Autor |
Poruka |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
OSIJEK - Miroslav Škoro bit će nositelj liste i HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Osijeka na predstojećim ponovljenim prijevremenim izborima za Gradsko vijeće, koji će biti održani 9. ožujka.
Odluku, sugeriranu iz Zagreba, na sinoćnjoj je sjednici prihvatio i GO HDZ-a, ocijenivši da je to odličan i politički i marketinški potez. Podsjetimo, Škoro je uoči parlamentarnih izbora, 25. studenoga prošle godine, preaktivirao svoje članstvo u HDZ-u i kao peti na listi u 4. izbornoj jedinici postao saborski zastupnik.
U HDZ-u su procijenili da će njegov lik biračima na još jednim izborima u Osijeku biti najprihvatljiviji od svih nositelja lista drugih stranaka, te očekuju da bi HDZ sa Škorom na čelu mogao čak biti i relativni pobjednik izbora.
Škoro će zbog ove odluke morati ponovno prijaviti prebivalište u Osijeku, s obzirom na to da se zbog poslovnih obveza prije nekoliko godina preselio iz Osijeka u Zagreb. No, to neće biti prvi put da se neki kandidat za gradonačelnika vraća iz Zagreba u Osijek jer je tako bilo i prije dvije godine s čelnikom HSP-a Antom Đapićem.
index.hr
Ovako. Pizda vam materina profiterska. "Marketinški" potez? Evo vam ga sada na suvo u šupak, svima vama koji ste glasali za HDZ.
Podjebavanje naroda.
Jebeš mi državu i grad. |
|
|
|
|
|
aethur
|
[youtube]http://youtube.com/watch?v=ipPp9yggoiU[/youtube] |
|
|
|
|
|
aethur
|
[youtube]http://youtube.com/watch?v=7kpy7mLe1CY[/youtube]
Svetinja i Sude mi.
Ironično, zar ne? |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja sam čuo da će mu Milanović pjevati na predizbornim skupovima: Stare domaće Po Šumama i Gorama jer kako kažu neimenovani izbori, samo to zna... |
|
|
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
Ovo je prestašno!
Taman sam nakon izbora pomislila kako ne može biti gore,kad ono- GLIB!!(teška,masna ilovača u koju se lako upada,a koja se lijepi...i vuče...dolje..) |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Ja i Oligofreni ćemo sigurno glasati za Škoru! Ipak je on naš! Ako ništa drugo bar će nam glazbenici profitirat. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
cane je napisao/la: ›
Ja i Oligofreni ćemo sigurno glasati za Škoru! Ipak je on naš! Ako ništa drugo bar će nam glazbenici profitirat.
|
Is, da nije prodao kuću Dragušici, bio bi mi susjed... I kako da ja onda ne glasam za bivšeg susjeda, koji doduše ne zna baš pjevati, ali zato zna što raja hoće... A to je ono što čini velikog čovjeka, a na kraju i političara... Kruha i igara.... Ta fora fercera preko 2000 godina... Zašto mijenjati????
cane je napisao/la: ›
Ja i Oligofreni ćemo sigurno glasati za Škoru! Ipak je on naš! Ako ništa drugo bar će nam glazbenici profitirat.
|
Magarac na prvom mjestu, ha Cane? |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Bolje da šutim... |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
Igor_OS Ukupno postova: 200 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Strašno! Al ajde bar smo sigurni tko neće dobit izbore
Kako sami sebe pokopaju, pa to je strašno.
A ako pak bude toliko naših sugrađana debila, kretena, idiota i slično da mu daju glas - onda će me biti sramota reći da sam iz Osijeka! |
|
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
lavic je napisao/la: ›
ma poserem se na sav ovaj cirkus ja neidem na ove izbore... ciganima nedam glas!
|
Igor_OS je napisao/la: ›
A ako pak bude toliko naših sugrađana debila, kretena, idiota i slično da mu daju glas - onda će me biti sramota reći da sam iz Osijeka!
|
pa zar te i sad nije sramota što si iz Osijeka! na ovim izborima ljudi su glasali za debile HDSSB što znaći da je pola grada u k...
A što se tiče Škore definitivno mu se mora priznati da zna se masom a to ljudi vole-imati vođu. Pa pogledajte samo sa švarcenegerom šta je napravio u kaliforniji, ljudi ga obožavaju pa zašto i mi ne bi bili u trendu. Uostalom Škoro je emotivac,umjetnik pa valjda če se znati izboriti za narod. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
Anaaa
Ukupno postova: 6 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
A ako pak bude toliko naših sugrađana debila, kretena, idiota i slično da mu daju glas - onda će me biti sramota reći da sam iz Osijeka!
|
Jesi siguran da neće dobit izbore? Ja baš i nisam. Ipak govorimo o Osijeku koji je PUN debila -.- |
|
_________________ SHOW NO MERCY, FOR YOU SHALL RECEIVE NONE! |
|
|
|
noob
Ukupno postova: 182 Spol: Muško
|
Anaaa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Jesi siguran da neće dobit izbore? Ja baš i nisam. Ipak govorimo o Osijeku koji je PUN debila -.-
|
a odakle tebi pravo da nazivaš svoje sugrađane debilima?
pa ti još ni nemaš pravo glasa, šta se javljaš uopće u ovu temu.
a što se tiče Škore, on je veliki Osječanin, baš kao i Đapić
sve je to lakrdija |
|
|
|
|
|
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol: Muško
|
Škoro gradonačelnik? - pa čemu to??? |
|