Autor |
Poruka |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja sam od današnjeg dana pa do Uskrsa na suhom, e to znači da vrijeme pohote tek dolazi. Kad poludim biti će kasno. O sexu razmišljam ne puno nego mnogo puno. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Uh, ti si već u korizmi... Kad dođe dragi, u vrijeme kad se jaja šarene, i pjevaju ptice... nadoknadi sve s kamatama... |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
1step2far
|
Čekaju me teški dani, ali izdržati ću. A kad dođe Uskrs polomit ću ga. Uopće nisam pohotna. Samo kad sam sama i kad sam u društvu. |
|
|
|
|
Deez
Ukupno postova: 414 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
1step2far je napisao/la: ›
Čekaju me teški dani, ali izdržati ću. A kad dođe Uskrs polomit ću ga. Uopće nisam pohotna. Samo kad sam sama i kad sam u društvu.
|
Nije mi jasno jel ti to moraš čekat do Uskrsa ili šta? |
|
_________________ www.excalibur.hr |
|
|
|
1step2far
|
Da, moram čekati... Uh, jebeš dan kada ne jebeš. Nadam se da ćete se vi svi ostali veselo i zadovoljno sexati što češće i više možete. |
|
|
|
|
kelly
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
no, dakle.. sad si ih.. šokirala.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Da, moram čekati... Uh, jebeš dan kada ne jebeš. Nadam se da ćete se vi svi ostali veselo i zadovoljno sexati što češće i više možete.
|
E samo da znaš da ćemo biti pohotni do bola! A ti čekaj! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
Svečano objavljujem svekolikom puku da upravo tipkam(još uvijek trijezna) svoj 400-ti post na ovom cijenjenom portalu!
Ne bi bilo vrijedno spomena kada se gornja brojka ne bi podudarala s brojem "fleševa" pohotnih koji mi dnevno prodrmaju um.
Na žalost,uskoro i brojem "suhih" dana |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Prije sam mislio da sam manje pohotan nego sada... Elem, zna me noću prenuti iz sna dok spavam s dragom misao kako bih ju baš sada trebao malo pomaziti. Hm, da, prije nisam znao ni da su žene tako pohotne...
A lijepo su mi govorili svi oni koje sam smatrao hvalisavcima... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
1step2far
|
Žene su definitivno postale slobodnije u izražavanju svoje seksualnosti i ja mislim da se to sviđa svima. Ok, nisam za skidanja po javnim mjestima i seksanja na istim, ali lijepo je znati da seks nije samo sredstvo pravljenja beba, ha ha. |
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
O da,danas osobito... |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Žene su definitivno postale slobodnije u izražavanju svoje seksualnosti i ja mislim da se to sviđa svima.
|
Tako je... Hvala ženama što su konačno skinule Pilgrim odore i uletile u lateks i kožu |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Ma nee, treba nas zamotati da nam samo oči vire... |
Zadnja promjena: pumpkin; 29.01.2008. 10:35; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
1step2far
|
Biti pohotan, vatren i strastven je dobrodošla osobina svima. Bolje to nego imat mrtvo puhalo za partnera. Život je kratak da bi se zbog glupih razloga odbijalo sex. Dokazano znam da sex liječi sve vrste glavobolje i loše volje. Ne priznajem takve ženske izgovore. |
|
|
|
|
|
|