Autor |
Poruka |
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Daj mi reci AETHUR šta si tako ogorčen!!! Šta ti je skrivio Škoro pa pljuješ po njemu kao po največem neprijatelju!! |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Delfin je napisao/la: ›
Daj mi reci AETHUR šta si tako ogorčen!!! Šta ti je skrivio Škoro pa pljuješ po njemu kao po največem neprijatelju!!
|
jes ti jedan od onih gore spominjanih što će dati mandat adezeu? |
|
|
Delfin
|
neznam još za koga ču glasati. jedno je sigurno izaći ču na izbora.samo sigurno neču glasati ta HDSSB!!! |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
aethur
|
oš za škoru? da ti on donese sreće i pare i glazbe cele godine? |
|
|
Delfin
|
On se pokazao u svom umjetničkom svijetu a kako pliva u političkim vodama to još moramo vidjeti. Ipak mislim da je uloga gradonačelnika za njega preveliki zalogaj. Neka počne prvo sa manjim ulogama. Tako da mislim da neću glasati za njga. |
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
aethur
|
kakve umjetničke vode...daj...škoro nije nikakav pjevač...što prije to više ljudi shvati to bolje...
@uma
ma ja ti obožavam pljuvat, to jedino radim po cijele dane, samo pljujem pljujem i pljujem...tu i tamo nešto i hračnem
boli me za koga će te glasati...glasajte za škoru...za đaponju...ma boli me kurac...i tako je grad u kurcu zahvaljući nama građanima. |
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
aethur je napisao/la: ›
kakve umjetničke vode...daj...škoro nije nikakav pjevač...što prije to više ljudi shvati to bolje...
@uma
ma ja ti obožavam pljuvat, to jedino radim po cijele dane, samo pljujem pljujem i pljujem...tu i tamo nešto i hračnem
boli me za koga će te glasati...glasajte za škoru...za đaponju...ma boli me kurac...i tako je grad u kurcu zahvaljući nama građanima.
|
eto, hvala! vidiš kako se ljepo znaš izražavat |
|
_________________ Moj grade pored Drave...... |
|
|
|
aethur
|
Uma je napisao/la: ›
@uma
boli me za koga će te glasati...glasajte za škoru...za đaponju...ma boli me kurac...i tako je grad u kurcu zahvaljući nama građanima.
|
eto, hvala! vidiš kako se ljepo znaš izražavat
|
ma prekrasno... za razliku od nekih koji idu na finjaka a iza leđa jebu majku svima, ja bez ustručavanja mogu sasuti i ovdje i u facu sve...
stoga...
ajmo zajedno sada
sude mi... zato što svoje volim jea bejbe!!!
e da...pa ako postane gradonačelnik, znači opet ćemo dobiti nakaradnog jednog...koji radi u saboru i u gradonačelničkovoj fotelji...ovi do sada su dokazali da su ful i iznimno uspješni u tome...
jebo mater ovako glupoj politici u kojoj svaka budala može da se kandidira za šta oće...jebo mater glupom narodu po kojem se sere 4 godine, a oni opet izaberu istu vlast...
van iz grada |
|
|
Delfin
|
@uma
|
|
Samo pljuješ, lijepo se izražavaš, hračkaš... pa zar i ti nisi jedan od osječkih građana!! dokazuješ svoju teoriju kako smo u k... a ništa nečeš poduzeti da postanemo bolji. znaš onu ako nemožeš promijeniti svijet promijeni sebe. |
|
|
|
|
aethur
|
Delfin je napisao/la: ›
@uma
|
|
Samo pljuješ, lijepo se izražavaš, hračkaš... pa zar i ti nisi jedan od osječkih građana!! dokazuješ svoju teoriju kako smo u k... a ništa nečeš poduzeti da postanemo bolji. znaš onu ako nemožeš promijeniti svijet promijeni sebe.
|
jel me znaš? ne znaš.
stoga se ne petljaj tamo di ti nije nos.
ovdje se radi o debilizmu i marketinškom potezu, o očitom podcjenjivanju građana Osijeka, među kojima sam i ja, koliko god ja hračkao, psovao ili šta već.
iznenađuje me količina gluposti na ovom forumu i na mnogima drugim.
umjesto da ovakav potez hdz-a, kojim kandidira pjevača na mjesto gradonačelnika slavonske metropole bude osuđen od Osječana...oni to pohvaljuju?
u kurac i grad.
stoka i debili. |
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Slavonski pjevač će sve što zaradi od politike uplaćivati u fond za pomoć i obnovu Pedijatrije osječke bolnice. Namjerava dalje pjevati i skladati... nastavak članka (24 sata)
|
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
mogao bih slobodno reć da ste naivni ako mislite da će Škoro biti dobar gradonačelnik.čovjek je popularan (ideš!) pa će ekipa koja će radit sve u njegovo ime sav teret načinjenih grešaka svaliti na njega.znate, on je pjevač nije baš nabolji u politici, htio je dobro...a znate i ono - put u pakao popločan je dobrim namjerama.ako je Vrdoljak bio dobar kandidat svim strankama kao mogući gradonačelnik ne vidim zašto ga ne bi i građani izabrali.
p.s. ne poznajem čovjeka al mi daje kao da je pošten i dobroćudan. ako se varam spalite me na trgu |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
Elena_Os je napisao/la: ›
Slavonski pjevač će sve što zaradi od politike uplaćivati u fond za pomoć i obnovu Pedijatrije osječke bolnice.
|
ma nije njemu važna politička plaća, dosta on zarađuje i bez nje, nego u toj cijeloj nekoj priči mislim da najveću ulogu igra saborska mirovina...ipak, treba misliti na budućnost, zar ne? |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
zeros je napisao/la: ›
ma nije njemu važna politička plaća, dosta on zarađuje i bez nje, nego u toj cijeloj nekoj priči mislim da najveću ulogu igra saborska mirovina...ipak, treba misliti na budućnost, zar ne?
|
Pa svima je jasno zašto se, ne samo on, već svi redom grebu za te saborske stolice...sigurna velika mirovina, a ne crkavica od cca 1500kn nakon 30 godina staža... |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
|
|