Autor |
Poruka |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Treba poslušati obje strane da čujemo o čemu se ovdje zapravo radi...
Ako je to napravio što bi se reklo "tek tako" pošalji ga u materinu i reci mu da nepričaš s njim dok ti u birtiji ne plati gajbu piva!  |
|
|
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
joj kvotanje si sjebo...uglavnom...pa druga strana neće reći...pizdi se... |
|
 |
mala_maja
Ukupno postova: 61 Spol:  Nebitno
|
I ja imam 2 takva slučaja- sa muškim prijateljem i ženskom legicom. Od ženske legice me ne čudi, jer znam da je papučarski tip, dugo nije imala dečka, zaželila se i tako to i znamo da se ništa ne ljuti tako da joj opraštamo...
Ali taj prijatelj nas je nedavno ne samo neugodno iznenadio, razočarenje je premala riječ...rekao je da se od sad pa ubuduće više nećemo viđati...tj. vidjet ćemo se svi "jednog dana"...hello?!
Ma zaboravi ti nas,bracika...od sada pa nadalje...to je govno, pička, pizda, smrad...i šta već
p.s. ni ja ne razumijem i nikada neću razumjeti takve "ljude"...očito imaju neki kompleks iz djetinjstva...tipa strah od napuštanja, pa se prikelje prvoj ozbiljnijoj osobi na kojoj nalete...  |
|
_________________ Samo jednom se živi!
 |
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Ne kužim ni ja te ljude, pogotovo kad se svaki dan vide sa svojim partnerom. Ja svog dragog vidim samo za vjerske blagdane i u osmom mjesecu i znam da mi moji prijatelji ne zamjeraju ako želim biti s njim kad je u Hrvatskoj jer ostalo vrijeme posvećujem samo i isključivo njima. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
kada smo bili mlađi imali smo jedno strašno povezano društvo...nas četvorica ko pupčanom vrpcom vezani...postali kumovi međusobno....ali kako postajemo stariji dolaze neke nove obaveze....kako kaže kiki_08 treba neko vrijeme da se usklade obaveze,djevojka,prijetelji....
..trenutno sam jedini od te četvorke koji nema djevojku...i naravno da se u neku ruku osjećam zapostavljenim...ali isto tako znam i vjerujem da naše prijeteljstvo nije ništa slabije ako se više ne viđamo sto puta tjedno ili ako se vidimo 2-3 puta tjedno......
............prijetelji su jedni jedini i ostaju s vama do kraja ako su pravi prijetelji,a to se lako otkrije...čim bude prva neprilika... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
 |
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol:  Žensko
|
I dobro, da li ste saznali razloge tog grubog ignoriranja? |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
 |
aethur
|
Jesmo. Ignorira nas jer smo bili grubi prema njemu, a on je EMO pa to nije mogao podnijeti. |
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Siroti, a našo se meni prijetiti! I to na chatu, joj joj! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
tako je...to je razlog...kroz plač nam je prijatelj nakon toga svega dodao da nas voli, ali mu samo treba malo vremena da mu to iz guzice dođe u glavu... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
 |
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol:  Žensko
|
Ah, a mislila sam da mi samo kirurg može dirnuti srce, ali ovo...  |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
 |
aethur
|
najnovije novosti iz slučaja joj zašto:
prijatelj nam je jučer poslao poruku preko msna slijedećeg sadržaja "NABIJEM TE"...
smekšava se njegovo srce... |
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Licimur |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol:  Žensko
|
eeee, svašta se ja načitah ovdje..
uglavnom, nekim ljudima jednostavno ne trebaju prijatelji kad nađu partnera jer misle da im je partner sve: i mama i tata i brat i sestra i prijatelj i frend i cijelo društvo i šta-ja-znam-što-sve-ne..
Do jednog dana kad partner dobije gripu i ne može nikuda iz kreveta dva tjedna..
Ee, da vidiš onda kako se brzo sjetiš prijatelja..
Daklem, potrebno je njegovoj curi donijeti bakcile gripe.. slučajno ih ja imam na bacanje, pa ako vam treba samo javite..  |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
 |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
ma nema prijatelji su ti ako su oni pravi za cijeli zivot,partnera ces jos sto promjeniti..al tesko dobrog prijtelja ponovo naci..ali ako partnera ne razumije kada se ti hoces ici malo s drustvom svojim proveseliti zabaviti onda to nije pravi partnera i tu nema filozofije..tako bar ja razmisljam.. |
|
|
|
|
 |
aethur
|
i tako, prošlo je pun kurac vremena, a naš prijatelj je i dalje nedostižan
primijetih jučer da se tetovirao ima finu tetovažu na ruci, neki tribal uzorak
eto
možda se ona nas odrekao za korizmu samo? ha sale, šta ti veliš? |