Autor |
Poruka |
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
Evo kako započinje moj dan.
Ustajem oko 6,30. Otvorim oči i još pomalo pipkajući stavljam vodu za kavu. Umijem se dok voda provri. Budući da je još uvijek hladno, oblačim hrpu odjeće na sebe (i ski jaknu između ostalog), uzimam veeliiikuu šalicu tople kave i izlazim na balkon zapalit. Jer ne pušim u stanu!
Dalje slijedi tuširanje, oblačenje, šminkanje itd, ali bez te kave i cigarete ne mogu zamisliti početak dana.
Jesam li ovisnik? |
|
|
|
|
|
ozana
|
LEONE!!!! Uvalila sam topic na krivo mjesto!!! |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
ozana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ustajem oko 6,30. Otvorim oči i još pomalo pipkajući stavljam vodu za kavu. Umijem se dok voda provri. Budući da je još uvijek hladno, oblačim hrpu odjeće na sebe (i ski jaknu između ostalog), uzimam veeliiikuu šalicu tople kave i izlazim na balkon zapalit. Jer ne pušim u stanu!
Dalje slijedi tuširanje, oblačenje, šminkanje itd, ali bez te kave i cigarete ne mogu zamisliti početak dana.
Jesam li ovisnik?
|
ahaaa |
|
|
|
|
|
|
ali kakve to ima veze sa sexom? |
|
|
|
|
|
Malamaca
Ukupno postova: 244 Lokacija: Zagreb Spol: Žensko
|
ma niiiisiii ovisnik, samo uzivas u toj kavi i cigareti - ja kad se probudim obavezno moram zapalit - o b a v e z n o! inace to nije to |
|
_________________ ...i zao glas za mnom stize
i brdo olajavanja
za dobrim konjem prasina se dize
jos jedna cigareta pre spavanja..
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
|
|
Malamaca je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma niiiisiii ovisnik, samo uzivas u toj kavi i cigareti - ja kad se probudim obavezno moram zapalit - o b a v e z n o! inace to nije to
|
da, da. to nije ovisnost nego egzistencijalna potreba... |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
@Ozana, premjesteno je na ogovarajuci mjesto (forum Drustvo, zivot, lifestyle)... bit ce da si podsvjesno to stavila u "Seks, libido, pohota" ;-) |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
|
Leon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@Ozana, premjesteno je na ogovarajuci mjesto (forum Drustvo, zivot, lifestyle)... bit ce da si podsvjesno to stavila u "Seks, libido, pohota" ;-)
|
je, je. svijest je sigurno krivac... |
|
|
|
|
|
ozana
|
Leon je napisao/la: ›
@Ozana, premjesteno je na ogovarajuci mjesto (forum Drustvo, zivot, lifestyle)... bit ce da si podsvjesno to stavila u "Seks, libido, pohota" ;-)
|
Ma da, nešto mi u posljednje vrijeme podsvijest stalno odlazi na "krivu" stranu |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
|
ozana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Leon je napisao/la: ›
|
Ma da, nešto mi u posljednje vrijeme podsvijest stalno odlazi na "krivu" stranu
|
netko mi je jednom rekao da su snovi i podsvjest...neiskazane želje... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
ozana je napisao/la: ›
Jesam li ovisnik?
|
Hm, valjda sama mozes shvatiti jesi li ovisnik ili nisi ;-)
Dim cigarete ne mogu primirisati barem 3 sata nakon ustajanja. I najmanji dim cigarete kod mene izaziva grceve u trbuhu i shok.
Ali dan ne mogu zapoceti bez kave. Ako ju ne popijem do 11 ujutro, imam sigurno glavobolju. Bez obzira radi li se o radnom danu ili vikendu, kavu moram popiti do 11, inace nece biti dobro. ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Leteci mungos
|
gazda777 je napisao/la: ›
netko mi je jednom rekao da su snovi i podsvjest...neiskazane želje...
|
@Gazda, stick to the theme... bar jednom...
Ili jos bolje, kad si u situaciji kad vidis da skreces s teme - zapocni novu temu. Bilo bi lijepo i korisno... |
|
|
|
|
ozana
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Hm, valjda sama mozes shvatiti jesi li ovisnik ili nisi ;-)
Dim cigarete ne mogu primirisati barem 3 sata nakon ustajanja. I najmanji dim cigarete kod mene izaziva grceve u trbuhu i shok.
Ali dan ne mogu zapoceti bez kave. Ako ju ne popijem do 11 ujutro, imam sigurno glavobolju. Bez obzira radi li se o radnom danu ili vikendu, kavu moram popiti do 11, inace nece biti dobro. ;-)
|
Sad bi neki ovdje komentirali kak mi je to teško shvatiti jer sam žena...
Ne mogu ti ja čekati na kavu do 11 ujutro. Mora biti odmah, čim otvorim oči... inače sam čitav dan komirana. |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Leteci mungos
|
ozana je napisao/la: ›
Sad bi neki ovdje komentirali kak mi je to teško shvatiti jer sam žena...
Ne mogu ti ja čekati na kavu do 11 ujutro. Mora biti odmah, čim otvorim oči... inače sam čitav dan komirana.
|
Hm, cini mi se da zaista nisi shvatila, ili ako bas hoces - shvacas kao zena... ;-)
Naime, radi se o tome da imam glavobolju ako NE popijem kavu do 11... a buduci da nikom nije cilj imati glavobolju, potrudim se popiti ju... po mogucnosti prije jutarnjeg pishanja... ;-) iz kreveta u kuhinju |
|
|
|
|
ozana
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Hm, cini mi se da zaista nisi shvatila, ili ako bas hoces - shvacas kao zena... ;-)
|
Ha, još jedan muški šovinist |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
|
|