastu tu brkovi i dlake na rukama. Bed a? |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ništa od navedenog ni kilaža,niti dlake,meni odlične |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Moja frendica ih pije i dobila je 6 kg i kaže da se stalno osjeća natečenom..
a za sike (kako ih Ti zoveš ) neće Ti baš previše pomoći ta metoda
Ja sam pila Yasmine 1,5 godinu i nisam imala takve (koje si navela) nuspojave... |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja godinama pijem Diane 35 i stvarno su fenomenalne, nikakve nuspojave (barem ja nemam problema od njih), a djeluju savršeno. |
|
|
|
|
|
Elena_Os
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja godinama pijem Diane 35 i stvarno su fenomenalne, nikakve nuspojave (barem ja nemam problema od njih), a djeluju savršeno.
|
Ti si onda jedna od rijetkih kojima odgovaraju..koga god znam (uključujući i sebe) nabacio je 7, 8 kg baš od njih..ja sam ih morala piti radi lošeg tena,ali pila sam ih svega 5 mj. i onda prešla na Yasmine...
Jedini plus za Diane35 je što su bespla (očito zbog "kvalitete" ), odnosno uz recept od ginekologa plaćaš svega 10 kn i to recept, a imaš tromjesečnu dozu..dok za Yasmin svaki mjesec hebenih 86,66kn... |
|
|
|
|
1step2far
|
Nažalost, kutiju plaćam 150 kn sa tri kartice. Ni one više nisu besplatne. Nekad jesu bile. Najgore su Trinovum, prve koje sam pila i imala samo probleme sa njima. U dogledno vrijeme ću i ja promijeniti pilule, ali dok mi odgovaraju, neka budu, navikla sam na njih. |
|
|
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
1step2far
|
Ma, muljaža, a meni se ne da gubiti vrijeme na objašnjenja sa ginekologom koja je zadrta baba. Prvo ih nisam mogla dobiti na recept, već na bijeli recept i platiti ih 150 kn ili ih platiti 150 kn bez recepta. Šta će mi onda recept? Kad budem išla kod ginekologa, a razmišljam i o promjeni dosadašnje doktorice ću se raspitati u vezi pilula, no 150 kn nije puno pa mi nije problem kupiti ih. Važno da mi odgovaraju. Svejedno hvala na toj informaciji. U malom gradu muljaju koliko god hoće. |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Ma, muljaža, a meni se ne da gubiti vrijeme na objašnjenja sa ginekologom koja je zadrta baba. Prvo ih nisam mogla dobiti na recept, već na bijeli recept i platiti ih 150 kn ili ih platiti 150 kn bez recepta. Šta će mi onda recept? Kad budem išla kod ginekologa, a razmišljam i o promjeni dosadašnje doktorice ću se raspitati u vezi pilula, no 150 kn nije puno pa mi nije problem kupiti ih. Važno da mi odgovaraju. Svejedno hvala na toj informaciji. U malom gradu muljaju koliko god hoće.
|
Pa ne daj da te muljaju, Diane idu na recept, i gotovo. U nekim ljekarnama ti mogu komplicirati da bez potvrde od dermatologa ne daju Diane, ali i to se lako riješi. |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
Elena_Os
|
Ma, muljaža, a meni se ne da gubiti vrijeme na objašnjenja sa ginekologom koja je zadrta baba. Prvo ih nisam mogla dobiti na recept, već na bijeli recept i platiti ih 150 kn ili ih platiti 150 kn bez recepta. Šta će mi onda recept? Kad budem išla kod ginekologa, a razmišljam i o promjeni dosadašnje doktorice ću se raspitati u vezi pilula, no 150 kn nije puno pa mi nije problem kupiti ih. Važno da mi odgovaraju. Svejedno hvala na toj informaciji. U malom gradu muljaju koliko god hoće.
|
Nije ti puno dati 150kn..ali kad zbrojiš godišnje, cca 14 kartica tableta ili cca 550kn, nije baš malo..pardon, prepuno je za smeće od tableta koje piješ..
S obzirom da si napisala da ih koristiš već nekoliko godina i da imaš čudnu ginekologinju,ne bi se čudila da te nije slala ni na kontrolu hormona...
moj savjet..bježi od te ginekologinje i zaboravi na Diane zauvijek.. i ako Ti već novci nisu problem ( a koliko mi se čini nisu), ne štedi na svom zdravlju..odi privatniku kojeg ćeš platiti 1 godišnje 250kn i imati kraljevski tretman, a da ne govorim o zdravijem bubačenju hormonima i kontroliranju istih...
pumpkin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pa ne daj da te muljaju, Diane idu na recept, i gotovo. U nekim ljekarnama ti mogu komplicirati da bez potvrde od dermatologa ne daju Diane, ali i to se lako riješi.
|
Inače, ako imaš prebleme s aknama, dermatolog ti napiše preporuku za uzimanje Diane35 , a ginekolog ti napiše taj recept za svega 10kn...
Postoji i druga opcija, da ti ginekolog liječi policistične jajnike (koji to zapravo nisu) i da si opet oslobođen plaćanja tih 150kn.. |
|
|
|
|
1step2far
|
Djevojke, hvala na savjetima. Svakako ću nešto učiniti po tom pitanju. Nemam problema sa aknama btw. |
|
|
|
|
|
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
Elena_Os je napisao/la: ›
Ja godinama pijem Diane 35 i stvarno su fenomenalne, nikakve nuspojave (barem ja nemam problema od njih), a djeluju savršeno.
|
Ti si onda jedna od rijetkih kojima odgovaraju..koga god znam (uključujući i sebe) nabacio je 7, 8 kg baš od njih..ja sam ih morala piti radi lošeg tena,ali pila sam ih svega 5 mj. i onda prešla na Yasmine...
Jedini plus za Diane35 je što su bespla (očito zbog "kvalitete" ), odnosno uz recept od ginekologa plaćaš svega 10 kn i to recept, a imaš tromjesečnu dozu..dok za Yasmin svaki mjesec hebenih 86,66kn...
|
diane su govno od tableta. ja sam se napuhala ko balon od njih, nisam se mogla prepoznat! a osjecala sam se ko sumoborac kad sam sa 45 kila u roku od cca 2 mjeseca dosla na 55 kg. uzas! sad pijem logest i prezadovoljna sam. jest da ih placam 80 kn, al posto i dragi participira onda i nije neki problem!
nekad odem u bosnu, tamo kostaju 60 kn pa si nakupujem za par mjeseci... |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Ja sam s Triquilara prešla na Yasmin. Na Triquilaru sam se udebljala, a bome su mi i narasle "sike", hehe. Ma sva sam bila natečena, osjetljiva... Sad mi je puno bolje, a i poprsje se vraća u normalu. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la: ›
Najgore su Trinovum, prve koje sam pila i imala samo probleme sa njima.
|
Ja Trinovum pijem godinama i nikada problema nisam imala. Idem i kod privatnog ginekologa i čak mi ni ona nije rekla da ih mijenjam nego da ostanem na njima ako mi odgovaraju. Mogla sam ih uzimati ili na recept ili u slobodnoj prodaji, no od prošlog mjeseca ne daju niti u jednoj apoteci bez nekog (privatnog ili običnog) recepta. A kutija sa 3 kartice košta cca 40 kn.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
|
|