Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mali_ivica je napisao/la: ›
Od tih istih prokletih novaca su svečenici digli klasičnu gimnaziju!
Dajte stvarno ste licemjerni!
|
Majko mila!!!
Jel ti to pop rekao? |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Circa je napisao/la: ›
|
Majko mila!!!
Jel ti to pop rekao?
|
Nije ni morao.
PS: koji ti dio nije jasan?! |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
mali_ivica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Vidiš @mali_ivice ja niti Tebi , a niti bilo kome drugome ne bi rekla ili napisala ovo što si Ti... kad budeš išao na ispovijed, sjeti se nas forumaša... |
|
|
|
|
|
Circa
|
|
Majko mila!!!
Jel ti to pop rekao?
|
Nije ni morao.
PS: koji ti dio nije jasan?!
|
Nije mi jasno kako ti nije neugodno pricati o necemu o cemu nemas pojma, a uz to jos biti tako cvrstih stavova...
Samo na ovoj temi si rekao toliki niz gluposti, uz podosta netocnih podataka, da ti se moze podic spomenik... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
|
Ja bi prije rekao da je licemjerje primati plaću i uzimati novac od "naroda", a za to "prodavati" laži, neistine i bahatost.... Al ajd... |
|
|
|
mali_ivica
|
|
Majko mila!!!
Jel ti to pop rekao?
|
Nije ni morao.
PS: koji ti dio nije jasan?!
|
Nije mi jasno kako ti nije neugodno pricati o necemu o cemu nemas pojma, a uz to jos biti tako cvrstih stavova...
Samo na ovoj temi si rekao toliki niz gluposti, uz podosta netocnih podataka, da ti se moze podic spomenik...
|
A što je to netočno?!
Ovo za gimnaziju, koju su sponzorirali Isusovci financijski iz Njemačke, ili ono kad sam napisao da ste ***na? |
|
|
|
|
|
Circa
|
mali_ivice, iako jako volim raspravljati s nekim cije se misljenje kosi u odnosu na moje, moram ti reci da ti toga jednostavno nisi dostojan...
Ponavljam, izuzet si sa moje ignore liste jedino zato sto je tvoja razina sušte gluposti jako zanimljiva... |
|
|
|
|
mali_ivica
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mali_ivice, iako jako volim raspravljati s nekim cije se misljenje kosi u odnosu na moje, moram ti reci da ti toga jednostavno nisi dostojan...
Ponavljam, izuzet si sa moje ignore liste jedino zato sto je tvoja razina sušte gluposti jako zanimljiva...
|
Ček malo rekao si mi da lažem i da iznosim neistine i sad kad sam ja pitao gdje sam to lagao, ti mi napišeš ovakvu sranje od komentara?! |
|
|
|
|
|
getbet Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
Poznam Jurića, poznam njegovu zajebantsku narav i siguran sam da je izjava, ako je to citat, bila zajebantski obojana.
Čovjek je ljudina ! Koliko je narkomana preobratio koliko je svog vremena i zivaca potrosio da im pomogno kada im nitko u drustvu koje im mora pomoci nije pomogao.
To nije fora, to ne bi napunilo novinski tiraz za urednike pa to nitko ni ne prenosi.
Kako god, Jurić je ljudina, bio i ostao, za vrijeme rata i danas. Pomaze najjadnijima i kapa dole majstore. |
|
|
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ja sam isto čula samo najbolje o Juriću,a ako je istina da je to rekao najbolje bi bilo da se ispriča i kaže da je imao naporan dan s narkomanima. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Ja znam da je ljudina. U Josipovcu čovjek crkvu sagradio, djecu sklonio s ulice. Vodio ih na more besple svako ljeto, bilo raznoraznih grupa za mlade u sklopu crkve... Kasnije ošo čovjek radit s ovisnicima koji se pokušavaju skiniti u komuni.... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
i ja sam ga upoznao i jako me iznenadio kao vedar i drag čovjek...A i čuo sam jako puno lijepih stvari o njemu, no znam i da je ovisnik o cigaretama i da ponekad voli povući iz boce. Naravno ništa više od većine ljudi, ali svećeniku se izgleda sve više zamjera nego drugima.
Jednom sam rekao, upoznao sam dosta svećenika, jer sam imao dosta posla s njima, kojih je nevažno, i jedino su mi dvojica ostavila 100% pozitivan dojam...Jurić je jedan od njih... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Ma ja sam siguran da se on samo šalio. Zli novinari. |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
mali_ivica
|
allein je napisao/la: ›
Ma ja sam siguran da se on samo šalio. Zli novinari.
|
Nekužim kakve veze ima "šalio-link" sa izjavama vlč. Jurića?! Valjda mu je mali_ivica drugi nick?! |
|
|
|
|
|
|
|